Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wisselende Finasteride ervaringen

  Finasteride is een geneesmiddel dat op voorschrift verkrijgbaar is. In Nederland wordt het middel verkocht onder merknamen Propecia en Proscar. Het is ook verkrijgbaar als generiek geneesmiddel, dat dikwijls goedkoper is dan de merknamen. Waar Proscar vooral is bedoeld bij het behandelen van een vergrote prostaat, is Propecia bekend als haargroeimiddel bij mannen. Finasteride is niet geschikt voor gebruik door vrouwen en kinderen. Waarschuwingen die gegeven worden als u het middel gebruikt:

  Contactwaarschuwing zwangerschap. Zwangere vrouwen of vrouwen met een kinderwens, mogen niet in contact komen met gebroken of fijngemaakte Finasteride tabletten. Contact kan leiden tot problemen bij de ontwikkeling en groei van een foetus.
  Prostaatkanker. Finasteride is van origine een geneesmiddel voor prostaatproblemen. Finasteride kan het prostaat specifieke antigeen, PSA verlagen. Stijgt de PSA-waarde tijdens het gebruik, dan kan een aanwijzing van prostaatkanker zijn.

  Werkwijze en bijwerkingen

  Finasteride is een DHT-blokker. De werking van het DHT-hormoon wordt afgeremd. Dihydrotestosteron is van invloed op mannelijke haaruitval. Het zorgt ervoor dat het haargroeiproces versneld, waardoor de haarzakjes op den duur verschrompelen. Finasteride remt het DHT, waardoor haaruitval afneemt en de haargroei op uw hoofd verbetert. Het geneesmiddel kent verschillende bijwerkingen, zoals:

  • Verminderde zin in seks en ejaculatiestoornissen.
  • Erectiestoornissen.
  • Toename van de borstomvang en gevoeligheid van de borsten.
  • Huidirritaties.

  Mannen die milde bijwerkingen ervaren, zien dat deze binnen een paar weken afnemen en verdwijnen. Er zijn ook meldingen van mannen die een ernstige mate van de bijwerkingen ervaren en waarbij deze niet afnemen. Ernstige complicaties van Finasteride zijn:

  • Zwelling van lippen, tong, keel en/of gezicht.
  • Depressieve gevoelens.
  • Vochtvloeiing uit de tepels.
  • Pijnlijke borsten en/of knobbelvorming.

  Algemene ervaringen Finasteride

  Gebruikers van Finasteride bij haaruitval geven reviews en laten ervaringen achter op fora en vergelijkingswebsites. De resultaten variëren. Er zijn mannen die relatief vlot een afname van het haarverlies zien, terwijl anderen na zes maanden nauwelijks verandering opmerken. Opmerkingen die regelmatig voorbijkomen zijn:

  • Finasteride is makkelijk in gebrek. U neemt de tabletten dagelijks in, het liefste rond hetzelfde tijdstip.
  • In vergelijking met cosmetische behandelingen tegen haarverlies, is Finasteride relatief goedkoop.
  • Het haarverlies neemt af en de haargroei ziet er beter uit dan voorheen.
  • Stoppen met het gebruik van Finasteride maakt dat de haargroei zal doorzetten.
  • Langere tijd na het stoppen, doen zich soms nog steeds bijwerkingen voor.

  Dagelijks Finasteride gebruik

  Om haaruitval effectief te behandelen en te verminderen, neemt u dagelijks 1 tablet. Het is belangrijk om te weten dat u niet direct binnen een paar dagen of enkele weken verbetering ziet. Normaal gesproken duurt het drie tot zes maanden voordat u enige ontwikkeling ziet. Het haargroeimiddel werkt het beste bij het behandelen van gebieden met dun haar en een terugtrekkende haarlijn. Het effect is minder bij grotere gebieden waar het haar volledig is verdwenen. Finasteride vermindert niet alleen het haarverlies, maar stimuleert bij sommige gebruikers ook de haargroei. De haargroei is dikker en sterker. Toch vervangt Finasteride niet de haren die al zijn uitgevallen. Het voorkomt wel dat het haar verder uitvalt.

  Niet iedereen ziet resultaat

  Voor veel gebruikers is Finasteride een redelijk succesvolle oplossing bij het behandelen van erfelijke haaruitval. Iedereen is anders en mensen reageren op verschillende manieren op dezelfde medicatie. In sommige gevallen is Finasteride niet zo effectief als vooraf gehoopt. Het haargroeimiddel werkt dan ook het best bij haarverlies met een terugwijkende haarlijn en verspreide haaruitval. Volwassen mannen mogen het middel gebruiken. Voordat een arts het middel voorschrijft vindt een gesprek plaats waarin uw gezondheid wordt besproken. Gebruikers hebben regelmatige controleafspraken, waarin de arts de ontwikkelingen volgt. Maak tijdens zo’n controle altijd melding van eventuele klachten die u ervaart sinds u het middel bent gaan gebruiken.

  Voorzichtige ontwikkeling resultaat

  Helaas is er geen manier om het effect van Finasteride in een stroomversnelling te brengen. Het komt aan op veel geduld. Ongeacht uw leeftijd, gewicht of lengte gebruikt u Finasteride bij haaruitval in een dagelijkse dosis van 1 mg. Gebruik het middel volgens voorschrift en verhoog de dosis niet. Dit heeft geen invloed op de resultaten. Het verhogen van de dosis, verhoogd ook het risico op bijwerkingen en is niet aan te bevelen. Finasteride is ook verkrijgbaar in 5 mg tabletten. Deze dosering is uitsluitend bedoelt voor mannen die het middel gebruiken om een vergrote prostaat te behandelen.

  Wel of niet effectiever dan andere behandelmethodes?

  Als het gaat om het succesvol behandelen van mannelijke kaalheid, is Finasteride een effectieve methode. Vooral beginnend haarverlies kan met dit haargroeimiddel verbeterd worden. Andere haargroeimiddelen zoals Dutasteride en Minoxidil zijn wetenschappelijk bewezen. Dutasteride is in tabletvorm verkrijgbaar, terwijl Minoxidil een foam is die u dagelijks op de hoofdhuid aanbrengt. Haargroeimiddelen die u bij de drogist koopt, hebben in veel gevallen nauwelijks resultaat en zijn niet bewezen effectief.

  Haargroeimiddel of cosmetische ingreep?

  Niet iedereen wil langere tijd dagelijks een geneesmiddel gebruiken om haarverlies tegen te gaan. Als alternatief zijn er diverse cosmetische en chirurgische behandelingen beschikbaar om erfelijke kaalheid op te lossen. De enige behandeltechniek met nieuwe, blijvende haargroei is een haartransplantatie. Bij het vergelijken van de behandelingen, ziet u dat de kosten voor een haarimplantatie veel hoger zijn dan wat u voor Finasteride betaalt. Daar staat tegenover dat de kosten voor Finasteride maandelijks terugkomen en dat een haartransplantatie bijna altijd een eenmalige ingreep is. Dit is zeker iets om aandacht aan te besteden als u nadenkt over een behandelmethode. Persoonlijke informatie krijgt u door een afspraak te maken bij een haartransplantatie specialist. GlobalHair is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp