Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat is de beste haarkliniek in Turkije?

  Om de vraag te kunnen beantwoorden wat de beste haarkliniek in Turkije is, moeten we eerst zien vast te stellen wat een kliniek goed maakt of in dit geval zelfs de beste maakt. Wat veel mensen het belangrijkste vinden van de haartransplantatie behandeling is het uiteindelijke resultaat. U kunt goed te woord worden gestaan, een goede prijs aangeboden krijgen en goede nazorg krijgen. Als het resultaat tegenvalt, bent u echter toch ontevreden.

  Om deze reden kiezen we er voor om verschillende zaken mee te wegen, zodat kan worden bepaald of een haarkliniek in Turkije de beste is. Onder andere de service is erg belangrijk. Daarnaast is het haartransplantatie resultaat van groot belang en de haartransplantatie kosten worden meegewogen. Dit zien we vaak ook terug komen bij de Consumentenbond. Of het nu gaat om een product of dienst, het wordt getest op een aantal factoren.

  GlobalHair, de beste haarkliniek in Turkije

  GlobalHair staat bekend om de laagste haartransplantatie prijzen van de haarklinieken in Turkije. Ondanks deze lage prijzen, bieden zij toch de beste kwaliteit. Goede voorzorg en nazorg is uiteraard belangrijk. Dit is onder andere belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Heeft u de haartransplantatie voor en na foto’s op de site al bestudeerd? Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van het resultaat dat u mag verwachten. De foto’s spreken voor zich. Er zijn een groot aantal mensen bij ons behandeld die behoorlijk kaal waren en na de behandeling weer een goede bos met haar hebben. Bovendien gaat het om natuurlijke resultaten. Het is van essentieel belang dat er aan de voorkant van de haarlijn andere grafts worden gebruikt dan op de andere plekken. Daarnaast is de haargroeirichting ook belangrijk voor de dekking. Dit zijn allerlei zaken waar een goede haartransplantatie arts rekening mee houdt. Dit wordt altijd gedaan bij GlobalHair. We laten u graag ervaren dat wij de beste haarkliniek in Turkije zijn.

  Een consult inplannen bij de beste haarkliniek in Turkije?

  Indien u na het lezen van de tekst ‘beste haarkliniek in Turkije’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u. Neem nu contact op met de beste haarkliniek in Turkije.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  WhatsApp