Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUT vs. FUE haartransplantatie Istanbul

  Veel mensen denken helaas nog vaak, ten onrechte, dat men na een haartransplantatie met het bekende haartransplantatie litteken blijft zitten. Waar dat vroeger inderdaad het geval was, is dat tegenwoordig niet meer nodig. De FUT techniek heeft bij steeds meer haartransplantatie specialisten plaats gemaakt voor de moderne FUE techniek. Dat betekent dat het niet langer nodig is om een reepje huid van de het achterhoofd te verwijderen, maar dat de haarzakjes met een holle naald stuksgewijs uit het donorgebied worden geoogst. De ultra moderne micro FUE motor die daarbij gebruikt wordt, voorkomt bovendien dat de omliggende huid alsmede de onderliggende weefselstructuren niet onnodig beschadigd worden. De FUE haartransplantatie in Istanbul wordt succesvol toegepast bij mannen en vrouwen. Naast de standaard FUE Haartransplantatie kan ook de zogenaamde haarsparende FUE haartransplantatie worden toegepast. Met name vrouwen maken vrijwel zonder uitzondering van deze mogelijkheid gebruik. In plaats van al het haar voor de haarimplantatie te scheren, wordt alleen een stukje van het donorgebied kortgeschoren. Als het omliggende haar lang genoeg is, valt dit na afloop van de ingreep over het donorgebied heen. Het is nauwelijks zichtbaar dat de haartransplantatie heeft plaatsgevonden.

  Maatwerk FUE haartransplantatie

  Een FUE haartransplantatie in Istanbul is een maatwerk behandeling. Iedere ingreep wordt op de persoon afgestemd. Dat betekent dat er vooraf een uitgebreid consult plaatsvindt, waarin wordt gekeken naar uw haaruitval, het beschikbare donormateriaal, uw wensen en verwachtingen. U krijgt een eerlijk advies, dat is afgestemd op uw eigen specifieke situatie. Wat kunt u van GlobalHair verwachten, tijdens een FUE haartransplantatie Istanbul?• De haarchirurgen passen jaarlijks duizenden FUE haartransplantaties toe. Deze ervaring zorgt voor natuurlijke resultaten, met een haarlijn die in overeenstemming is met uw gezicht. • Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Ook uitgebreide, complexe haarimplantaties worden met succes toegepast. • Gratis PRP behandeling t.w.v. € 750 bij iedere FUE haartransplantatie. • Nederlandstalige begeleiding gedurende de behandelprocedure. • Voor- en nazorg in Leiden.

  Verloop FUE haartransplantatie

  De ingreep wordt uitgevoerd met een FUE micro motor met een ultra kleine doorsnede, waarmee de haarzakjes uit uw haarkrans worden geoogst. Na een kwaliteitscontrole worden de grafts in de kalende gebieden getransplanteerd. Zowel het oogsten als terugplaatsen wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. De wondjes die ontstaan, zijn niet groter dan injectie gaatjes en hechten is dan ook niet nodig. De huid herstelt binnen 7 tot 10 dagen na de FUE haartransplantatie. Na de ingreep zal een gedeelte van de getransplanteerde haren uitvallen. De haargroei herstelt zich na een paar maanden en verbetert zich gaandeweg. Het definitieve resultaat wordt na 9 tot 12 maanden bereikt. Voordelen van de FUE haartransplantatie zijn:• Van snijden of hechten in de hoofdhuid is geen sprake. • De hoofdhuid herstelt vrij vlot van de ingreep. • Het risico op zichtbare littekens is uiterst klein. • Natuurlijke resultaten. • De kans op complicaties of bijwerkingen is beperkt. De FUE haartransplantatie is een veilige ingreep. • Pijnloze behandeling. Eventuele napijn neemt in de uren na de ingreep af. • Blijvende resultaten.

  Aanbieders FUE haartransplantatie vergelijken

  Heeft u last van aanhoudend haarverlies en bent u het gebruik van een haargroeimiddel zat? Een FUE haartransplantatie Istanbul kan een blijvende oplossing bieden. Vergelijk de aanbieders van de ingreep met elkaar en ga kennismaken met de haarklinieken waar uw voorkeur naar uitgaat. Waar veel mensen denken dat objectief vergelijken niet mogelijk is, zijn er een aantal zaken waar u extra aandacht aan besteed, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Vraag bij de verschillende aanbieders een prijsopgave op, waarbij het aantal haarzakjes dat wordt behandeld hetzelfde is. Vergelijk op basis van de FUE techniek en kijk welke overige kosten er bij een offerte zijn inbegrepen.

  Gratis FUE haartransplantatie consult

  GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. In 2017-2018 en 2019-2019 mocht onze kliniek de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst nemen en klanten waarderen de FUE haartransplantatie met gemiddeld een 9.8. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een consult. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Wordt de FUE haartransplantatie in Istanbul bij mannen en vrouwen toegepast?

  Hoeveel haarzakjes kan ik bij een FUE haartransplantatie in Istanbul laten transplanteren?

  Kan ik bij een FUE haartransplantatie in Istanbul gebruik maken van een andere donor?

  Hoeveel kost een FUE haartransplantatie in Istandbul?

  Is een FUE haartransplantatie in Istanbul goedkoper dan in Nederland?

  Hoe is de kwaliteit van een FUE haartransplantatie in Istanbul?

  Moet ik betalen voor een intakegesprek?

  Wat kan ik verwachten van een FUE haartransplantatie in Istanbul?

  Heb ik direct na een FUE haartransplantatie resultaat?

  Kan ik een FUE haartransplantatie in Istanbul in termijnen betalen?

  Hoelang duurt het voordat de haarzakjes zijn vastgegroeid?

  WhatsApp