Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Oussama Ahammoud, “muis van Mocro Maffia”, kiest voor GlobalHair

Oussama Ahammoud, “muis van Mocro Maffia”, kiest voor GlobalHair

Oussama Ahammoud, “muis van Mocro Maffia”, kiest voor GlobalHair

Oussama Ahammoud weet hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. Dagelijks in de schijnwerpers staan vraagt om een verzorgde uitstraling. Het is bekend dat veel volwassenen, inclusief bekende personen, haaruitval ervaren. Alopecia androgenetica maakt geen onderscheid. Dankzij moderne technologie is haarverlies niet langer een blijvend probleem. Om met zelfvertrouwen voor de camera te staan was Oussama Ahammoud onlangs bij GlobalHair voor een saffier haartransplantatie en V6 hairboost.

Saffier haartransplantatie herstelt haarlijn en diepe inhammen

Oussama Ahammoud speelde in films als De Libi en De Tatta’s, maar is vooral bekend van zijn rol als Youssef “Muis” Taheri in de populaire misdaadserie Mocro Maffia. Al op jonge leeftijd zag Oussama zijn haarlijn terugtrekken en inhammen ontstaan. Haaruitval heeft invloed heeft op het zelfvertrouwen en uitstraling. Om dit probleem op te lossen vroeg Oussama advies bij GlobalHair. Na een uitgebreid consult is gekozen voor een saffier haartransplantatie en een V6 hairboost. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Werkwijze haartransplantatie

Oussama heeft niet eerder een haartransplantatie laten toepassen. Onze specialisten hebben de minimaal invasieve saffier-methode toegepast bij het transplanteren van 2500 haarzakjes. Hiervoor is gebruik gemaakt van haarzakjes uit de haarkrans. Na het extraheren ondergaan de grafts een controle en voorbereiding op implantatie in de ontvangstgebieden. De manier waarop de haarzakjes geoogst worden, is vergelijkbaar met een standaard FUE-haartransplantatie. Vervolgens verplaatst de behandeling zich naar de plaatselijk verdoofde transplantatiegebieden. Oussama Ahammoud had vooral last van een teruggetrokken haarlijn en zichtbaar diepere inhammen. Aangezien gekozen is voor de saffier-methode werkt de specialist met saffieren mesjes die een V-vorm hebben. Met de mesjes opent de arts kleine kanalen om de haarzakjes in te plaatsen. Dit is de belangrijkste fase van een haartransplantatie. Alleen ervaren specialisten weten hoe de haarzakjes in de juiste groeirichting geïmplanteerd worden.

Kenmerken van de saffier-methode

De saffier-techniek onderscheidt zich van andere methodes door de saffieren mesjes en/of boortjes die een specialist gebruikt. Andere kenmerken zijn:

  • Behandelduur, afhankelijk van de omvang 5 tot 9 uur.
  • Anesthesie, gebruik van plaatselijke verdovingen.
  • Poliklinische ingreep, opname in kliniek is niet nodig.
  • Vlot herstel, de meeste mensen gaan 5 tot 10 dagen na de ingreep terug aan het werk.
  • Blijvende resultaten.

GlobalHair geeft u de mogelijkheid om de behandeling in Barendrecht of Istanbul te ondergaan. Het voordeel van een haartransplantatie in Barendrecht is dat u ’s avonds weer thuis bent. Reist u naar Istanbul? U verblijft twee nachten in een vijfsterrenhotel. Een V6 hairboost is bij het behandeltraject inbegrepen. Onze medewerkers vertellen u graag mee over de saffier haartransplantatie in beide klinieken.

V6 hairboost na haartransplantatie

De speciaal ontwikkelde V6 hairboost is een waardevolle aanvulling op een haartransplantatie, maar is ook als op zich staande behandeling succesvol. Na zijn haartransplantatie komt Oussama regelmatig naar Barendrecht voor een V6 hairboost nabehandeling. De techniek is vergelijkbaar met mesotherapie waarbij een combinatie van vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. De werkzame bestanddelen bevorderen de doorbloeding en geven voedingsstoffen af aan de haarzakjes. Dit resulteert in een gezondere, sterkere haargroei. De behandeling vindt plaats in Barendrecht, ook als de haartransplantatie in Istanbul heeft plaatsgevonden, en bestaat uit meerdere sessies. Een behandeling duurt niet lang en is door de snelheid van de apparatuur niet pijnlijk. Uitval van werkzaamheden is niet nodig, let wel op dat u de hoofdhuid 24 uur droog houdt.

Succesvolle haartransplantatie, blijvende haargroei

Na de ingreep herstellen de hoofdhuid en de haargroei in eigen tempo. Vanaf drie maanden na de haartransplantatie ontstaat nieuwe haargroei. Ziet u niet meteen resultaat? Wacht rustig af, uw lichamelijke herstelvermogen speelt een belangrijke rol. Dit is helaas iets wat zich niet laat versnellen en/of op andere manier beïnvloeden. Op onze socials, Facebook, Instagram, YouTube en TikTok ziet u hoe Oussama Ahammoud herstelt van de behandeling en hoe de resultaten zich langzaam maar zeker ontwikkelen.

Saffier haartransplantatie advies

Bent u benieuwd naar het eindresultaat en/of de tussentijdse ontwikkelingen na een haartransplantatie? Naast Oussama delen ook andere (mindere) bekende mensen die bij GlobalHair waren hun ervaringen. Het verloop van het behandeltraject maakt geen onderscheid tussen mensen en het is interessant om te zien wat u van een haartransplantatie mag verwachten. Online ziet u hoe een consult verloopt en welke vragen onze medewerkers aan u stellen. Komt u in aanmerking voor een haartransplantatie? Maak een afspraak voor een consult in Barendrecht. We geven u graag meer informatie over de services en behandelingen die we bieden. We zijn bereikbaar op +31 6 33388757.

WhatsApp