Beste haartransplantatie in Turkije?

Beste haartransplantatie in Turkije: Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. De doorslaggevende redenen voor veel mensen zijn de relatief lage prijzen en de grote behandelingen die hier kunnen worden uitgevoerd. Maar wat is nu de beste haartransplantatie in Turkije? En waar moet u op letten bij het selecteren van een kliniek. In dit artikel wordt uitgelegd wat over het algemeen wordt gezien als de beste haartransplantatie kliniek in Turkije. Hierbij spelen ervaring, expertise en het aantal behandelingen per jaar een grote rol.

Beste haartransplantatie in Turkije, het grootste land in dit vakgebied

In deze paragraaf komt u erachter waarom u voor de beste haartransplantatie in Turkije moet zijn. Wist u dat in Turkije meer haartransplantaties worden uitgevoerd dan in ieder ander land? Alleen al in Istanbul worden meer haartransplantaties uitgevoerd dan in de Verenigde Staten. Dit maakt Turkije het grootste haartransplantatie land ter wereld. Er worden hier dagelijks honderden haartransplantaties uitgevoerd. Dit heeft tot gevolg dat de verschillende klinieken in dit land veel ervaring hebben opgedaan met deze behandeling.

De FUE methode

Welke behandeling vindt plaats bij de beste haartransplantatie in Turkije? Turkije is zelfs één van de eerste landen waar hoofdzakelijk de FUE behandeling wordt uitgevoerd. Bij de FUE haartransplantatie worden de grafts één voor één uit het donorgebied verwijderd. Dit gebeurt met een minuscuul hol boortje. De grafts worden los geboord en vervolgens uitgenomen. Ze worden in een speciaal hiervoor geprepareerd bakje gelegd. Vervolgens worden de incisies gemaakt op de kale plekken waar u weer haar wilt hebben. De grafts worden vervolgens getransplanteerd. De eerste drie dagen na de behandeling moet u zeer voorzichtig zijn met zowel het ontvangstgebied als het donorgebied. De grafts moeten namelijk weer hechten in uw hoofdhuid. Na een maand mag u alle sporten weer beoefenen. Zelfs voetbal en boksen is dan weer toegestaan.

Ongeveer 2 weken na de behandeling is vaak al niets meer van de haartransplantatie gezien. De korstjes zijn dan van uw hoofd af en de roodheid is grotendeels weggetrokken. Na ongeveer 2 weken zullen ook de getransplanteerde haren uitvallen. Hier hoeft u zich niet druk over te maken, dit is heel normaal. Na ongeveer 3 tot 4 maanden beginnen de eerste getransplanteerde haren vaak weer te groeien. Na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal. Benieuwd naar de ervaringen van de beste haartransplantatie in Turkije?

Beste haartransplantatie in Turkije – de ervaringen

Bestudeer altijd haartransplantatie ervaringen om te kunnen bepalen wat de beste haartransplantatie in Turkije is. Dankzij onze grote hoeveelheid tevreden klanten worden wij gemiddeld beoordeeld als zeer goed. In combinatie met de scherpste prijzen maakt dit Global Hair volgens velen de beste haartransplantatie kliniek in Turkije.

Een consult inplannen voor de beste haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘beste haartransplantatie in Turkije’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u. Neem nu contact op met de beste kliniek op het gebied van haartransplantatie in Turkije.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis