Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Personal trainer Mark Jenkins voor haartransplantatie bij GlobalHair

Personal trainer Mark Jenkins voor haartransplantatie bij GlobalHair

Personal trainer Mark Jenkins voor haartransplantatie bij GlobalHair

Personal trainer Mark Jenkins is een van de meest gevraagde personal trainers ter wereld. Met de unieke The Mark Jenkins Method is Mark gespecialiseerd in het trainen en transformeren van mensen in korte tijd. Met klinkende namen als Beyoncé, DJ Khaled, Mary J. Blige en Missy Elliott in zijn klantenbestand is Mark personal trainer van wereldsterren die er op hun best uit moeten en willen zien. Om zijn haarlijn te verlagen en inhammen op te vullen was Mark onlangs bij GlobalHair voor een saffier haartransplantatie en een V6 Hairboost.

Saffier haartransplantatie personal celebrity trainer Mark Jenkins

Net als de sterren die Mark begeleidt, ziet hij er graag op zijn best uit. Mark Jenkins, een Amerikaanse Golfoorlog veteraan bij de US Navy, stemt zijn fitness- en trainingsmethode af op de persoonlijke kenmerken van zijn klanten. Net zoals een haartransplantatie is de unieke Mark Jenkins methode persoonlijk en op maat af te stemmen. Ondanks een gezonde levenswijze werden de inhammen van Mark dieper en begon de haarlijn zich terug te trekken. Iets wat veel mannen overkomt. Na een informatief consult onderging Mark onlangs een saffier haartransplantatie waarbij 2500 grafts werden geëxtraheerd en geïmplanteerd bij de haarlijn en inhammen.

Haarlijn verlagen en inhammen opvullen

Het haartransplantatie proces is op beeld vastgelegd en op onze Instagram pagina ziet u hoe Mark de ingreep heeft ervaren. Zoals bij elke haarimplantatie begint het traject met een consult bij onze ervaren specialisten in Barendrecht. Tijdens het gesprek kijken we samen naar de probleemgebieden en vragen we welke verwachtingen u van een haartransplantatie heeft. In het geval van Mark waren het vooral de haarlijn en de inhammen waar haarverlies als gevolg van alopecia androgenetica zichtbaar werd. Om te bepalen of iemand een geschikte kandidaat is, stelt de specialist vragen over uw algemene gezondheid en medische achtergrond. Omdat een haartransplantatie een unieke ingreep is, varieert het aantal haarzakjes dat is inbegrepen. In geval van Mark Jenkins volstond een aantal van 2500 grafts om een natuurlijk resultaat te bereiken.

Moderne behandeltechniek

We durven te zeggen dat de saffier methode de techniek is die het dichtst in de buurt komt van perfectie. Dankzij de saffier bladen die specialisten gebruiken om de microkanalen te openen, is de kans op bijwerkingen of littekens klein. De huid geneest vlot en de resultaten zijn natuurgetrouw. Werken met de saffier techniek stelt de arts in staat een hogere mate van haardichtheid in de transplantatie gebieden te bereiken. De ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving, u voelt geen pijn. Na het inwerken van de verdovingen worden de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst en op kwaliteit gecontroleerd. Het tweede gedeelte van de ingreep bestaat uit het implanteren van de grafts in de probleemgebieden. Een saffier haartransplantatie is een poliklinische ingreep. Opname in de kliniek is niet nodig. Afhankelijk van de omvang duurt de ingreep vijf tot negen uur.

Vlot herstel en V6 Hairboost

Wist u dat een haartransplantatie de meest voorkomende cosmetische behandeling ter wereld is? Na de ingreep is Mark Jenkins vlot herstelt en heeft hij ervoor gekozen om een V6 Hairboost te laten doen. In combinatie met een haartransplantatie zorgt de V6 hairboost voor de beste resultaten. Niet alleen krijgen de haarzakjes een boost, maar ook de haardichtheid verbetert en de haargroei ziet er gezond uit. Door het injecteren van een combinatie van voedingsstoffen, vitamines en mineralen stimuleren we de haargroei. De doorbloeding in de hoofdhuid verbetert en de haarzakjes krijgen de voedingsstoffen die ze nodig hebben om zo goed als mogelijk te werken. De V6 hairboost behandeling is bij onze haartransplantaties in Barendrecht en Istanbul inbegrepen. Samen zorgen we ervoor dat u de beste haarimplantatie ondergaat.

Benieuwd naar onze diensten?

Heeft u, net als Mark Jensen, last van een terugtrekkende haarlijn? Zijn uw inhammen plots wel erg duidelijk aanwezig? Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek bij GlobalHair. We laten u graag zien welke resultaten met een haartransplantatie en/of een V6 Hairboost behandeling mogelijk zijn. In onze vestiging in Barendrecht praat u in een vriendelijke omgeving met onze specialist en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over een behandeling op maat. De behandeling gaat door in Barendrecht, maar u heeft ook de keuze om naar onze kliniek in Istanbul te reizen. Uiteraard is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Het verschil zit vooral in de prijs die u voor de ingreep betaalt.

Meer weten? Plan uw consult online of neem telefonisch of via Whatsapp contact met ons op. We zijn bereikbaar op +31 6 33388757.