facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Goede haartransplantatie Turkije

Goede haartransplantatie Turkije? GlobalHair behoort tot de beste haarklinieken van Turkije. De kliniek onderscheidt zich op het gebied van ervaring, deskundigheid, prijs en service. Dit in combinatie met een constante kwaliteit maakt dat jaarlijks duizenden mannen en vrouwen hun weg naar GlobalHair weten te vinden. FUE haartransplantaties worden door ISRHS geregistreerde haarchirurgen met succes toegepast. Het verloop en het succes van de haartransplantaties wordt weergegeven in een gemiddelde klantwaardering van 9.8.

Wat is een goede haartransplantatie Turkije?

Oriënteert u zich op een haartransplantatie in Turkije? Zoek en kijk verder dan uitsluitend de goedkoopste aanbieder. In vergelijking met Nederlandse haarklinieken zijn de tarieven in Turkije veelal de helft of meer goedkoper. De vraag is dan hoe vindt u een haarkliniek die bij u past en waar let u op bij het bekijken van het aanbod? • Ervaring. Goede haartransplantatie resultaten worden bereikt door ervaren specialisten en kliniekmedewerkers. Zowel de haarchirurgen als de haartransplantatie assistenten van GlobalHair beschikken over aantoonbare ervaring. Ervaren haarchirurgen weten hoe de grafts in de juiste groeirichting geplaatst moeten worden. Alleen op deze manier wordt een natuurlijk resultaat bereikt. • (Inter)nationale kwaliteitskeurmerken. GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Daarnaast zijn de haarchirurgen ISHRS geregistreerd. De International Society of Hair Restoration Surgery is een internationale organisatie die zich richt op het bereiken en bevorderen van de hoogste standaard en onderzoek in de medische haarherstelindustrie. Geregistreerde haarchirurgen volgen jaarlijks verschillende congressen en bijeenkomsten, zodat men altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. • Moderne apparatuur. Bij GlobalHair tijdens de FUE haartransplantatie gewerkt met een FUE micro motor, hiermee worden de haarzakjes veilig uit het donorgebied geoogst. De kans op onnodige beschadigingen aan de omliggende huid is nihil. • Constante kwaliteit. De haartransplantaties worden toegepast in de comfortabele haarkliniek in Istanbul. De kliniek is van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. GlobalHair staat bekend om de hoogwaardige constante kwaliteit op het gebied van zowel zorg, behandeling en resultaat. • Comfort en service. In tegenstelling tot een haartransplantatie die in Nederland plaatsvindt, is het in Istanbul niet mogelijk om direct na de ingreep naar huis te gaan. U verblijft daarom 2 nachten in een comfortabel hotel, waarbij de transfers van en naar het vliegveld en de haarkliniek zijn inbegrepen. In de haarkliniek is Nederlandstalige begeleiding beschikbaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatieproblemen. • Transparantie. U weet precies wat u van GlobalHair mag en kunt verwachten. U ontvangt een persoonlijk behandelplan met een all-in tarief. Het gaat om het complete plaatje inclusief consult, nazorg en controles. Van bijkomende kosten is geen sprake. Op de website van de Nederlandse Haarstichting is ook veel informatie te vinden over dit onderwerp.

Bitmap

Goede haartransplantatie Turkije toch betaalbaar

Dat een goede, kwalitatief hoogwaardige haartransplantatie in Turkije betaalbaar is bewijst GlobalHair. De kosten voor een FUE haartransplantatie bedragen € 2.949. Dat is, zeker in vergelijking met Nederlandse haarklinieken, een relatief laag bedrag voor de ingreep die blijvende resultaten biedt. Het betreft bovendien een all-in tarief waar naast de FUE haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn inbegrepen. Zowel het eerste consult als de nazorg vinden plaats bij GlobalHair in Leiden, alleen voor de ingreep zelf reist u naar Istanbul. De FUE haartransplantatie wordt toegepast bij mannen en vrouwen die te maken hebben met blijvend haarverlies als gevolg van Alopecia androgenetica en die over voldoende donormateriaal beschikken. Afhankelijk van de mate van het haarverlies en de kwaliteit van het donorhaar, worden tijdens een dagbehandeling maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Na de ingreep gaat u terug naar het hotel. De volgende dag controleert de haarchirurg uw haar en hoofdhuid. Tijdens deze controle wordt besproken hoe u de hoofdhuid en de haarzakjes de komende dagen en weken het beste verzorgt. Gebruik de producten die de haarchirurg u meegeeft of adviseert en ontzie uw hoofdhuid de eerste dagen zoveel mogelijk. U zult zien dat de getransplanteerde haren eerst uitvallen alvorens nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Haar groeit gemiddeld 1 cm per maand, waarbij het niet mogelijk is om dit proces te versnellen. De definitieve resultaten van een FUE haartransplantatie worden 9 tot 12 maanden na de ingreep samen met u beoordeelt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kennismaken met GlobalHair

Overweegt u een haartransplantatie en bent u geschrokken door de Nederlandse prijzen? Wellicht dat onze haarchirurgen de oplossing bieden. Uw geschiktheid voor de gewenste ingreep wordt beoordeeld tijdens een (foto)consult. Tijdens een vrijblijvend consult wordt de FUE haartransplantatie toegelicht en maakt u op ongedwongen manier kennis met onze haarkliniek. Het consult is gratis en kent geen verplichtingen. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Goede haartransplantatie Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een goede haartransplantatie Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, de Turkse haarklinieken en haartransplantatie specialisten zijn professioneel en staan bekend om de uitstekende resultaten, hoogwaardige kwaliteit en betaalbare tarieven.

Vergelijken kan op basis van informatie die u onder meer online leest. Klantervaringen, reviews en blogs geven weer hoe anderen een bepaalde haarkliniek of een specialist hebben ervaren. Daarnaast kunt u zelf kennismaken met meerdere haarklinieken. Het is tegenwoordig niet nodig om daarvoor naar Turkije te reizen. U kunt hiervoor onder meer terecht bij de vestiging van GlobalHair in Leiden.

De Turkse haarchirurgen werken nauw samen met professionele haartransplantatie assistenten. Deze assistenten weten precies wat ze moeten doen en vullen de werkzaamheden van de haarchirurg perfect aan. Dit maakt dat een ingreep op efficiënte wijze verloopt en dat resulteert in het transplanteren van een hoger aantal haarzakjes.

Ja, waar nogal eens gezegd wordt dat u bij buitenlandse haarklinieken op moet passen voor communicatie problemen heeft u daar bij GlobalHair geen omkijken naar. Tijdens uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig.

De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE techniek toe. Vrouwen die de behandeling overwegen, kunnen kiezen voor de haarsparende FUE haartransplantatie. De haarchirurgen werken met verfijnde apparatuur, van littekens is nauwelijks sprake.

De dag na de ingreep controleert de haarchirurg het donor- en transplantatiegebied. U krijgt verzorgingstips en medicatie mee voor thuis. Eenmaal terug in Nederland vinden zowel de nazorg als eventuele controles plaats bij GlobalHair in Leiden.

Bereidt uzelf altijd grondig voor op een haartransplantatie. Heeft u na een intakegesprek bij een consulent onvoldoende vertrouwen in de haarkliniek? Reis dan niet naar Turkije, maar kijk eerst verder. Wanneer u ter plekke beslist om de ingreep toch niet toe te laten passen dan kan het gebeuren dat u te maken heeft met annuleringskosten. Haarklinieken plannen van tevoren een ingreep in, daarbij wordt gewerkt met passende tijdschema’s. De hoogte van de annuleringskosten verschilt per haarkliniek.

De FUE haartransplantatie is een veilige cosmetische ingreep die dagelijks wordt toegepast. Het herstel verloopt bij de meeste mensen zonder noemenswaardige problemen. Voor een vlot herstel volgt u de instructie van de haarchirurg op. Wanneer u de huid en korstjes openkrabt kunnen infecties en littekens ontstaan. Hervat uw werkzaamheden en sportieve activiteiten in overleg met de haarchirurg en overhaast niets. Wanneer u te maken heeft met klachten als koorts, nabloedingen en/of open wonden neemt u zo spoedig mogelijk contact op met de haarkliniek.

GlobalHair heeft de voorbije jaren de prestigieuze award voor “Beste Haartransplantatie in Turkije” in ontvangst mogen nemen. De kliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en de haarchirurgen die bij de kliniek werkzaam zijn, zijn ISHRS geregistreerd. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 bent u zeker van constant, hoogwaardige kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.

GlobalHair transplanteert maximaal 4.500 haarzakjes tijdens de haarimplantatie. Uit een gezonde haarkrans kunnen tot zo’n 5.000 grafts geëxtraheerd worden, zonder dat dit uw haar opvallend dunner maakt. De eerste dagen is de behandelde hoofdhuid rood verkleurt en licht gezwollen. Na 7 tot 10 dagen is de huid herstelt en valt het niet langer op dat u een ingreep heeft laten toepassen.

GlobalHair heeft een all-in tarief. Tijdens de haarimplantatie worden tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Tevens inbegrepen zijn 2 hotelovernachtingen, VIP transfers in Istanbul, medicatie, PRP behandeling t.w.v. € 750, controles en nazorg in Leiden.

Ja, u kunt zowel op de website als tijdens het consult voor de ingreep haartransplantatie voor en na foto’s bekijken. Indien gewenst is het ook mogelijk om haartransplantatie video’s te zien van ingrepen die door de ervaren haarchirurgen zijn toegepast.

Zeker. Het aantal vrouwen dat een haartransplantatie overweegt en toe laat passen is de voorbije jaren sterk gestegen. De haarchirurgen passen de haarsparende FUE techniek toe en bereiken daar uitstekende, permanente resultaten mee. Het is niet noodzakelijk om het haar voor de ingreep af te scheren.

Ja, GlobalHair geeft u groeigarantie. De voorwaarden en bepalingen ontvangt u tijdens het consult.

Niet iedereen is een geschikte haartransplantatie kandidaat. Als uw haarverlies een gevolg is van Alopecia androgenetica en u bent gezond dan kan de ingreep, mits er voldoende donorhaar aanwezig is, succesvol toegepast worden. Voor de haartransplantatie vindt een uitgebreid consult plaats.

Nee, u verblijft 3 dagen en 2 nachten in Istanbul. De haarimplantatie wordt tijdens een poliklinische dagbehandeling toegepast. Na het afronden van de ingreep, wordt u terug naar het hotel gebracht. De volgende dag vindt een controle bij de haarchirurg plaats en ontvangt u verzorgingsinstructies, waarna u terug naar Nederland kunt reizen.

Ja. Als u een zonvakantie of stedenreis met de haarimplantatie wilt combineren, wordt geadviseerd om eerst van het vakantie gedeelte te genieten. Plan de haartransplantatie kort voor de terugreis. Na de ingreep kunt u niet in de zon zitten en zijn zweten, zwemmen en/of een sauna bezoek de eerste weken niet toegestaan. Overleg uw plannen met de consulent tijdens het intakegesprek in Leiden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.