DJ Dylan voor V6 hair boost bij GlobalHair

Nadat DJ Dylan eerder voor een succesvolle haartransplantatie bij GlobalHair was, heeft de DJ pasgeleden een aanvullende V6 hair boost behandeling laten toepassen. Het activeert de haarzakjes en verbetert de doorbloeding in de hoofdhuid, wat een gezonde, sterke haargroei stimuleert. De techniek is niet-chirurgisch en een behandelsessie duurt niet langer dan 20 tot 30 minuten. Alhoewel de combinatie met een haartransplantatie regelmatig voorkomt, is de V6 hair boost ook een op zich staande oplossing bij haarverlies.

V6 hair boost van dichtbij bekijken

De behandeling gebeurt met een mesogun, een apparaat waarbij aan het uiteinde korte naalden zijn bevestigd. Het injecteren van de V6 hair boost gebeurt met oppervlakkige injecties in de hoofdhuid. Omdat het een snelle methode is, voelt u nauwelijks pijn. De werkzame bestanddelen komen direct op de plaatsen waar ze nodig zijn: bij de haarzakjes. (In)actieve haarzakjes krijgen een boost en de stimulatie om sterkere haren te produceren. De haarschachten zijn sterker en bovendien blijven de haarzakjes langer in de groeifase, waardoor uw haardos er gezonder en voller uitziet. Online ziet u hoe DJ Dylvn de V6 hair boost heeft ervaren.

Natuurlijke uitstraling

Het versterken van de haargroei kan wel of niet in combinatie met een haartransplantatie. Onze specialisten lichten de mogelijkheden en voordelen van de V6 hair boost toe tijdens een vrijblijvend consult. Omdat de V6 hair boost geen operatieve ingreep is, is er geen uitval en gaat u meteen na een sessie terug naar uw dagelijkse routine. Het is bovendien niet zichtbaar dat u een cosmetische behandeling laat toepassen. Lichte zwellingen nemen snel af. De natuurlijke haargroei krijgt een boost wat leidt tot een gezonde, jeugdige haardos.

Losse behandeling of volledige kuur

Net zoals mesotherapie bij haarverlies is de V6 hair boost beschikbaar als eenmalige behandeling en als uitgebreide kuur. Afhankelijk van de verwachtingen die u heeft en de reden voor de V6 hair boost, krijgt u een behandeladvies. Een losse behandeling kost € 185 en een kuur van acht sessies € 1200. De eerste sessies van een behandelkuur zijn wekelijks voorzien. Naarmate de kuur vordert, neemt de tussenliggende tijd toe. Voordat u aan de kuur begint, bespreekt de specialist het verloop van de behandeling met u. Lees ook alles over mesotherapie op de website van de Nederlandse Haarstichting.

Persoonlijk adviesgesprek

Wilt u de gezondheid van uw haargroei verbeteren? Zoekt u een aanvulling op een eerdere haartransplantatie? De V6 hair boost is een veilige techniek zonder hersteltijd. Een sessie kan tussen uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten gebeuren. Bespreek de verwachtingen die u heeft met onze consulenten tijdens een vrijblijvend consult in onze kliniek in Barendrecht. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar uw geschiktheid voor de V6 hair boost? Stel deze tijdens het consult en neem informatie over uw gezondheid mee. De techniek is weliswaar veilig, maar om uw welzijn te garanderen kijken we uitgebreid naar uw gezondheid en medische geschiedenis. Een enkele keer houdt dat helaas in dat iemand een negatief behandeladvies krijgt. Geef ook eventuele allergieën waar u mee bekend bent aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis