Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Alopecia androgenetica

  Erfelijke kaalheid wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door het dihydrotestosteron hormoon, vandaar dat deze vorm van haarverlies ook mannelijke kaalheid wordt genoemd. Onder invloed van het DHT hormoon versnelt het haargroeiproces, de haarzakjes raken uitgeput en verschrompelen uiteindelijk. Nieuwe haargroei is niet meer mogelijk. Alopecia androgenetica veroorzaakt blijvend haarverlies. Ondanks de benaming mannelijke kaalheid zijn er ook heel wat vrouwen die met deze vorm van haaruitval geconfronteerd worden. Onder invloed van verschillende kenmerken en symptomen kan erfelijke haaruitval zich ontwikkelen: • Binnen een familie komt haaruitval regelmatig voor. • Het verlies van een groot aantal haren, zonder dat uw haardos daarbij dunner wordt. • Eventuele schildklierproblemen. • Roken en stress. Tijdig de oorzaak van het haarverlies vast laten stellen, is van belang als u een oplossing zoekt. Zowel uw huisarts als een dermatoloog kunt u hierbij helpen. Vaak is een huisarts het eerste aanspreekpunt in uw zoektocht naar een geschikte behandeling. In overleg kunt u beginnen met een gerichte vermindering van het haarverlies en eventueel een verbetering van de haargroei.

  Erfelijke haaruitval behandelmogelijkheden

  Naast haargroeimiddelen zijn er meerdere alternatieve behandelmogelijkheden. Bekend zijn onder meer chirurgische behandelingen zoals een FUT of FUE haartransplantatie, maar ook micro haar pigmentatie, mesotherapie of een laserbehandeling bieden bewezen resultaten bij haaruitval. Aangezien de wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen een hoog risico op bijwerkingen en complicaties hebben, mogen de meeste middelen ook niet aan vrouwen voorgeschreven worden. Mannen met een kinderwens, wordt geadviseerd om de haargroeimiddelen Finasteride en Dutasteride niet te gebruiken. Hiermee wordt voorkomen dat de ongeboren vrucht of foetus nadelig beïnvloed wordt. Volg adviezen van een voorschrijvend arts altijd op en gebruik nooit meer van een middel dan voorgeschreven. Haal een vergeten dosis niet dubbel in en meldt bijwerkingen altijd bij de huisarts. Zeker als u weet dat sommige bijwerkingen blijvend zijn en van invloed kunnen zijn op uw libido kan de voorkeur voor een andere behandeling bij mannelijke kaalheid ontstaan.

  Tricopigmentatie bij Alopecia androgenetica

  Een van de alternatieve behandelmogelijkheden bij erfelijke kaalheid is micro haar pigmentatie. Ook bij ver gevorderde haaruitval en volledige kaalheid kan MHP toegepast worden. Het is een behandeling waarbij met behulp van een fijne naald gekleurd pigment in de bovenste huidlaag wordt ingebracht. Het pigment lijkt op natuurlijke haarstoppels en biedt langdurige resultaten.

  Haartransplantatie en erfelijke kaalheid

  Op het moment dat u een behandeling met blijvende resultaten zoekt, is de haartransplantatie vooralsnog de enige beschikbare ingreep. Het is een ingrijpende, kostbare behandeling die zowel bij mannen als vrouwen toegepast kan worden. U dient echter wel over voldoende donormateriaal te beschikken en in goede gezondheid te zijn. Tijdens een FUE haartransplantatie worden haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en in de kalende gebieden geplaatst. Dit gebeurt met een plaatselijke verdoving. Het is een ingreep die zo’n 6 tot 9 uur in beslag neemt. Het herstel verloopt bij de meeste mensen vlot. Na drie tot vier maanden worden de eerste resultaten voorzichtig zichtbaar, waarna u kunt zien hoe de haargroei zich ontwikkelt. Al met al duurt het tussen de 9 en 12 maanden voordat het resultaat optimaal is.

  consult haartransplantatie

  De consulenten van GlobalHair vertellen u graag meer over de FUE haartransplantatie techniek. U kunt een afspraak maken voor een consult door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp