Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voorbereiding haartransplantatie Turkije

  De FUE haartransplantatie wordt door onze ervaren haarchirurgen in Istanbul gedaan. U reist hiervoor naar Turkije, waar u drie dagen en twee nachten in een comfortabel hotel verblijft. Voor vertrek wordt het behandeltraject uitgebreid met u doorgenomen. Het is mogelijk om zelfstandig een vliegticket te reserveren, u kunt ook besluiten dit in overleg met onze consulenten te doen. Zodra uw reisschema bekend is, worden afspraken gemaakt zodat de transfer bij aankomst in Istanbul op u staat te wachten. De transfers tussen het hotel en de kliniek zijn bij het behandeltarief inbegrepen. Ziet u op tegen een eventuele taalbarrière? Nederlandstalige begeleiding is aanwezig en staat u tijdens uw verblijf in Istanbul met raad en daad bij.

  Functie GlobalHair Leiden

  Reizen naar het buitenland voor cosmetische en medische behandelingen is populair. Goedkope behandel alternatieven, geen wachtlijsten en mooie resultaten doen mensen kiezen voor een buitenlandse behandelaar. Hoe makkelijk is het om toch bij een vestiging in Nederland terecht te kunnen voor het consult en de nazorg? Een beperkt aantal behandelaars beschikt over een filiaal in West-Europa. Meermaals heen en weer reizen brengt kosten met zich mee, die het prijsverschil van de ingreep als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. GlobalHair biedt u het gemak van een goed bereikbaarheid ook in Nederland. Voor vertrek wordt de kliniek in Istanbul uitgebreid geïnformeerd over uw komst. Wanneer u na afloop van de ingreep terugreist naar Nederland, wordt het verloop van de behandeling met Leiden gecommuniceerd. Iedereen is altijd volledig op de hoogte van de ingreep die u heeft ondergaan.

  Korte communicatielijnen

  Een ander voordeel van GlobalHair in Leiden en Istanbul zijn de korte communicatielijnen. U heeft een vast aanspreekpunt, zodat u niet herhaaldelijk dezelfde dingen verteld. Datzelfde geldt ook als u in Turkije bent. Het zien en te maken hebben met verschillende haarchirurgen, verpleegkundigen en kliniekmedewerkers kan als irritant ervaren worden. U heeft er geen baat bij om voor de zoveelste keer dezelfde vraag te stellen of hetzelfde onderwerp toe te lichten. Het zien van een vertrouwd of bekend gezicht betekent meer dan dat u vooraf misschien denkt.

  Haartransplantatie voor en na

  Het spreekt voor zich dat u zichzelf een goed beeld wilt vormen van de haartransplantatie. Het is een cosmetische, maar chirurgische ingreep die met plaatselijke verdovingen wordt gedaan. Hoe de techniek wordt toegepast hangt af van de omvang van de ingreep en de verwachting die u van de operatie heeft. Tijdens het consult bij GlobalHair in Leiden kunt u haartransplantatie voor en na foto’s zien van ingrepen die onze ISHRS-geregistreerde haarchirurgen hebben gedaan. Het consult is een prima gelegenheid om vragen te stellen die betrekking hebben op uw situatie. Onze consulenten geven aan welke resultaten u kunt verwachten en bespreken met u de manier waarop u de hoofdhuid en het haar zowel voor als na de operatie verzorgd.

  Betaalbare FUE haartransplantatie

  GlobalHair biedt betaalbare haartransplantaties aan. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt ons een van de voordeligste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Turkije. Dat de kwaliteit hier niet onder leidt, is bewezen. De afgelopen jaren heeft GlobalHair de prestigieuze award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Door bewust te werken met all-inclusive haartransplantatie tarieven, weet u precies welke zorg u mag verwachten. Buiten de operatie zijn ook transfers, 2 hotelovernachtingen, medicatie, controles en nazorg bij de behandeling inbegrepen. Het is mogelijk om via mijnbetaalplan.nl een doorlopend krediet af te sluiten. Bedragen tot maximaal € 3.500 worden als krediet verstrekt. Over het bedrag dat u opneemt betaalt u rente. Het rentepercentage is variabel. Het krediet dat u afsluit, wordt aangemeld bij het BKR in Tiel en kan van invloed zijn op uw kredietwaardigheid.

  Kennis en kunde verenigd

  De haarchirurgen, verpleegkundigen en kliniekmedewerkers van GlobalHair zijn ervaren professionals. Haarchirurgen volgen regelmatig ISHRS bijeenkomsten, congressen en workshops. U wordt behandeld met geavanceerde apparatuur. De geoliede samenwerking tussen de haarchirurg en de ervaren haartransplantatie assistenten verloopt vlot en dat betekent onder meer dat ruim 4.500 haarzakjes op een dag getransplanteerd kunnen worden. De ingreep is pijnloos en tussen de verschillende behandelgedeeltes is er tijd om te lunchen en even rond te lopen. Tijdens het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes is er gelegenheid om muziek te luisteren of televisie te kijken. U kunt ook rustig ontspannen. Door de efficiëntie waarin de behandeling wordt gedaan, zou u niet de eerste zijn die in de behandelstoel in slaap valt. De volgende dag komt u terug naar de haarchirurg en worden het donor- en de transplantatie gebieden gecontroleerd.

  Verzorgingsinstructies en nazorg

  Voordat u de reis naar huis terug aanvangt, geeft de chirurg u medicatie en advies over de manier waarop u de hoofdhuid en het haar de eerste dagen en weken verzorgd. Medicatie bestaat uit antibiotica en ontstekingsremmers en is bedoeld om de herstelperiode zonder bijwerkingen te beleven. U krijgt het advies om het zes weken rustig aan te doen en zware lichamelijke inspanningen tot een minimum te beperken. GlobalHair Leiden begeleidt u met nazorg en is bereikbaar voor alle vragen die u heeft, terwijl u herstelt van de haartransplantatie.

  Adviesgesprek GlobalHair

  Bereidt u zich voor op een haartransplantatie? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. We laten u graag voorbeelden zien van eerdere operaties en beoordelen uw geschiktheid voor de ingreep. Heeft u documentatie over uw gezondheid of bent u bekend met een chronische aandoening? Bespreek dit met de consulent, het kan van invloed zijn op de behandeling. Na het gesprek heeft u alle tijd om over de ingreep na te denken. Stuur ons een e-mail of neem telefonisch of via WhatsApp contact op. U kunt ons bereiken op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp