Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Saffier haartransplantatie en V6 Hairboost voor Channah Koerten

Saffier haartransplantatie en V6 Hairboost voor Channah Koerten

Saffier haartransplantatie en V6 hair boost voor Channah Koerten

Channah Koerten, de bekende presentatrice en tv-persoonlijkheid, heeft publiekelijk haar onzekerheden gedeeld. Om haar haargrens te verlagen, de inhammen en zijkanten op te vullen koos ze voor de moderne saffier FUE-haartransplantatie bij GlobalHair. De techniek is minimaal invasief en levert natuurlijke resultaten op. Channah Koerten heeft in het verleden hinder ervaren van een dunne haardos. Met de saffier haartransplantatie is de haarlijn opnieuw gedefinieerd en heeft de haardos een dikkere uitstraling. De voordelen van deze methode zijn talrijk, waaronder vlot herstel en een natuurlijk resultaat dat het zelfvertrouwen vergroot.

Haarverlies en haarproblemen niet alleen een probleem bij mannen

De lijst met bekende en minder bekende mensen die lijden aan haarverlies wordt gedomineerd door mannen, terwijl vrouwen hier net zo goed mee te maken hebben. Haartransplantaties zijn tegenwoordig algemeen geaccepteerd, maar dit is niet altijd zo geweest. Moderne technieken hebben ervoor gezorgd dat ook vrouwen met een gerust gevoel en een mooi resultaat nadenken over een haartransplantatie als oplossing voor haaruitval. Channah Koerten, onder meer bekend van programma’s als Temptation Island, Ex on the Beach en een reality show op Videoland, hecht veel waarde aan een gezonde haardos en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van geavanceerde apparatuur passen onze artsen de haartransplantatie ook toe zonder dat het hoofd volledig kaal geschoren is. Iets wat voor veel vrouwen een punt is geweest om naar andere oplossingen of behandelingen te kijken. De ingreep is tegenwoordig beter toegankelijk dan eerder.

Sterk en gezond haar

Nadat Channah uitgebreid is geïnformeerd over de behandeltechniek is besloten tot een haartransplantatie. Bij de ingreep werden 2500 haarzakjes verplaatst van het donorgebied naar de ontvangstgebieden. Het doel van de haartransplantatie was het verlagen van de haargrens en het opvullen van de inhammen en de zijkanten. Door te werken met de saffier FUE-methode zijn de incisies klein en verloopt het herstel sneller. Het verschil met de standaard FUE-techniek is het gebruik van saffieren mesjes in een V-vorm.

Haargroei stimuleren

GlobalHair heeft gekozen om te werken met all-inclusive tarieven. Zo zit een V6 hair boost behandeling bij het tarief inbegrepen. De V6 hair boost is uniek samengesteld en alleen bij onze kliniek verkrijgbaar. Werkzame bestanddelen die in de hoofdhuid geïnjecteerd worden, hebben een positieve invloed op de doorbloeding en voorzien de haarzakjes van voedingsstoffen. De behandeling ondersteunt de haargroei en draagt bij aan de haarverzorging. In het geval van Channah Koerten zorgt de V6 hair boost voor optimale haartransplantatie resultaten.

Vlot herstel, natuurlijk resultaat

In het videoverslag vertelt Channah hoe ze de ingreep heeft ervaren. Ervaringen van anderen zijn waardevol als voorbereiding op uw eigen haartransplantatie. Zo hoort en ziet u hoe het behandeltraject in elkaar zit. Aangezien het een minimaal invasieve ingreep is, maken onze specialisten gebruik van plaatselijke verdovingen zodat u aan het einde van de behandeldag naar huis of hotel gaat om te herstellen. De arts heeft de nazorgperiode met u doorgenomen en u heeft praktisch advies gekregen over de dingen die u wel of juist niet doet na een haartransplantatie. Gebruik voorgeschreven antibiotica en ontstekingsremmers volgens voorschrift. Zonder bijwerkingen herstelt de huid zich meestal binnen zeven tot tien dagen na de behandeling.

Eerste nieuwe haargroei

Nieuwe haargroei of verdichting van de haardos is niet gelijk zichtbaar. Een van de bekende verschijnselen na een haartransplantatie is het uitvallen van de getransplanteerde haren drie tot vier weken na de ingreep. Vanaf drie tot zes maanden na de behandeling komt nieuwe haargroei tot ontwikkeling. Naarmate de tijd verstrijkt, ziet u hoe de haargroei zich ontwikkelt. Helaas is de natuurlijke haargroei niet te versnellen. Het eindresultaat is negen tot twaalf maanden na de haartransplantatie bereikt.

Haartransplantatie informatie

Het taboe rondom haartransplantaties is doorbroken, onder andere omdat bekende vrouwen zoals Channah Koerten er openlijk voor uitkomen dat ze de ingreep hebben laten toepassen. Saffier haartransplantaties herstellen haaruitval en verdichten de haargroei. Heeft u last van alopecia androgenetica? Zijn uw inhammen dieper dan eerder? Is uw haarlijn opvallend teruggetrokken of is uw haardos zichtbaar uitgedund? Bij GlobalHair helpen we u graag met het vinden van een oplossing. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij onze medewerkers in Barendrecht. In de kliniek ziet u voorbeelden van eerdere haartransplantaties en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Om uw geschiktheid te beoordelen kijken we naar uw gezondheid, medicijngebruik, de oorzaak en mate van haarverlies.

Contact opnemen? We zijn bereikbaar op +31 6 33388757.

WhatsApp