FUE methode

Haaruitval en kaalheid bezorgen mannen en vrouwen zorgen en stress. Vaak wordt haarverlies geassocieerd met een ongezonde manier van leven en onderliggende ziektebeelden. Dat de werkelijke oorzaak meestal erfelijk bepaald is, is van ondergeschikt belang. Steeds vaker wordt een blijvende oplossing gezocht voor het haarverlies. GlobalHair biedt de moderne FUE methode aan in de luxe haarkliniek in Turkije. De ervaren haarchirurgen passen de FUE haartransplantatie techniek al jaren met succes toe.
Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over de FUE haartransplantatie behandeling.

Moderne FUE methode

Folliculaire Unit Extractie, FUE, is een verfijnde haartransplantatie techniek. De haarchirurg oogst de gezonde haarzakjes een voor een uit het donorgebied. Dit oogsten wordt gedaan met een holle micronaald. Deze naald heeft een doorsnede van 0,55 tot 0,70 mm en is dus minuscuul klein. De grafts worden na het oogsten gecontroleerd en voorbereidt om geplaatst te worden op de kalende plekken. Om dit mogelijk te maken worden zeer kleine ‘gaatjes’ gemaakt in de transplantatiegebieden. Zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden worden plaatselijk verdoofd, zodat u geen pijn ervaart tijdens de haartransplantatie. Na het transplanteren hebben de haarzakjes zo’n 3 dagen nodig om vast te groeien. De haren die getransplanteerd zijn, gaan na 3 tot 4 maanden weer groeien. Deze haren hebben een andere structuur en deze kenmerken blijven ook na de haartransplantatie behouden. De haren zijn niet gevoelig voor het DHT hormoon. GlobalHair geeft u levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haarzakjes. FUE haartransplantatie voordelen: • De FUE methode wordt zonder snijden en/of hechten toegepast. Van zichtbare littekens achteraf is geen sprake. • Korte herstelperiode. • Natuurlijke resultaten. FUE haartransplantatie nadelen: • Kostbare behandeling. • Behandelduur gemiddeld tussen 6 en 9 uur. • Niet iedereen met erfelijke kaalheid komt voor een FUE haartransplantatie in aanmerking.

FUE haartransplantatie methode Turkije

De FUE methode wordt door de ISHRS gecertificeerde haarchirurgen van GlobalHair al jaren met succes toegepast. Bij onze haarkliniek is het mogelijk om tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes te transplanteren. Zeker in vergelijking met Nederlandse haarklinieken is dit een groot aantal. Hiervoor werkt de haarchirurg nauw samen met een ervaren team van haartransplantatie assistenten. Waarom kiest u voor een haartransplantatie bij GlobalHair in Turkije? U bent in vertrouwde, vakbekwame handen en u kunt rekenen op natuurlijke resultaten. Daarnaast wordt bij iedere haartransplantatie en gratis haargroei stimulerende behandeling toegepast, dit om het resultaat positief te beïnvloeden. Ook het prijskaartje is van belang. Nederlandse haarklinieken bieden tarieven die tot ver boven € 5.000 oplopen. GlobalHair biedt u het laagste FUE haartransplantatie tarief van Turkije. Niet gerelateerd aan het aantal haarzakjes, maar gewoon een betaalbaar vast all-in tarief. Zo kost een FUE haartransplantatie € 2.949. Bij dit bedrag zijn overigens ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Waar u nog wel eens hoort dat er bij een ingreep in het buitenland communicatie problemen ontstaan, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. U wordt gedurende uw verblijf in Istanbul begeleidt en bijgestaan door een ervaren consulent die Nederlands spreekt. Vertrouwt en gericht op een uitstekend resultaat.

Gerichte aanpak en behandeling

GlobalHair garandeert u een vlotte haartransplantatie met het gewenste resultaat. Uw wensen worden vooraf uitvoerig gesproken en de haarchirurgen houden rekening met uw natuurlijke haarlijn en de groeirichting van het haar. Een haartransplantatie is een gespecialiseerde ingreep die volgens een persoonlijk behandelplan verloopt. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken, en onze haarchirurgen volgen geregeld workshops en ISHRS congressen. Er wordt gewerkt met moderne behandelapparatuur en de haarchirurgen maken gebruik van een zogenaamde micro motor tijdens het oogsten van de haarzakjes. De FUE haartransplantatie is een veilige chirurgische ingreep met een uiterst kleine kans op complicaties. Het spreekt voor zich dat u van de consulenten en haarchirurgen adviezen en instructies krijgt om het herstel te bespoedigen. Wat veel mensen niet weten is dat u de adviezen al ruim voor de ingreep kunt toepassen, waardoor u een positieve invloed heeft op het definitieve resultaat. Met een paar kleine aanpassingen geniet u na afloop van een extra mooie haardos.

Heeft u interesse in een FUE haartransplantatie?

Goede resultaten worden bereikt na een grondige voorbereiding. Overweegt u een haartransplantatie? Laat u dan adviseren en informeren over de behandeling. GlobalHair biedt u een consult aan bij de vestiging in Leiden. Het gesprek is gericht op de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Zo wordt er gesproken over uw gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik. Uw haaruitval en donorgebied worden uitgebreid bekeken en geadviseerd wordt hoeveel grafts u voor een optimaal resultaat kunt laten transplanteren. Het consult is vrijblijvend. Meer weten of direct een afspraak maken bij GlobalHair? Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Follicle Unit Extraction, FUE, is een moderne techniek die tijdens een haartransplantatie wordt toegepast. Gezonde haarzakjes worden uit het donorgebied, uw haarkrans, verwijderd en in de kalende gebieden geplaatst. De methode laat geen littekens achter.

Wanneer u een haartransplantatie overweegt, wordt uw situatie beoordeelt door een ervaren specialist. De ingreep kan alleen worden toegepast als er voldoende donormateriaal aanwezig is en u in goede gezondheid verkeert.

Nee, het duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Het volledig traject duurt ruim 12 maanden. Pas dan kan het bereikte resultaat beoordeelt worden.

Ja, de FUE techniek is wereldwijd de meest toegepaste haartransplantatie methode. Vrouwen hebben daarbij bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor een haarsparende FUE behandeling, waarbij alleen het donorgebied wordt geschoren.

Ja, u kunt gemiddeld 50% op de kosten besparen door een FUE haartransplantatie in Turkije toe te laten passen. Dit verschil wordt veroorzaakt door de lagere loonkosten die in Turkije voor zowel artsen, verplegers als overige kliniekmedewerkers van toepassing zijn. Daarnaast zijn ook de algemene bedrijfskosten lager.

GlobalHair rekent een all-in tarief van € 2.949, waarbij naast de ingreep zijn inbegrepen 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, een PRP behandeling t.w.v. € 750, het intakegesprek en de nazorg.

De haartransplantatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. U voelt geen pijn. Na afloop kan er enige tijd sprake zijn van napijn in de vorm van hoofdpijn. U kunt hiervoor een paracetamol gebruiken. Wanneer de napijn langer aanhoudt en/of in hevigheid toeneemt, is het van belang een arts te raadplegen.

Ja, de techniek wordt tegenwoordig als standaard methode gezien. De haartransplantatie is een veilige ingreep met een zeer kleine kans op risico’s en bijwerkingen. Complicaties die zich voor kunnen doen zijn allergische reacties, nabloedingen, bloeduitstortingen en zwellingen, infecties en slechte wondgenezing. U kunt de kans op bijwerkingen verkleinen door de instructies van de haarchirurg op te volgen.

Ja, drie tot vier weken na de FUE haartransplantatie kan het getransplanteerde haar uitvallen. Dit is een normaal verschijnsel en geen reden tot paniek. Het haargroeiproces herstelt zich en na drie maanden gaat het haar weer groeien.

De behandelde hoofdhuid is binnen 7 tot 10 dagen genezen. Probeer van uw hoofdhuid af te blijven, en laat ook de korstjes zitten. Wordt de huid opengekrabd dan kan dit infecties en zelfs littekens tot gevolg hebben. De meeste mensen gaan na 2 weken terug aan het werk.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis