Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Haartransplantatie en V6 hairboost voor Jasha Rudge

Haartransplantatie en V6 hairboost voor Jasha Rudge

Haartransplantatie en V6 hairboost voor Jasha Rudge

Jasha Rudge, de bekende Nederlandse DJ, artiest, acteur en model, geniet na een haartransplantatie bij GlobalHair weer van een volle haardos. Jasha Rudge had last van haaruitval. Een haartransplantatie is een effectieve manier om haarverlies tegen te gaan en de haardos te verbeteren. Voor en na foto’s, maar ook videofragmenten laten duidelijk zien hoe de saffier FUE-haartransplantatie zijn terugwijkende haarlijn, diepere inhammen en de volledige bovenkant opvulde en verbeterde.

Levensveranderende haartransplantatie

Jasha Rudge is een goed voorbeeld van hoe een haartransplantatie uw leven verandert. De veelzijdige artiest stond met een uitverkochte eigen show in Paradiso en speelde onder meer in de film Kankerlijers. Hoewel de beslissing moed vergt, heeft bijna niemand van de mensen die een haartransplantatie ondergaan hier later spijt van. Als een van de weinige haarklinieken hebben we bij GlobalHair ervaring met het succesvol transplanteren van kroeshaar. Jasha Rudge heeft na een uitgebreid intakegesprek gekozen voor een saffier haartransplantatie bij onze kliniek in Istanbul. Nederlandssprekende begeleiding en consulenten zijn aanwezig, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Haarverlies succesvol behandelen

De talentvolle artiest had last van haarverlies en probeerde andere oplossingen zonder succes. Uiteindelijk vond Jasha Rudge de oplossing voor zijn probleem: een haartransplantatie. Met de saffier techniek, waarbij 4000 grafts werden getransplanteerd, kreeg Jasha weer een volle haardos. De ingreep heeft daarnaast een positief effect op de uitstraling en het zelfvertrouwen van degene die de ingreep ondergaat. De saffier techniek is een minimaal invasieve, uiterst effectieve haargroei hersteltechniek waarmee onze specialisten natuurlijke en langdurige resultaten behalen. Bent u geïnteresseerd in een behandeling van haarherstel? Een saffier FUE-haartransplantatie kan de juiste oplossing voor u zijn.

Klassieke FUE- of saffier FUE-haartransplantatie

FUE-haartransplantaties zijn tegenwoordig standaard op het gebied van haarimplantaties. De saffier methode verschilt van de conventionele FUE-techniek door de verfijnde instrumenten die de specialist gebruikt. Het extraheren of oogsten van de grafts uit het donorgebied gebeurt individueel en is bij beide technieken hetzelfde. Het verschil zit bij de manier van het implanteren van de haarzakjes in het ontvangstgebied. Bij de saffier-methode werkt de specialist met saffieren mesjes die een V-vormige schacht hebben. De incisies zijn nauwkeuriger, waardoor het herstel vlotter verloopt en de kans op littekens nog kleiner is. Ook bij het transplanteren van kroeshaar, dat een complexe structuur heeft en ook onderhuids krult, passen onze specialisten de saffier-methode succesvol toe.

Minimaal invasieve haartransplantatie techniek

Het postoperatieve herstel van een haartransplantatie is niet erg pijnlijk. Het gebruik van de saffier-methode maakt nauwkeurige incisies met weinig tot geen weefselschade mogelijk. De herstelfase is minimaal belastend en de meeste mensen gaan binnen enkele dagen weer terug aan het werk. Om de genezing te bevorderen krijgt u het advies om het gebruik van alcoholische en cafeïne bevattende dranken te beperken en niet te roken. Om het risico op bijwerkingen tot een minimum te beperken, is het belangrijk dat u de adviezen en instructies van de arts opvolgt. De genezingsfase kan als stressvol worden ervaren, maar de nieuwe haargroei is blijvend.

Consult en contra-indicaties

Aan iedere haartransplantatie gaat een uitgebreid consult vooraf. Dit gesprek is bedoeld om uw geschiktheid voor de ingreep te beoordelen. Ondanks het minimaal invasieve karakter van de behandeling, komt niet iedereen voor een haartransplantatie in aanmerking. Er zijn bepaalde contra-indicaties waaronder een zwangerschap en/of het geven van borstvoeding. Ook bij actieve hoofdhuidinfecties, bloedstollingsstoornissen en auto-immuunaandoeningen is behandeling niet vanzelfsprekend. Tijdens het gesprek stelt de specialist vragen over uw gezondheid, eerdere chirurgische ingrepen en medicijngebruik. De oorzaak van het haarverlies en de mate van haaruitval komen eveneens ter sprake. Op basis van de bevindingen krijgt u een behandelplan op maat.

Betaalbare saffier haartransplantatie

Wanneer de saffier haartransplantatie in onze kliniek in Istanbul gebeurd, is de procedure goedkoper dan in Nederland. Bij GlobalHair betaalt u voor de ingreep in Turkije € 3500 en in Barendrecht € 5500. Bij de ingreep is het transplanteren tot 4500 grafts inbegrepen. Naast de hoge kwaliteit van de ingreep ervaart u in Istanbul van een verblijf in een vijfsterrenhotel, hulp en begeleiding van ervaren consulenten. Het voordeel van een haartransplantatie in Barendrecht is dat u direct na afloop van de haartransplantatie naar huis gaat, terwijl u in Istanbul nog een nacht in het hotel verblijft.

Haartransplantatie advies

Heeft u, net zoals Jasha Rudge, te maken met haarverlies en zoekt u een oplossing met blijvende resultaten? Misschien dat een saffier haartransplantatie de juiste behandelmethode is. Kom voor een gratis adviesgesprek naar GlobalHair in Barendrecht. Chat of app direct met een medewerker. We zijn bereikbaar op +31 6 33388757.