Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

TV presentator Eric de Munck kiest voor GlobalHair

TV presentator Eric de Munck kiest voor GlobalHair

TV presentator Eric de Munck kiest voor GlobalHair

Entertainmentdeskundige Eric de Munck schuift regelmatig aan bij RTL Boulevard, het programma waar hij eerder tien jaar achter de schermen werkzaam was. Eric draait zijn hand niet om voor interviews en liveschakelingen met wereldsterren. Interviews met Tom Cruise, Jared Leto, Courteney Cox en David Arquette staan op zijn imposante palmares. Ondanks zijn bekendheid en interviews met enkele van de groten ter aarde was Eric niet tevreden met zijn dunner wordende haardos. Na een saffier haartransplantatie bij GlobalHair zit Eric weer lekker in zijn vel!


Redenen om voor een haartransplantatie te kiezen

In het dagelijkse leven is onze uitstraling belangrijk. We zien er graag goed en zelfverzekerd uit. Haaruitval draagt daar niet aan bij. Het is geen verrassing dat u, net als bekende mensen, nadenkt over een oplossing om de haardos te verbeteren. Mogelijke redenen om voor een haartransplantatie te kiezen zijn:

Esthetische factoren:

  • Verbetering van het zelfvertrouwen.
  • Jong, opgefrist uiterlijk.
  • Meer dan alleen maar een oppervlakkige verandering, ook de prestaties verbeteren.

Vergaande impact:

  • De verbeterde haardos geeft een impuls aan het sociale leven en de zin om volop in het leven te staan.

Eric de Munck heeft ervoor gekozen om het haartransplantatietraject te ondergaan. Onze specialisten hebben Eric behandeld met de saffier methode en een aanvullende V6 hairboost.

Erfelijk haarverlies tegengaan

De saffier haartransplantatie is een verfijnde methode en effectief in het behandelen van erfelijk haarverlies. Dankzij de saffieren mesjes transplanteren onze specialisten de haarzakjes met hoge precisie en is een grotere haardichtheid mogelijk. De V-vormige kanaaltjes zorgen voor een natuurlijke haargroeirichting en voorkomen weefselbeschadiging. Deze methode is geschikt voor het behandelen van haarverlies als gevolg van alopecia androgenetica. Een terugtrekkende haarlijn, dieper wordende inhammen of een kalende kruin zien er na de ingreep weer mooi uit. Eric de Munck had last van haarverlies op de volledige bovenkant van de hoofdhuid. Tijdens de haartransplantatie zijn 4000 haarzakjes naar de transplantatiegebieden verplaatst.

Onderscheidende haartransplantatie techniek

Het behandeltraject dat Eric onderging ziet u op onze Instagram pagina en YouTube kanaal. De saffier techniek onderscheidt zich van de standaard FUE-methode door de apparatuur die de specialisten gebruiken bij het implanteren van de geoogste haarzakjes, in de transplantatie gebieden. Voor het transplanteren van de haarzakjes opent de specialist kleine kanalen met een fijn, saffieren mesje. Hiermee onderscheidt de methode zich van andere technieken, waarbij artsen gebruik maken van stalen mesjes. De V-vormige opening maakt het mogelijk om de hoek van de haarzakjes te regelen en ze in de natuurlijke haargroeirichting te plaatsen. Om een mooie haardichtheid te bereiken, plaatsen we de haarzakjes dicht bij elkaar en geniet u van een vollere haardos.

Voordelen in een oogopslag:

  • Gebruik van fijne saffieren mesjes
  • V-vormige kanaaltjes
  • Hoge haardichtheid
  • Natuurlijke haargroeirichting
  • Mooi resultaat

Saffierhaartransplantatie bij GlobalHair

Onze specialisten gebruiken voor iedere haartransplantatie de meest effectieve methode en de modernste apparatuur. Erfelijke haaruitval, een terugtrekkende haarlijn, een kalende kruin. In Barendrecht of Istanbul herstellen we uw haargroei en geniet u van blijvende resultaten. Onze ervaren gespecialiseerde teams zorgen voor deskundige begeleiding. Vanaf het eerste contact met onze consulenten tot een follow-up na de behandeling. Zowel in Barendrecht als Istanbul bent u in vertrouwde handen. Goed om te weten is dat in Istanbul Nederlandstalige begeleiding aanwezig is om samen met u de behandeling te doorlopen. Het grootste verschil tussen beide klinieken is het behandeltarief dat u voor een haartransplantatie betaalt. De kosten voor een saffier haartransplantatie in Istanbul bedragen € 3500 en in Barendrecht € 5500.

Resultaat overtreft verwachting

Eric de Munck had al enige tijd last van haarverlies, voordat een mogelijke haartransplantatie op zijn pad kwam. De veelzijdige journalist, LINDA columnist, schrijver en podcast maker zit na de behandeling lekker in zijn vel en ziet er jonger, frisser uit. Het resultaat overtreft de verwachting en lange tijd heeft Eric gedacht dat hij nooit weer een gezonde, volle haardos zou hebben. Enthousiast door het bereikte resultaat vertelt Eric regelmatig over de geslaagde ingreep en raadt hij GlobalHair aan iedereen die te maken heeft met ongewenste haaruitval.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de haartransplantatie technieken die we bieden? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Plan een volledig vrijblijvend, en gratis, adviesgesprek bij ons in en ontdek meer over uw mogelijkheden. Duizenden bekende en minder bekende mensen zijn u al voorgegaan. Vul het handige contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Appt u liever? We zijn bereikbaar op +31 6 33388757.

WhatsApp