Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Beste haartransplantatie in Turkije, het grootste land in dit vakgebied

  In deze paragraaf komt u erachter waarom u voor de beste haartransplantatie in Turkije moet zijn. Wist u dat in Turkije meer haartransplantaties worden uitgevoerd dan in ieder ander land? Alleen al in Istanbul worden meer haartransplantaties uitgevoerd dan in de Verenigde Staten. Dit maakt Turkije het grootste haartransplantatie land ter wereld. Er worden hier dagelijks honderden haartransplantaties uitgevoerd. Dit heeft tot gevolg dat de verschillende klinieken in dit land veel ervaring hebben opgedaan met deze behandeling.

  De FUE methode

  Welke behandeling vindt plaats bij de beste haartransplantatie in Turkije? Turkije is zelfs één van de eerste landen waar hoofdzakelijk de FUE Haartransplantatie wordt uitgevoerd. Bij de FUE haartransplantatie worden de grafts één voor één uit het donorgebied verwijderd. Dit gebeurt met een minuscuul hol boortje. De grafts worden los geboord en vervolgens uitgenomen. Ze worden in een speciaal hiervoor geprepareerd bakje gelegd. Vervolgens worden de incisies gemaakt op de kale plekken waar u weer haar wilt hebben. De grafts worden vervolgens getransplanteerd. De eerste drie dagen na de behandeling moet u zeer voorzichtig zijn met zowel het ontvangstgebied als het donorgebied. De grafts moeten namelijk weer hechten in uw hoofdhuid. Na een maand mag u alle sporten weer beoefenen. Zelfs voetbal en boksen is dan weer toegestaan.

  Ongeveer 2 weken na de behandeling is vaak al niets meer van de haartransplantatie gezien. De korstjes zijn dan van uw hoofd af en de roodheid is grotendeels weggetrokken. Na ongeveer 2 weken zullen ook de getransplanteerde haren uitvallen. Hier hoeft u zich niet druk over te maken, dit is heel normaal. Na ongeveer 3 tot 4 maanden beginnen de eerste getransplanteerde haren vaak weer te groeien. Na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal. Benieuwd naar de ervaringen van de beste haartransplantatie in Turkije?

  Beste haartransplantatie in Turkije – de ervaringen

  Bestudeer altijd haartransplantatie ervaringen om te kunnen bepalen wat de beste haartransplantatie in Turkije is. Dankzij onze grote hoeveelheid tevreden klanten worden wij gemiddeld beoordeeld als zeer goed. In combinatie met de scherpste prijzen maakt dit GlobalHair volgens velen de beste haartransplantatie kliniek in Turkije.

  Een consult inplannen voor de beste haartransplantatie in Turkije?

  Indien u na het lezen van de tekst ‘beste haartransplantatie in Turkije’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u. Neem nu contact op met de beste kliniek op het gebied van haartransplantatie in Turkije.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp