Goede haartransplantatie Turkije? GlobalHair behoort tot de beste haarklinieken van Turkije. De kliniek onderscheidt zich op het gebied van ervaring, deskundigheid, prijs en service. Dit in combinatie met een constante kwaliteit maakt dat jaarlijks duizenden mannen en vrouwen hun weg naar GlobalHair weten te vinden. FUE haartransplantaties worden door ISRHS geregistreerde haarchirurgen met succes toegepast. Het verloop en het succes van de haartransplantaties wordt weergegeven in een gemiddelde klantwaardering van 9.8.

Wat is een goede haartransplantatie Turkije?

Oriënteert u zich op een haartransplantatie in Turkije? Zoek en kijk verder dan uitsluitend de goedkoopste aanbieder. In vergelijking met Nederlandse haarklinieken zijn de tarieven in Turkije veelal de helft of meer goedkoper. De vraag is dan hoe vindt u een haarkliniek die bij u past en waar let u op bij het bekijken van het aanbod?• Ervaring. Goede haartransplantatie resultaten worden bereikt door ervaren specialisten en kliniekmedewerkers. Zowel de haarchirurgen als de haartransplantatie assistenten van GlobalHair beschikken over aantoonbare ervaring. Ervaren haarchirurgen weten hoe de grafts in de juiste groeirichting geplaatst moeten worden. Alleen op deze manier wordt een natuurlijk resultaat bereikt. • (Inter)nationale kwaliteitskeurmerken. GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Daarnaast zijn de haarchirurgen ISHRS geregistreerd. De International Society of Hair Restoration Surgery is een internationale organisatie die zich richt op het bereiken en bevorderen van de hoogste standaard en onderzoek in de medische haarherstelindustrie. Geregistreerde haarchirurgen volgen jaarlijks verschillende congressen en bijeenkomsten, zodat men altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. • Moderne apparatuur. Bij GlobalHair tijdens de FUE haartransplantatie gewerkt met een FUE micro motor, hiermee worden de haarzakjes veilig uit het donorgebied geoogst. De kans op onnodige beschadigingen aan de omliggende huid is nihil. • Constante kwaliteit. De haartransplantaties worden toegepast in de comfortabele haarkliniek in Istanbul. De kliniek is van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. GlobalHair staat bekend om de hoogwaardige constante kwaliteit op het gebied van zowel zorg, behandeling en resultaat. • Comfort en service. In tegenstelling tot een haartransplantatie die in Nederland plaatsvindt, is het in Istanbul niet mogelijk om direct na de ingreep naar huis te gaan. U verblijft daarom 2 nachten in een comfortabel hotel, waarbij de transfers van en naar het vliegveld en de haarkliniek zijn inbegrepen. In de haarkliniek is Nederlandstalige begeleiding beschikbaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatieproblemen. • Transparantie. U weet precies wat u van GlobalHair mag en kunt verwachten. U ontvangt een persoonlijk behandelplan met een all-in tarief. Het gaat om het complete plaatje inclusief consult, nazorg en controles. Van bijkomende kosten is geen sprake.

Goede haartransplantatie Turkije toch betaalbaar

Dat een goede, kwalitatief hoogwaardige haartransplantatie in Turkije betaalbaar is bewijst GlobalHair. De kosten voor een FUE haartransplantatie bedragen € 2.249. Dat is, zeker in vergelijking met Nederlandse haarklinieken, een relatief laag bedrag voor de ingreep die blijvende resultaten biedt. Het betreft bovendien een all-in tarief waar naast de FUE haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn inbegrepen. Zowel het eerste consult als de nazorg vinden plaats bij GlobalHair in Leiden, alleen voor de ingreep zelf reist u naar Istanbul. De FUE haartransplantatie wordt toegepast bij mannen en vrouwen die te maken hebben met blijvend haarverlies als gevolg van Alopecia androgenetica en die over voldoende donormateriaal beschikken. Afhankelijk van de mate van het haarverlies en de kwaliteit van het donorhaar, worden tijdens een dagbehandeling maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Na de ingreep gaat u terug naar het hotel. De volgende dag controleert de haarchirurg uw haar en hoofdhuid. Tijdens deze controle wordt besproken hoe u de hoofdhuid en de haarzakjes de komende dagen en weken het beste verzorgt. Gebruik de producten die de haarchirurg u meegeeft of adviseert en ontzie uw hoofdhuid de eerste dagen zoveel mogelijk. U zult zien dat de getransplanteerde haren eerst uitvallen alvorens nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Haar groeit gemiddeld 1 cm per maand, waarbij het niet mogelijk is om dit proces te versnellen. De definitieve resultaten van een FUE haartransplantatie worden 9 tot 12 maanden na de ingreep samen met u beoordeelt.

Kennismaken met GlobalHair

Overweegt u een haartransplantatie en bent u geschrokken door de Nederlandse prijzen? Wellicht dat onze haarchirurgen de oplossing bieden. Uw geschiktheid voor de gewenste ingreep wordt beoordeeld tijdens een (foto)consult. Tijdens een vrijblijvend consult wordt de FUE haartransplantatie toegelicht en maakt u op ongedwongen manier kennis met onze haarkliniek. Het consult is gratis en kent geen verplichtingen. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.