facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie tarieven

Een van de eerste vragen die bij u opkomt als u een haartransplantatie overweegt betreft de kosten. Hoeveel kost een behandeling en hoe krijg ik hiervan een overzichtelijk beeld? Haartransplantatie tarieven zijn gevarieerd en kennen grote verschillen. GlobalHair biedt de laagste prijs garantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije, waarbij u kunt rekenen op een eerste klas service en een levenslange groeigarantie.

Betaalbare haartransplantatie tarieven

De kosten voor een haartransplantatie verschillen per haarkliniek. Meestal wordt het aantal haarzakjes of grafts dat wordt getransplanteerd als uitgangspunt voor de prijsberekening genomen. Op het moment dat u de diverse kosten en tarieven met elkaar vergelijkt ziet u prijzen die oplopen tot ver boven € 5.000 bij een uitgebreide haarimplantatie. Nederlandse haarklinieken transplanteren op een dag minder haarzakjes dan dat onze ervaren haarchirurgen doen. Bij GlobalHair werken de haarchirurgen tijdens een FUE haartransplantatie nauw samen met professionele assistenten. Dit maakt dat er bij een dagbehandeling een maximaal aantal grafts van 4.500 geoogst en getransplanteerd kan worden. Dit is een complexe, uitgebreide haartransplantatie die een volledige behandeldag in beslag neemt. GlobalHair biedt een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij u gebruikt maakt van een vast all-in tarief. Wat kunt u nog meer van GlobalHair verwachten?• Jarenlange ervaring en gecertificeerde ISHRS haarchirurgen. • Levenslange groeigarantie. • Bij iedere haartransplantatie krijgt u een gratis haargroei stimulerende behandeling, voor het optimaliseren van het resultaat. • Laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. • Begeleiding gedurende het hele haartransplantatie proces.GlobalHair heeft bewust gekozen voor een vast all-in tarief. Geen onduidelijke tariefstructuur, maar een tarief van € 2.949, waarbij tevens 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen.

Bitmap

Levenslange groeigarantie

Zeker in vergelijking met Nederlandse haarklinieken zijn onze tarieven betaalbaar en toegankelijk. Het is een publiek geheim dat haartransplantaties in het buitenland, waaronder Turkije, vaak stukken goedkoper zijn dan in Nederland. Dit heeft onder meer te maken met de loonkosten en de algemene kliniek kosten. Dat u daarmee uw voordeel kunt doen is mooi meegenomen. De kwaliteit van de FUE haartransplantaties die door GlobalHair worden toegepast ligt hoog en de kliniek beschikt dan ook over internationale kwaliteitskeurmerken. Onze haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en volgen op regelmatige basis workshops, conferenties en congressen om op de hoogte te zijn en blijven van ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied. Jaarlijks worden bij onze kliniek honderden haartransplantaties met succes toegepast. De haarchirurgen en professionele assistenten zijn als een goed geoliede machine op elkaar ingespeeld, wat maakt dat een behandeling op vlotte, deskundige wijze verloopt. U krijgt een levenslange groeigarantie.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie tarieven vergelijken

Inzicht in haartransplantatie prijzen en mogelijkheden krijgt u pas op het moment dat u de kosten met elkaar gaat vergelijken. Met de uitgebreide online vergelijkingsmogelijkheden kunt u dat eenvoudig thuis doen. Toch zegt een prijs die u online vindt niet alles en mag geen uitgangspunt zijn voor een snelle keuze. Ga altijd zelf kennismaken met een haarkliniek. Waarom? Omdat een haartransplantatie zoveel meer is dan alleen een zoektocht naar de laagste vanaf prijs. Minstens net zo belangrijk is het gevoel dat u heeft bij een kliniek in het algemeen en een haarchirurg in het bijzonder. Voelt u vertrouwen of voelt u zich toch niet helemaal op uw gemak? Goed om te weten is dat u tijdens een ingreep zo’n 6 tot 9 uur in een behandelstoel zit. Als u dit niet op een ontspannen manier ondergaat, omdat het vertrouwen ontbreekt, is dat een lange zit. Niet alleen voor uzelf, maar zeker ook voor de behandelend haarchirurg. Door meerdere haarklinieken te bezoeken bent u in staat om de ervaringen en gesprekken met elkaar te vergelijken. Vertrouw op uw eigen gevoel en staar uzelf zeker niet blind op de mening en/of ervaring van een ander. Natuurlijk is het goed om ervaringsverhalen te lezen, maar er gaat niets boven uw eigen intuïtie. Ontbreekt dit vertrouwde, begrepen gevoel? Kijk dan verder bij een andere haartransplantatie kliniek.

Consult

Voldoen de consulenten en haarchirurgen van GlobalHair aan uw verwachting? Passen wij bij elkaar? We nodigen u uit om tijdens een consult kennis met ons te komen maken. Wat kunt u van zo’n gesprek verwachten? Een eerlijk en persoonlijk behandeladvies en een toelichting op de ingreep die u overweegt als oplossing bij haaruitval. Het gesprek vindt plaats in Leiden en kan eventueel ook aan de hand van een zogenaamd fotoconsult plaatsvinden. Naast een behandeladvies krijgt u tips en adviezen die het resultaat positief beïnvloeden. Een afspraak maken kan zowel telefonisch als door het sturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Bellen kan met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.