Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Alternatief natuurlijke haarwerken

  Pruiken en haarwerken bestaan eigenlijk al sinds mensenheugenis. Door de jaren heen is de kwaliteit van de bestaande haarwerken enorm verbeterd en zijn ook de technieken verder ontwikkeld. Het is daardoor vrijwel onzichtbaar geworden dat iemand een haarwerk of haarstuk draagt. Zowel de materialen als de verschillende modellen sluiten tegenwoordig prima aan bij een natuurlijke haarkleur en uw eigen, vertrouwde snit. Zeker als uw haaruitval tijdelijk van aard is, kan een haarwerk uitkomst bieden. Op lange termijn kan het dragen van een haarwerk als een bron van irritaties gezien worden. Gerichte informatie over alternatief haarwerken is niet als zodanig te vinden. Vaak komt u bij een haarwerkspecialist terecht of bij een website waar uiteenlopende pruiken en haarstukjes verkocht worden. Haarwerkspecialisten kunnen u informeren over de mogelijke alternatieven die passen bij uw situatie. Gekeken wordt daarbij naar de oorzaak van de haaruitval en de mate waarin dit gevorderd is. Breed genomen kunnen de alternatieven in vieren verdeeld worden:• Haargroeimiddelen. • Micro haar pigmentatie. • Haartransplantatie. • Biofibre haarimplantatie.

  FUE haartransplantatie als alternatief haarwerken

  Zeker als u een blijvende oplossing zoekt bij haaruitval en het haarverlies nog niet te ver gevorderd is, kan een FUE haartransplantatie een mooi resultaat bieden. Met name erfelijke kaalheid wordt met een haarimplantatie succesvol behandeld. De behandeling wordt in binnen- en buitenland aangeboden en kent uiteenlopende tarieven. Haartransplantaties worden uitgevoerd met behulp van donormateriaal dat afkomstig is uit uw haarkrans, de achterzijde van het hoofd. Vooraf wordt besproken hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Resultaten zijn niet direct zichtbaar. Het duurt 9 tot 12 maanden voordat het resultaat definitief is. GlobalHair biedt betaalbare haartransplantaties in Turkije aan. Onze tarieven zijn de laagste van Turkije, waarbij u kunt vertrouwen op de beschikbaarheid van internationale kwaliteitskeurmerken, gecertificeerde haarchirurgen en deskundige begeleiding gedurende het hele behandelproces.

  Micro haar pigmentatie als alternatief haarwerken

  Is een haartransplantatie niet de behandeling die u zoekt of is uw haaruitval niet geschikt om met een haartransplantatie te behandelen? Micro haar pigmentatie kan bij een grote groep mannen en vrouwen toegepast worden. Bovendien kunnen meerdere vormen van haaruitval met behulp van micro haar pigmentatie behandeld worden. Het is een techniek die tot doel heeft om met behulp van pigment natuurlijke haarstoppeltjes na te bootsen. Resultaten zijn nauwelijks van echte haarstoppels te onderscheiden. De techniek wordt toegepast bij een volledig kale schedel, maar ook kale plekken worden op deze manier gecamoufleerd en uw dunner wordende haardos ziet er na micro haar pigmentatie optisch voller uit. Het is een behandeling die goedkoper is dan bijvoorbeeld een haartransplantatie. Om de resultaten te behouden en/of om uw haarlijn bij te laten werken, kan na een bepaalde periode voor een nabehandeling worden gekozen.

  Overige alternatieven voor een haarwerk

  Uiteraard is het ook mogelijk om een haargroeimiddel te gebruiken in de strijd tegen haaruitval. Laat u vooraf adviseren door een arts. Deze kunt u een wetenschappelijk effectief bewezen middel voorschrijven. Gebruik ook nooit meer dan de voorgeschreven dosis. Hebben medicijnen niet uw voorkeur? Biofibre haarimplantaties geven direct zichtbare resultaten, maar zijn niet goedkoop. Deze kunstharen worden tijdens een behandelsessie in de kale gebieden geïmplanteerd. Jaarlijks verliest u een bepaald percentage van het haar, waardoor nabehandeling nodig kan zijn. Biofibre haren zijn in diverse lengtes, kleuren en structuren beschikbaar. U kunt het haar laten knippen, maar het groeit niet terug. De mogelijkheden, met name op knip- en stylingsgebied, worden door sommigen dan ook als beperkt gezien.

  Betaalbaar alternatief haarwerken

  Met een medische indicatie worden haarwerken en pruiken meestal gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed. Toch kan het gebeuren dat u een andere oplossing prefereert in de vorm van een haartransplantatie. Dit is echter een behandeling die doorgaans om cosmetische redenen wordt gekozen, waarbij er geen sprake is van medische noodzaak. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten zelden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de betaalbare FUE haartransplantatie van GlobalHair? Laat u dan vrijblijvend informeren en voorlichten door onze deskundige consulenten. Maak direct een afspraak door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Ben ik bij haaruitval aangewezen op een haarwerk?

  Ik heb haarwerk, kan ik een haargroeimiddel gebruiken?

  Welk haargroeimiddel kan ik het beste gebruiken?

  Wordt de kosten van een haargroeimiddel vergoed?

  Wat is micro haar pigmentatie?

  Waarom is micro haar pigmentatie een alternatief voor een haarwerk?

  Kan ik een haartransplantatie laten toepassen als alternatief voor een haarwerk?

  Wanneer kan ik een haartransplantatie ondergaan?

  Is een haartransplantatie duur?

  WhatsApp