facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

FUE haartransplantatie Istanbul

FUE haartransplantatie Istanbul? De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE techniek en zijn expert op dit gebied. De FUE techniek is de enige methode die door de artsen in Istanbul wordt toegepast. In samenwerking met een team van ervaren haartransplantatie assistenten, kunnen tijdens een FUE haartransplantatie in Istanbul ruim 4.500 haarzakjes behandeld worden. De FUE methode is minder ingrijpend dan de verouderde FUT techniek. Het herstel verloopt vlot en van littekens achteraf is geen sprake.

FUT vs. FUE haartransplantatie Istanbul

Veel mensen denken helaas nog vaak, ten onrechte, dat men na een haartransplantatie met het bekende haartransplantatie litteken blijft zitten. Waar dat vroeger inderdaad het geval was, is dat tegenwoordig niet meer nodig. De FUT techniek heeft bij steeds meer haartransplantatie specialisten plaats gemaakt voor de moderne FUE techniek. Dat betekent dat het niet langer nodig is om een reepje huid van de het achterhoofd te verwijderen, maar dat de haarzakjes met een holle naald stuksgewijs uit het donorgebied worden geoogst. De ultra moderne micro FUE motor die daarbij gebruikt wordt, voorkomt bovendien dat de omliggende huid alsmede de onderliggende weefselstructuren niet onnodig beschadigd worden. De FUE haartransplantatie in Istanbul wordt succesvol toegepast bij mannen en vrouwen. Naast de standaard FUE behandeling kan ook de zogenaamde haarsparende FUE haartransplantatie worden toegepast. Met name vrouwen maken vrijwel zonder uitzondering van deze mogelijkheid gebruik. In plaats van al het haar voor de haarimplantatie te scheren, wordt alleen een stukje van het donorgebied kortgeschoren. Als het omliggende haar lang genoeg is, valt dit na afloop van de ingreep over het donorgebied heen. Het is nauwelijks zichtbaar dat de haartransplantatie heeft plaatsgevonden.

Bitmap

Maatwerk FUE haartransplantatie

Een FUE haartransplantatie in Istanbul is een maatwerk behandeling. Iedere ingreep wordt op de persoon afgestemd. Dat betekent dat er vooraf een uitgebreid consult plaatsvindt, waarin wordt gekeken naar uw haaruitval, het beschikbare donormateriaal, uw wensen en verwachtingen. U krijgt een eerlijk advies, dat is afgestemd op uw eigen specifieke situatie. Wat kunt u van GlobalHair verwachten, tijdens een FUE haartransplantatie Istanbul?• De haarchirurgen passen jaarlijks duizenden FUE haartransplantaties toe. Deze ervaring zorgt voor natuurlijke resultaten, met een haarlijn die in overeenstemming is met uw gezicht. • Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Ook uitgebreide, complexe haarimplantaties worden met succes toegepast. • Gratis PRP behandeling t.w.v. € 750 bij iedere FUE haartransplantatie. • Nederlandstalige begeleiding gedurende de behandelprocedure. • Voor- en nazorg in Leiden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Verloop FUE haartransplantatie

De ingreep wordt uitgevoerd met een FUE micro motor met een ultra kleine doorsnede, waarmee de haarzakjes uit uw haarkrans worden geoogst. Na een kwaliteitscontrole worden de grafts in de kalende gebieden getransplanteerd. Zowel het oogsten als terugplaatsen wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. De wondjes die ontstaan, zijn niet groter dan injectie gaatjes en hechten is dan ook niet nodig. De huid herstelt binnen 7 tot 10 dagen na de FUE haartransplantatie. Na de ingreep zal een gedeelte van de getransplanteerde haren uitvallen. De haargroei herstelt zich na een paar maanden en verbetert zich gaandeweg. Het definitieve resultaat wordt na 9 tot 12 maanden bereikt. Voordelen van de FUE haartransplantatie zijn:• Van snijden of hechten in de hoofdhuid is geen sprake. • De hoofdhuid herstelt vrij vlot van de ingreep. • Het risico op zichtbare littekens is uiterst klein. • Natuurlijke resultaten. • De kans op complicaties of bijwerkingen is beperkt. De FUE haartransplantatie is een veilige ingreep. • Pijnloze behandeling. Eventuele napijn neemt in de uren na de ingreep af. • Blijvende resultaten.

Aanbieders FUE haartransplantatie vergelijken

Heeft u last van aanhoudend haarverlies en bent u het gebruik van een haargroeimiddel zat? Een FUE haartransplantatie Istanbul kan een blijvende oplossing bieden. Vergelijk de aanbieders van de ingreep met elkaar en ga kennismaken met de haarklinieken waar uw voorkeur naar uitgaat. Waar veel mensen denken dat objectief vergelijken niet mogelijk is, zijn er een aantal zaken waar u extra aandacht aan besteed, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Vraag bij de verschillende aanbieders een prijsopgave op, waarbij het aantal haarzakjes dat wordt behandeld hetzelfde is. Vergelijk op basis van de FUE techniek en kijk welke overige kosten er bij een offerte zijn inbegrepen.

Gratis FUE haartransplantatie consult

GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. In 2017-2018 en 2019-2019 mocht onze kliniek de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst nemen en klanten waarderen de FUE haartransplantatie met gemiddeld een 9.8. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een consult. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22.

FUE Haartransplantatie Istanbul FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een FUE haartransplantatie Istanbul. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, zowel mannen als vrouwen worden met uitstekende resultaten behandeld. Vrouwen hebben bovendien de mogelijkheid om voor de haarsparende FUE haartransplantatie techniek te kiezen. Behandelmogelijkheden worden toegelicht tijdens een consult.

De haarchirurgen van GlobalHair transplanteren tijdens een dagbehandeling tot maximaal 4.500 haarzakjes. Het exacte aantal dat wordt getransplanteerd, hangt af van uw persoonlijke situatie, in welke mate het haarverlies is gevorderd en de beschikbaarheid van donormateriaal.

Nee, de FUE haartransplantatie wordt alleen toegepast met uw eigen donorhaar. Is het haarverlies te ver gevorderd of is er sprake van onvoldoende donormateriaal dan kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden.

GlobalHair biedt u een all-in tarief van € 2.949. Bij dit bedrag zijn de haartransplantatie kosten, maar ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen.

Ja. De gemiddelde haartransplantatie in Nederland kost zo’n € 5.000. Door naar Istanbul te gaan, bespaart u ruim 50% op de kosten van de ingreep. In Istanbul worden ook meer haarzakjes getransplanteerd dan in Nederland, 4.500 vs. 3.200, dat maakt de behandeling nog wat voordeliger.

GlobalHair staat bekend om de constant hoogwaardige kwaliteit van de zorg die wordt geleverd. De kliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. In de jaren 2017-2018 en 2018-2019 ontving GlobalHair de award voor Beste Haartransplantatie in Turkije.

GlobalHair biedt het eerste consult gratis aan.

De ingreep wordt toegepast door ISHRS geregistreerde haarchirurgen die worden bijgestaan door professionele haartransplantatie assistenten. Zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden worden plaatselijk verdoofd. Het oogsten van de grafts gebeurt met een FUE micro motor. Na controles worden de haarzakjes geplaatst in de ontvangstgebieden. Hiervoor worden minuscule kanaaltjes geboord. Het duurt een aantal dagen voordat de grafts zijn vastgegroeid. Na 7 tot 10 dagen is uw huid herstelt van de haartransplantatie.

Nee, vooraleer het haar begint te groeien vallen de getransplanteerde haren drie tot vier weken na de ingreep uit. Nieuwe haargroei wordt drie tot vier maanden later zichtbaar. Het duurt ongeveer een jaar voordat het resultaat definitief is.

Ja, GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl, waarbij u bedragen tot maximaal € 5.000 kunt financieren. Vooraf worden uw maandelijkse inkomsten en uitgaven bekeken. Ook wordt uw kredietverleden nagetrokken.

Hier gaan een paar dagen overheen. Slaap de eerste nachten met een extra kussen, zo worden de haarzakjes ontzien.

De eerste dagen blijft u zoveel mogelijk van de huid en de getransplanteerde haren af. Was het haar volgens de instructies van de haarchirurg en vermijd daarbij de u met de nagels over de hoofdhuid krabt. Na één à twee weken kunt u weer stylingproducten gebruiken, mits u deze dagelijks goed uitspoelt.

Het kan gebeuren dat een klein percentage van de getransplanteerde haarzakjes niet aanslaat. Dit is niet te verwarren met het haarverlies dat drie tot vier weken na de ingreep optreedt. Het zijn dan de haren die uitvallen en niet het volledige haarzakje.

Gemiddeld groeit een haar 1 cm per maand. Dit is onafhankelijk van het feit of het een al dan niet getransplanteerde haar betreft.

Nee, dezelfde prijzen worden gehanteerd. Het verschil is de techniek die wordt toegepast. Vrouwen maken vaker gebruik van de haarsparende haartransplantatie. Vaak worden bij vrouwen ook minder uitgebreide haartransplantaties toegepast dan bij mannen.

De eerste weken gebruikt u Minoxidil niet. Naderhand kunt u met de haarchirurg bespreken of het zinvol is om een haargroeimiddel te gebruiken. De haargroei wordt hierdoor niet versneld.

De meeste mannen met erfelijke haaruitval laten tussen hun 25e en 40e jaar de ingreep toepassen. Soms komt haaruitval bij jongens al in de puberteit tot uiting. Ondanks dat u dan een oplossing zoekt, wordt de haartransplantatie vaak afgeraden. Het is niet te voorspellen of en hoe de overige haren uitvallen. Vrouwen krijgen pas rond de overgang en op latere leeftijd met erfelijke haaruitval te maken. Zolang u gezond bent en over genoeg donor haar beschikt kan de FUE haartransplantatie een oplossing bieden.

De eerste 7 tot 10 dagen is het zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. Als de huid is genezen en de haren beginnen te groeien is het resultaat zeer natuurlijk en is niet te zien dat dit het gevolg is van een haartransplantatie.

Stem uw verwachting af op het haarverlies en het aanwezige donorhaar. Als het haarverlies al ver is gevorderd en het donorgebied beperkt is, dan zal de haardos niet zo vol zijn als tijdens uw jonge jaren. De resultaten zijn natuurgetrouw, zolang u een realistisch verwachtingspatroon heeft.

GlobalHair heeft de voorbije jaren de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.