Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

DJ Michael Mendoza na tegenvallend resultaat voor herstel haartransplantatie bij GlobalHair

DJ Michael Mendoza na tegenvallend resultaat voor herstel haartransplantatie bij GlobalHair

DJ Michael Mendoza na tegenvallend resultaat voor herstel haartransplantatie bij GlobalHair

DJ Michael Mendoza heeft elders eerdere haartransplantaties ondergaan. Helaas voor de populaire DJ voldeden de resultaten niet aan de verwachting. Reden voor de DJ en producer om te kiezen voor een herstel haartransplantatie bij GlobalHair. In Istanbul onderging Michael Mendoza een saffier haartransplantatie en een V6 Hairboost als nabehandeling.

Tegenvallende haartransplantatie resultaten

Ondanks dat haartransplantaties zelden echt ‘mislukken’, is een teleurstellend resultaat soms realiteit. De oorzaken hiervan zijn divers, maar het is vervelend om hier mee te maken te hebben. DJ Michael Mendoza kan hierover meepraten. Voordat de DJ bij GlobalHair kwam, waren elders twee haartransplantaties toegepast, waarbij de gewenste dekking op de kruin uitbleef. In een uitgebreid adviesgesprek is gesproken over de mogelijkheden van een saffier haartransplantatie en de manier waarop alsnog een mooie haargroei verwacht mag worden. De keuze is gevallen op een haartransplantatie in Istanbul, waarbij 2500 haarzakjes getransplanteerd werden. Met de V6 hairboost als nabehandeling, krijgen de haarzakjes een vitamine boost voor een sterke, gezonde haargroei.

Succesvolle haartransplantatie kruin

Een van de moeilijkste gebieden op het hoofd is de kruin. Haren groeien hier in verschillende richtingen en het is niet eenvoudig om haarzakjes in een natuurlijke groeirichting te implanteren. Ook het feit dat de doorbloeding op de kruin minder is dan elders op het hoofd, zorgt ervoor dat de benodigde voedingsstoffen de haarzakjes niet allemaal even goed bereiken. Een kalende kruin is een bekend beeld dat mannen van alle leeftijden treft. Haaruitval heeft invloed op het zelfvertrouwen en heeft impact op het zelfbeeld. Onze ervaren specialisten hebben de kruin van Michael Mendoza een mooie dekking gegeven. De DJ staat weer met vertrouwen op het podium en maakt tracks met Sunnery James en Ryan Marciano.

Haartransplantatie op maat

De saffier haartransplantatie is een minimaal invasieve techniek waarbij specialisten werken met saffieren mesjes of boortjes. Hiermee openen ze kanalen in het ontvangstgebied en plaatsen daar de geoogste haarzakjes in. Op de kruin gebeurt dit met nauwkeurigheid en oog voor de groeirichting van de omliggende haren. Om een natuurlijke dekking te krijgen is het belangrijk dat de specialist de haartjes in de juiste groeirichting plaatst. Dit vraagt ervaring, kennis en deskundigheid. Onze haartransplantatie specialisten zijn ervaren en weten hoe ze met ingewikkelde omstandigheden om moeten gaan. De expertise resulteert in positieve ervaringen en blijvende resultaten. Iedere haartransplantatie is uniek en op uw persoonlijke behoeften afgestemd. Online ziet u hoe Michael Mendoza de behandeling heeft ervaren.

V6 hairboost nabehandeling

Met de unieke samengestelde V6 hairboost wordt het behandelgebied en de hoofdhuid van extra voedingsstoffen voorzien. Haarzakjes die normaal gezien weinig voedingsstoffen ontvangen, zoals op de kruin, profiteren hier van. De vloeistof bestaat uit vitamines, mineralen en actieve ingrediënten die de haargroei stimuleren. Niet alleen als nabehandeling op een haartransplantatie geeft dit een mooi resultaat, maar ook als behandeling op zich is de V6 hairboost succesvol. Sessies vinden plaats in Barendrecht en hebben geen uitvaltijd. Het is typisch een behandeling die u tussen uw werkzaamheden door ondergaat en die nauwelijks pijn of andere ongemakken veroorzaakt. Na een sessie krijgt u het advies om uw hoofdhuid 24 uur droog te houden.

Nieuwe, natuurlijke haargroei

Nadat DJ Michael Mendoza eerder teleurgesteld werd in het haartransplantatieresultaat, is het gevoel na een ingreep bij GlobalHair totaal anders. De kruin heeft een gelijkmatige haargroei en ziet er natuurlijk uit. De hoofdhuid is niet langer zichtbaar en de DJ heeft weer een gezonde haargroei. Een haartransplantatie geeft blijvende resultaten en is de enige behandeling die de haargroei bij alopecia androgenetica herstelt. Heeft u interesse in de haartransplantatie en bent u benieuwd wat GlobalHair voor u kan betekenen? Kom gerust voor een adviesgesprek naar de kliniek in Barendrecht. Ziet u behandeling in Turkije niet zitten? Het is mogelijk om het hele behandeltraject in Barendrecht te doorlopen. Vanaf het eerste contact tot en met de beoordeling van het eindresultaat. Nazorg is bij het traject inbegrepen. We staan u bij met advies en streven naar de beste resultaten.

Haartransplantatie adviesgesprek

Bent u benieuwd naar de ervaring en resultaten van Michael Mendoza? Op onze socials, Instagram en Facebook, maar ook op YouTube ziet u hoe de DJ het behandeltraject heeft ervaren. Bent u benieuwd naar de persoonlijke behandelmogelijkheden? We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Tijdens een consult kijken we naar uw gezondheid, de oorzaak en mate van het haarverlies. Op basis van het gesprek stellen we een behandelplan samen. Plan een gratis consult in met een van onze medewerkers en krijg advies op maat!

WhatsApp