Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Onafhankelijke GlobalHair ervaringen

  Het geven van een review is helemaal van deze tijd. Online vindt u talloze websites waar beoordelingen over cosmetische behandelingen en klinieken worden gegeven. Niet alle reviews die u online leest, bevatten interessante gegevens waar u iets aan heeft of waar u iets mee kunt. Het onderscheid tussen een onafhankelijke review en een advertorial wordt bijvoorbeeld op Haarweb.nl, duidelijk aangegeven. Dit is niet op alle fora of platforms het geval. Waar bestaat een goede review uit?

  • Naam en locatie van de kliniek.
  • Naam en ervaring van de arts.
  • Behandeling en techniek die zijn toegepast.
  • Het aantal grafts dat is getransplanteerd.
  • Zaken die bij de haartransplantatie prijs zijn inbegrepen.
  • Afspraken met betrekking tot nazorg en controles.
  • Eventuele foto’s of video’s van de ingreep en de herstelperiode.

  Voor- en nadelen GlobalHair reviews

  Om meer te weten te komen over GlobalHair en de haartransplantatie technieken die aangeboden worden, zijn ervaringsverhalen een handig hulpmiddel. Niet alleen krijgt u op eenvoudige wijze antwoord op bepaalde vragen, het laat u ook zien hoe de resultaten van de ingreep kunnen zijn. Veel mensen plaatsen foto’s en/of ander beeldmateriaal bij de review die ze geven. Bekijk deze foto’s. Ze laten u meer zien dan de standaard haartransplantatie voor en na foto’s. Aan de andere kant kan het nadelig zijn om reviews te lezen. Ze kunnen uw mening ongemerkt beïnvloeden. Het gebeurt soms dat iemand de verkeurde keuze voor een behandeling maakt, alleen omdat er blind wordt gevaren op ervaringen van anderen. Wat de een als positief ervaart, kan voor de ander een negatieve ervaring zijn. Neem geen beslissing zonder kennis te maken met een haarkliniek.

  Positieve en negatieve GlobalHair ervaringen

  Zoals gezegd beleeft iedereen een operatie op geheel eigen manier. Een van de belangrijkste onderdelen van de haartransplantatie is het consult dat aan de ingreep vooraf gaat. Het consult bij GlobalHair wordt doorgaans als positief ervaren. In plaats van te vertellen hoe geweldig de resultaten zijn, krijgt u een realistische verwachting en hoort u welke resultaten u in uw situatie mag verwachten. Een eerlijk beeld en antwoord op de vragen die u heeft over het behandeltraject. Voelt u zich op uw gemak en heeft u een goed gevoel over de ingreep? In overleg met de consulenten kunt u de behandeling plannen. Omdat niet iedereen hetzelfde is, kan het ook best een keer gebeuren dat iemand minder tevreden is. Het is de combinatie van positieve en negatieve ervaringen die het beeld vormen. Met een beoordeling van gemiddeld 9,7 zijn veel mensen u voorgegaan.

  Beste haartransplantatie van Turkije

  Als GlobalHair zijn we er trots op dat we in de jaren 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst hebben mogen nemen. Deze waardering ziet u terug in de GlobalHair ervaringen en reviews die online zijn geplaatst. U bent bij GlobalHair niet alleen in ervaren en vertrouwde handen, u kunt ook rekenen op een prima prijs-kwaliteitverhouding. Met een all-inclusive vanaf prijs van € 2.249 zijn we een van de goedkoopste haartransplantatie specialisten. Over bijkomende kosten hoeft u zich geen zorgen te maken, u weet vooraf exact waar u aan toe bent. Bijkomend voordeel is dat u voor de nazorg niet naar de kliniek in Turkije reist, maar gewoon in Leiden terecht kunt. Tijdens uw verblijf in Istanbul is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig. Geen ongemakkelijke gesprekken met een specialist, maar gewoon in uw eigen taal communiceren en begrepen worden.

  Binnen- en buitenlandse reviews

  Een haartransplantatie is een ingreep waar u lang over nadenkt en waar u zich goed op voorbereidt. Op verschillende plaatsen zoekt u naar informatie en u vergelijkt het aanbod met elkaar. Probeer ook eens om ervaringen met elkaar te vergelijken. Hoe verhouden de GlobalHair ervaringen zich tot andere klinieken? Welke informatie wordt gedeeld? Waarom spreekt iemand over een positieve of negatieve ervaring? Het is de kunst om uzelf optimaal voor te bereiden zonder een overdaad aan informatie te verzamelen. Teveel informatie uit verschillende kanten en bronnen kan het beeld dat u van de ingreep heeft of krijgt verstoren. Behandelinformatie die op uw situatie is afgestemd kan eventueel aangevuld worden met meningen van anderen. Let daarbij op dat elke haartransplantatie uniek is.

  Hoog slagingspercentage haartransplantatie

  De hooggekwalificeerde haarchirurgen die bij de kliniek in Istanbul werken, hebben jarenlange ervaring met haartransplantatie technieken. Er wordt gewerkt met ultra moderne apparatuur en de ingreep heeft een hoog slagingspercentage. Ruim 85% van de mensen die een haartransplantatie ondergaan, is tevreden met de nieuwe haargroei. Wist u dat haartransplantaties vrijwel nooit mislukken? De kans op afstoting van de getransplanteerde haarzakjes is zeer klein. Als u de adviezen en instructies voor na de ingreep in acht neemt, heeft u een positief invloed op het eindresultaat.

  Meer GlobalHair ervaringen

  Wilt u meer weten over een haartransplantatie bij GlobalHair? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij onze vestiging in Leiden. Het consult is gratis en u krijgt een persoonlijk behandeladvies. Indien u dat wilt, is het mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken en in blogs en vlogs te lezen, te zien en te horen hoe anderen de behandeling hebben ervaren. We laten u zien hoe de kliniek in Istanbul eruit ziet en bespreken de verwachting die u heeft. Bent u zenuwachtig om naar de kliniek te komen? Neem iemand die u vertrouwt mee naar het consult. Natuurlijk is het mogelijk om iemand mee te nemen naar Turkije. Zo heeft u na de ingreep een bekend gezicht in de buurt en heeft u steun terwijl u van huis bent. GlobalHair is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan