Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Moderne FUE methode

  Folliculaire Unit Extractie, FUE, is een verfijnde haartransplantatie techniek. De haarchirurg oogst de gezonde haarzakjes een voor een uit het donorgebied. Dit oogsten wordt gedaan met een holle micronaald. Deze naald heeft een doorsnede van 0,55 tot 0,70 mm en is dus minuscuul klein. De grafts worden na het oogsten gecontroleerd en voorbereidt om geplaatst te worden op de kalende plekken. Om dit mogelijk te maken worden zeer kleine ‘gaatjes’ gemaakt in de transplantatiegebieden. Zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden worden plaatselijk verdoofd, zodat u geen pijn ervaart tijdens de haartransplantatie. Na het transplanteren hebben de haarzakjes zo’n 3 dagen nodig om vast te groeien. De haren die getransplanteerd zijn, gaan na 3 tot 4 maanden weer groeien. Deze haren hebben een andere structuur en deze kenmerken blijven ook na de haartransplantatie behouden. De haren zijn niet gevoelig voor het DHT hormoon. GlobalHair geeft u levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haarzakjes. FUE haartransplantatie voordelen: • De FUE methode wordt zonder snijden en/of hechten toegepast. Van zichtbare littekens achteraf is geen sprake. • Korte herstelperiode. • Natuurlijke resultaten. FUE haartransplantatie nadelen: • Kostbare behandeling. • Behandelduur gemiddeld tussen 6 en 9 uur. • Niet iedereen met erfelijke kaalheid komt voor een FUE haartransplantatie in aanmerking.

  FUE haartransplantatie methode Turkije

  De FUE methode wordt door de ISHRS gecertificeerde haarchirurgen van GlobalHair al jaren met succes toegepast. Bij onze haarkliniek is het mogelijk om tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes te transplanteren. Zeker in vergelijking met Nederlandse haarklinieken is dit een groot aantal. Hiervoor werkt de haarchirurg nauw samen met een ervaren team van haartransplantatie assistenten. Waarom kiest u voor een haartransplantatie bij GlobalHair in Turkije? U bent in vertrouwde, vakbekwame handen en u kunt rekenen op natuurlijke resultaten. Daarnaast wordt bij iedere haartransplantatie en gratis haargroei stimulerende behandeling toegepast, dit om het resultaat positief te beïnvloeden. Ook het prijskaartje is van belang. Nederlandse haarklinieken bieden tarieven die tot ver boven € 5.000 oplopen. GlobalHair biedt u het laagste FUE haartransplantatie tarief van Turkije. Niet gerelateerd aan het aantal haarzakjes, maar gewoon een betaalbaar vast all-in tarief. Zo kost een FUE haartransplantatie € 2.949. Bij dit bedrag zijn overigens ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Waar u nog wel eens hoort dat er bij een ingreep in het buitenland communicatie problemen ontstaan, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. U wordt gedurende uw verblijf in Istanbul begeleidt en bijgestaan door een ervaren consulent die Nederlands spreekt. Vertrouwt en gericht op een uitstekend resultaat.

  Gerichte aanpak en behandeling

  GlobalHair garandeert u een vlotte haartransplantatie met het gewenste resultaat. Uw wensen worden vooraf uitvoerig gesproken en de haarchirurgen houden rekening met uw natuurlijke haarlijn en de groeirichting van het haar. Een haartransplantatie is een gespecialiseerde ingreep die volgens een persoonlijk behandelplan verloopt. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken, en onze haarchirurgen volgen geregeld workshops en ISHRS congressen. Er wordt gewerkt met moderne behandelapparatuur en de haarchirurgen maken gebruik van een zogenaamde micro motor tijdens het oogsten van de haarzakjes. De FUE haartransplantatie is een veilige chirurgische ingreep met een uiterst kleine kans op complicaties. Het spreekt voor zich dat u van de consulenten en haarchirurgen adviezen en instructies krijgt om het herstel te bespoedigen. Wat veel mensen niet weten is dat u de adviezen al ruim voor de ingreep kunt toepassen, waardoor u een positieve invloed heeft op het definitieve resultaat. Met een paar kleine aanpassingen geniet u na afloop van een extra mooie haardos.

  Heeft u interesse in een FUE haartransplantatie?

  Goede resultaten worden bereikt na een grondige voorbereiding. Overweegt u een haartransplantatie? Laat u dan adviseren en informeren over de behandeling. GlobalHair biedt u een consult aan bij de vestiging in Leiden. Het gesprek is gericht op de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Zo wordt er gesproken over uw gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik. Uw haaruitval en donorgebied worden uitgebreid bekeken en geadviseerd wordt hoeveel grafts u voor een optimaal resultaat kunt laten transplanteren. Het consult is vrijblijvend. Meer weten of direct een afspraak maken bij GlobalHair? Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp