Onze kliniek doet ook gezichtshaar transplantatie...

Gezichtshaar transplantatie

Heeft u altijd al gedroomd van een volle baard of volle wenkbrauwen? Misschien is een gezichtshaartransplantatie dan wel de juiste oplossing. Naast haaruitval op het hoofd is haaruitval op het gezicht ook een vaak voorkomende probleem bij mannen en vrouwen.
DHI

Baardtransplantatie

Omdat het inmiddels al een aantal jaar weer de trend is om een baard te laten staan, zien we een flinke stijging in het aantal aanvragen van de baardtransplantatie behandeling. Dit is natuurlijk ook wel logisch. Wanneer het in is om de baard en snor volledig af te scheren, maakt het niet uit hoe de haargroei van de baard is. Als het echter de trend is om de baard te laten staan, is wel goed gevormde en volle baard gewenst.

FUE

Wenkbrauwtransplantatie

Het komt geregeld voor dat mensen minder volle of zelfs ontbrekende wenkbrauwen hebben. Dit kan zowel aangeboren zijn als een gevolg van ziekte, ongevallen of medische behandelingen. Een wenkbrauwtransplantatie kan in dit soort gevallen uitkomst bieden. Met een haartransplantatie specialist van GlobalHair waarmee u het consult heeft, kunt u uw wensen bespreken.

Gezichtshaar transplantatie

De baard- en wenkbrauwtransplantatie wordt toegepast met de FUE haartransplantatie methode. Met een micro motor wordt het benodigde aantal haarzakjes uit uw haarkrans geoogst. Van dit oogsten merkt u niets, omdat de huid lokaal is verdoofd. De geoogste haarzakjes worden op kwaliteit gecontroleerd en voorbereid voor terugplaatsing in uw baard of wenkbrauwen. Bij het terugplaatsen wordt rekening gehouden met de groeirichting, zodat het resultaat uiterst natuurlijk is.

Gezichtshaargroei kan van nature als te weinig worden ervaren. Het komt ook voor dat haren door een ongeval of ziekte blijvend verloren gaan. De oorzaken voor het ontbreken van voldoende baardgroei zijn persoonlijk. In de meeste gevallen is echter wel een oplossing mogelijk. De consultanten bij GlobalHair kunnen u persoonlijke advies geven en kijken of we uw wensen kunnen waarmaken.

Saffier
Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1
Slider 2 - voor Slider 2 na

Resultaten wenkbrauw transplantatie

Er ondergaan natuurlijk minder mensen een wenkbrauwtransplantatie dan een ‘normale’ haartransplantatie. Toch zijn er online aardig wat wenkbrauwtransplantatie ervaringen gedeeld. Deze kunt u onder andere terug vinden op het forum Haarweb. Op dit forum zijn diverse ervaringen gedeeld over dergelijke haartransplantaties. Bestudeer zowel de positieve als negatieve ervaringen met wenkbrauwtransplantatie. Door deze te bestuderen, kunt u namelijk veel leren over wat er goed kan gaan, maar ook over wat er fout kan gaan. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over wenkbrauwtransplantatie.

Resultaten baardtransplantatie

Met een baardtransplantatie worden goede resultaten bereikt. Het is een ingrijpende behandeling waar u vooraf grondig over na dient te denken en uzelf, daar waar mogelijk, op voorbereidt. De GlobalHair consulenten in Leiden laten u kennismaken met de moderne, luxe kliniek in Istanbul. Ook na de ingreep kunt u in Leiden terecht met al uw vragen omtrent het herstel, de resultaten en eventuele bijwerkingen.

Slider 1 - voor Slider 1 - Na

Contact

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.