Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Fitness coach Hakan Akbulut kiest voor haartransplantatie bij GlobalHair

Fitness coach Hakan Akbulut kiest voor haartransplantatie bij GlobalHair

Fitness coach Hakan Akbulut kiest voor haartransplantatie bij GlobalHair


Model en lifestyle influencer Hakan Akbulut staat dagelijks in de schijnwerpers. Een goed verzorgd uiterlijk hoort daar bij. Rond zijn 30e zag Hakan hoe zijn haardos langzaam veranderde. De fitnesscoach, onder meer bekend door zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, is actief als influencer. Hakan deelde zijn zorgen over de veranderingen in zijn haardos met GlobalHair en onderging na een uitgebreid consult een saffier haartransplantatie en V6 hairboost behandeling.


Haarlijn verlagen en inhammen opvullen

Het behandeltraject van professional vlogger Hakan is online te volgen. Na een gedegen voorbereiding met uitleg over de saffier methode vond de haartransplantatie in Istanbul plaats. In onze kliniek werken ervaren haartransplantatie specialisten. De techniek onderscheidt zich door het gebruik van mesjes gemaakt van saffierblad. De incisies op de transplantatieplaatsen zijn klein en genezen zonder littekens achter te laten. Bij Hakan werden 2500 haarzakjes uit het donorgebied naar de haarlijn en inhammen verplaatst. Kenmerkend voor mannelijke haaruitval is het terugtrekken van de haarlijn en het dieper worden van de inhammen. Veel mannen zien vanaf een jaar of 25 – 30 hoe de haardos verandert en zoeken behandelingen om het haarverlies te stoppen.


Haargroei blijvend verbeteren

Niet alleen bekende mensen, zoals Hakan Akbulut zoeken een oplossing voor haarverlies. Haaruitval is een vervelend probleem dat het uiterlijk ingrijpend kan veranderen. Helaas zijn niet alle beschikbare en vrij verkrijgbare behandelmethodes even effectief. Tegelijk denkt niet iedereen onmiddellijk aan een chirurgische ingreep om haarverlies te herstellen. Een van de grootste voordelen van een saffier haartransplantatie is het blijvende resultaat. Op de transplantatie plaatsen ontstaat nieuwe haargroei, aangezien de getransplanteerde grafts een unieke structuur hebben zijn ze niet gevoelig voor het hormoon dat mannelijke haaruitval veroorzaakt.


Zelfvertrouwen herstellen en verbeteren

Niets is zo vervelend als het verlies van zelfvertrouwen door haaruitval. Een haartransplantatie herstelt de haardos en zorgt voor een verbetering van het zelfvertrouwen, iets waar Hakan Akbulut tevreden mee is. Als voedings- en motivatiecoach weet Hakan als geen ander hoe belangrijk het is om met vertrouwen in de spiegel te kijken. Om de getransplanteerde haarzakjes een extra stimulans te geven is Hakan geregeld bij GlobalHair in Barendrecht voor een V6 hairboost behandeling.


Unieke combinatie van vitamines en mineralen

De V6 hairboost is een vorm van mesotherapie waarbij onze specialisten een combinatie van vitamines, mineralen, eiwitten, aminozuren en plantenextracten in de hoofdhuid injecteren. De gebruikte apparatuur, een mesogun, is geavanceerd en door de snelheid van de behandeling voelt u geen pijn. Waarom injecteren we de V6 hairboost in de hoofdhuid? Werkzame bestanddelen komen op deze manier direct bij de haarzakjes terecht. Uw doorbloeding verbetert en de grafts hebben voordeel bij de voedingsstoffen die ze ontvangen. Als aanvulling op een haartransplantatie versterkt de hairboost de haarzakjes en de haargroei. De V6 hairboost is een behandeling die ook zonder haartransplantatie beschikbaar is.


Resultaten saffier haartransplantatie

Hakan Akbulut laat zien hoe een haartransplantatie verloopt. Ondanks de nieuwe haargroei en vollere haardos, zijn deze resultaten niet meteen na afloop van de ingreep zichtbaar. Na een tijdelijke toename van het haarverlies, ziet u vanaf drie maanden na de haartransplantatie hoe nieuwe haargroei tot ontwikkeling komt. Tot zes weken vermijdt u zware inspanningen waaronder (contact)sporten, het bezoeken van het zwembad of de sauna en ontziet u de hoofdhuid zoveel als mogelijk. Niets is zo bijzonder na een haartransplantatie als het eerste bezoek aan de kapper. Laat uw haar knippen in een kapsel naar wens, maar ook kleuren of stylen zijn mogelijk. Mensen die niet weten dat u een haartransplantatie heeft laten doen, zeggen dat u er goed en blakend van zelfvertrouwen uitziet.


Haartransplantatie in Barendrecht of Istanbul

GlobalHair heeft naast een kliniek in Istanbul ook een vestiging in Barendrecht. Hier kunt u terecht voor advies en het bespreken van uw persoonlijke mogelijkheden. Wist u dat een saffier haartransplantatie ook in Barendrecht mogelijk is? Direct na de ingreep gaat u naar huis om te herstellen. Behandeltarieven in Barendrecht zijn hoger dan in Istanbul. Kiest u voor een behandeling in Turkije? U verblijft twee nachten in een comfortabel hotel. Nederlandstalige begeleiding is aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatieproblemen.


Gratis consult

Zoekt u, net als Hakan Akbulut, een geschikte behandeling voor alopecia androgenetica? Maak gerust een afspraak voor een gratis consult bij onze medewerkers in Barendrecht. Laat u adviseren over uw geschiktheid en de mogelijkheden van een haartransplantatie. Bel of app ons op +31 6 33388757.