Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  V6 hair boost van dichtbij bekijken

  De behandeling gebeurt met een mesogun, een apparaat waarbij aan het uiteinde korte naalden zijn bevestigd. Het injecteren van de V6 hair boost gebeurt met oppervlakkige injecties in de hoofdhuid. Omdat het een snelle methode is, voelt u nauwelijks pijn. De werkzame bestanddelen komen direct op de plaatsen waar ze nodig zijn: bij de haarzakjes. (In)actieve haarzakjes krijgen een boost en de stimulatie om sterkere haren te produceren. De haarschachten zijn sterker en bovendien blijven de haarzakjes langer in de groeifase, waardoor uw haardos er gezonder en voller uitziet. Online ziet u hoe DJ Dylvn de V6 hair boost heeft ervaren.

  Natuurlijke uitstraling

  Het versterken van de haargroei kan wel of niet in combinatie met een haartransplantatie. Onze specialisten lichten de mogelijkheden en voordelen van de V6 hair boost toe tijdens een vrijblijvend consult. Omdat de V6 hair boost geen operatieve ingreep is, is er geen uitval en gaat u meteen na een sessie terug naar uw dagelijkse routine. Het is bovendien niet zichtbaar dat u een cosmetische behandeling laat toepassen. Lichte zwellingen nemen snel af. De natuurlijke haargroei krijgt een boost wat leidt tot een gezonde, jeugdige haardos.

  Losse behandeling of volledige kuur

  Net zoals mesotherapie bij haarverlies is de V6 hair boost beschikbaar als eenmalige behandeling en als uitgebreide kuur. Afhankelijk van de verwachtingen die u heeft en de reden voor de V6 hair boost, krijgt u een behandeladvies. Een losse behandeling kost € 185 en een kuur van acht sessies € 1200. De eerste sessies van een behandelkuur zijn wekelijks voorzien. Naarmate de kuur vordert, neemt de tussenliggende tijd toe. Voordat u aan de kuur begint, bespreekt de specialist het verloop van de behandeling met u. Lees ook alles over mesotherapie op de website van de Nederlandse Haarstichting.

  Persoonlijk adviesgesprek

  Wilt u de gezondheid van uw haargroei verbeteren? Zoekt u een aanvulling op een eerdere haartransplantatie? De V6 hair boost is een veilige techniek zonder hersteltijd. Een sessie kan tussen uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten gebeuren. Bespreek de verwachtingen die u heeft met onze consulenten tijdens een vrijblijvend consult in onze kliniek in Barendrecht. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar uw geschiktheid voor de V6 hair boost? Stel deze tijdens het consult en neem informatie over uw gezondheid mee. De techniek is weliswaar veilig, maar om uw welzijn te garanderen kijken we uitgebreid naar uw gezondheid en medische geschiedenis. Een enkele keer houdt dat helaas in dat iemand een negatief behandeladvies krijgt. Geef ook eventuele allergieën waar u mee bekend bent aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan