Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Gezonde haargroei verbetert het zelfvertrouwen

  Dat haarverlies het zelfvertrouwen niet veel goeds brengt, beamen zowel bekende als minder bekende mensen. De uitstraling verandert en neemt beetje bij beetje het de jeugdige, frisse en energieke uiterlijk weg. Om dit te voorkomen en te verbeteren is een FUE-haartransplantatie een minimaal-invasieve oplossing. DJ Sam Blans is een van de mensen die op tijd heeft ingegrepen. Na een goede voorbereiding en gesprekken met onze consulenten en haarchirurgen heeft Sam de stap gezet voor een behandeling in Istanbul.

  In het consult is onder meer gekeken naar de gezondheid van Sam en de mate waarin het haarverlies heeft plaatsgevonden. Na dit vooronderzoek is een behandeladvies gepresenteerd. Een behandelplan laat zien hoeveel haarzakjes voor de haarimplantatie in aanmerking komen en de techniek die een specialist toepast. Haartransplantaties zijn unieke cosmetische behandelingen. Voordat u de ingreep in onze klinieken in Istanbul of Barendrecht ondergaat, weet u precies wat u mag verwachten. Sam Blans heeft voor een operatie in Istanbul gekozen. In de moderne kliniek werken ervaren haarchirurgen die bekend zijn om de natuurlijke resultaten die ze bereiken. Onze artsen weten wat ze doen en nemen iedere stap van het behandelproces met u door, uw veiligheid en welzijn gaan boven alles.

  FUE-haartransplantatie

  De FUE-haartransplantatie gebeurt onder plaatselijke verdoving. Al naargelang de omvang van de operatie bent u vier tot negen uur onder behandeling. Tussendoor is er tijd om te lunchen en/of wat rond te lopen. Na aankomst in de kliniek, neemt de haarchirurg de operatie nogmaals kort met u door en tekent de haarlijn af op de hoofdhuid. Neem de tijd om hiernaar te kijken en eventueel aanpassingen te bespreken. Als de hoofdhuid is verdoofd, begint de arts met het extraheren van de grafts uit het donorgebied. Het maken van incisies is niet nodig, de haarchirurg gebruikt een holle naald om elke graft afzonderlijk te oogsten. Assistenten controleren de grafts en bereiden deze voor op transplantatie. Ook in de ontvangst gebieden wordt niet gesneden. De FUE-methode laat geen opvallende, zichtbare littekens achter.

  Onze haarchirurgen schrijven na iedere haartransplantatie, antibiotica en ontstekingsremmers voor. In combinatie met het volgen van de nazorgadviezen verkleint de medicatie het risico op complicaties. Omdat het een operatieve ingreep is, zijn de ‘gewone’ medische risico’s niet helemaal te voorkomen. Zwellingen, blauwe plekken en korstjes zijn tijdelijk. De foto’s van DJ Sam Blans laten zien hoe de huid herstelt in de weken na de operatie. De hoofdhuid geneest binnen zeven tot tien dagen. Vanaf zes weken na de haartransplantatie zijn alle werkzaamheden en sportieve inspanningen weer ‘toegestaan’. Omdat de adviezen praktisch van aard zijn, is het niet moeilijk om hier bij uw dagelijkse routine rekening mee te houden. Het zijn kleine aanpassingen die invloed hebben op het uiteindelijke haartransplantatie resultaat.

  Nieuwe haargroei niet direct zichtbaar

  De beelden die Sam Blans laat zien, tonen hoe de hoofdhuid er na de operatie uitziet. U ziet op de behandelde gebieden nog geen nieuwe haargroei. Kenmerkend voor een haarimplantatie is het haarverlies drie tot vier weken na de operatie. De getransplanteerde grafts verliezen de haren en gaan in de rustfase van het haargroeiproces. Vanaf drie tot zes maanden begint de ontwikkeling en productie van nieuwe haren. De V6 hair boost stimuleert de haarzakjes en verbetert de doorbloeding in de hoofdhuid, wat een positieve invloed op de haargroei heeft. De V6 hair boost is mogelijk vanaf het moment dat uw hoofdhuid is hersteld na de haartransplantatie.

  Unieke combinatie actieve bestanddelen

  V6 hair boost bestaat uit een samenstelling van vitamines, mineralen, plantenextracten, eiwitten, aminozuren en geneesmiddelen die met oppervlakkige injecties direct op de juiste plaatsen in de hoofdhuid geïnjecteerd worden. Een eenmalige V6 hair boost behandeling kost € 185. Specialisten adviseren om een kuur van acht behandelingen te doen. De kuur kost € 1200. Omdat de haarzakjes gestimuleerd worden, ziet u een sterke haargroei. De haren blijven langer in de groeifase, waardoor de haardos voller is en er gezonder uitziet. De V6 hair boost is veilig en heeft nauwelijks hersteltijd.

  Persoonlijk haartransplantatie advies

  Sam Blans is niet de enige die op tijd iets aan haarverlies laat doen. Veel mensen gingen u voor en hebben een haartransplantatie laten doen. Spreekt deze behandeling u aan en bent u benieuwd wat uw persoonlijke behandelmogelijkheden zijn? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij onze consulenten in Barendrecht. Het consult is informatief en bedoeld om uw vragen te beantwoorden en een behandelplan voor te stellen. U heeft de mogelijkheid om beelden van eerdere haartransplantaties te zien en kennis te maken met onze modern ingerichte haarkliniek. Haartransplantaties gebeuren in de kliniek in Istanbul en voor een meerprijs in Barendrecht. Deze keuze is aan u. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl. Telefonisch en via WhatsApp bereikt u ons op +31633388757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp