Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voetbalkampioen Tein Troost kiest voor haartransplantatie bij GlobalHair

Voetbalkampioen Tein Troost kiest voor haartransplantatie bij GlobalHair

Voetbalkampioen Tein Troost kiest voor haartransplantatie bij GlobalHair

Ook in de voetbalwereld is een haartransplantatie bij beroemdheden populair. Keeper Tein Troost, die afgelopen seizoen met Feyenoord nog kampioen van de eredivisie werd, was bij GlobalHair om iets aan zijn terugtrekkende haarlijn te laten doen. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Tein last van haarverlies en biedt een haartransplantatie een blijvende oplossing voor mannelijke haaruitval. Onlangs was Tein Troost bij GlobalHair voor een saffier haartransplantatie.

Tein Troost met nieuwe haarlijn onder de lat bij NAC Breda

Na een succesvol eredivisie seizoen, heeft Tein Troost de overstap naar NAC Breda gemaakt. De jeugdinternational heeft in Breda een contract tot 2026. Naast een voetbal transfer heeft Tein zelf ook een transformatie ondergaan. Onlangs was Tein bij onze specialisten voor een haartransplantatie om zijn haarlijn te verbeteren. Een terugtrekkende haarlijn verstoort het uiterlijk en tast in sommige gevallen het zelfvertrouwen aan. Na overleg met onze specialist is bij Tein een aantal van 3000 grafts getransplanteerd. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van de verfijnde saffier FUE-methode, waarbij de arts werkt met scherpe saffier bladen die een V-vorm hebben. De scherpte zorgt voor kleinere openingen in de huid en een vlotter herstel na afloop.

Combinatie haartransplantatie en V6 hairboost

Tein Troost kwam voor zijn eerste haartransplantatie naar GlobalHair. In overleg is gekozen voor een saffier FUE-haartransplantatie. Deze techniek onderscheidt zich door gebruik van verfijnde saffier-bladen waardoor specialisten kleinere incisies maken om de haarzakjes te implanteren. Bij GlobalHair behandelen we tot ruim 4500 grafts in een behandeling. De exacte hoeveelheid varieert per persoon, niet iedereen heeft in dezelfde mate last van haarverlies en de een laat eerder een haartransplantatie toepassen dan de ander. In het geval van Tein Troost zijn 3000 haarzakjes vanuit het donorgebied naar de transplantatie gebieden verplaatst. Na een voorspoedig verlopen ingreep, herstelt Tein thuis van de haartransplantatie. Om de haargroei en doorbloeding een boost te geven, is gekozen voor de combinatie met een V6 hairboost behandeling.

Unieke samenstelling werkzame voedingsstoffen

De V6 hairboost is een vorm van mesotherapie waarbij een cocktail van vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten en soms geneesmiddelen in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Het bijzondere van deze behandeling is dat de bestanddelen direct bij de haarzakjes terechtkomen. Dit stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en de grafts krijgen een boost. Resultaten van de V6 hairboost zijn een sterkere, dichtere en meer gezonde haargroei. Als de behandeling na een haartransplantatie gebeurt, krijgen de getransplanteerde haarzakjes een stimulans en ziet de nieuwe haargroei en gezond en glanzend uit. Het is een snelle behandelmethode, die nauwelijks pijn veroorzaakt. Artsen werken met ultrafijne naalden. Het aanprikken van de huid gaat snel en laat geen littekens achter. Na de behandeling zijn soms kleine blauwe plekjes zichtbaar, deze trekken vanzelf weg.

Haartransplantatie in Barendrecht of Istanbul

GlobalHair heeft vestigingen in Barendrecht en het Turkse Istanbul. In beide klinieken werken ervaren haartransplantatie specialisten die de haartransplantatie dagelijks toepassen. Gewerkt wordt met moderne technieken en geavanceerde apparatuur. Dagelijks streven we naar de beste resultaten en nieuwe haargroei op kalende gebieden. De keuze voor een ingreep in Nederland of Turkije is persoonlijk. Tijdens het consult geven we een toelichting op de verschillen en de manier waarop een behandeltraject verloopt. Gaat uw voorkeur uit naar een voordelige haartransplantatie in Turkije? GlobalHair geeft u de garantie op de aanwezigheid en begeleiding van Nederlandstalige consulenten. Bovendien verblijft u in een comfortabel 5 sterren hotel. Prijzen van een haartransplantatie, zowel in Nederland als in Turkije, zijn inclusief de V6 hairboost behandeling. Online leest u ervaringen van eerdere haartransplantaties. In de kliniek laten we voorbeelden zien van behaalde resultaten.

Eindresultaat haartransplantatie Tein Troost

De haartransplantatie van Tein bevindt zich in de herstelfase. Veranderingen door de weken en maanden heen laten we zien op onze socials. Bent u benieuwd of een saffier haartransplantatie de ingreep is waar u naar op zoek bent? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten en consulenten helpen u graag verder. Wat kunt u van een consult verwachten? We lichten de verschillende haartransplantatie technieken toe en laten zien welke methode het beste bij u past. We praten over de oorzaak van haaruitval en stellen het aantal grafts, dat voor transplantatie in aanmerking komt, vast. Om een veilige ingreep na te streven, praten we over uw gezondheid en kijken we naar de medicatie die u eventueel gebruikt. Tot slot ontvangt u een behandelplan op maat.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in Barendrecht. Chatten of Appen kan. U bereikt ons op +31 6 33388757.

WhatsApp