Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

GlobalHair Leiden

Zoekt u naar GlobalHair Leiden? GlobalHair is een van de bekendste aanbieders van haartransplantaties in Turkije. De vestiging in Leiden wordt gerund door ervaren consulenten die u adviseren over een FUE haartransplantatie. Waar de ingreep zelf in de luxe kliniek in Istanbul plaatsvindt, kunt u voor de nazorg terecht in Leiden. GlobalHair Leiden maakt het kiezen voor een haartransplantatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding net dat beetje makkelijker.

Voorbereiding haartransplantatie Turkije

De FUE haartransplantatie wordt door onze ervaren haarchirurgen in Istanbul gedaan. U reist hiervoor naar Turkije, waar u drie dagen en twee nachten in een comfortabel hotel verblijft. Voor vertrek wordt het behandeltraject uitgebreid met u doorgenomen. Het is mogelijk om zelfstandig een vliegticket te reserveren, u kunt ook besluiten dit in overleg met onze consulenten te doen. Zodra uw reisschema bekend is, worden afspraken gemaakt zodat de transfer bij aankomst in Istanbul op u staat te wachten. De transfers tussen het hotel en de kliniek zijn bij het behandeltarief inbegrepen. Ziet u op tegen een eventuele taalbarrière? Nederlandstalige begeleiding is aanwezig en staat u tijdens uw verblijf in Istanbul met raad en daad bij.

Functie GlobalHair Leiden

Reizen naar het buitenland voor cosmetische en medische behandelingen is populair. Goedkope behandel alternatieven, geen wachtlijsten en mooie resultaten doen mensen kiezen voor een buitenlandse behandelaar. Hoe makkelijk is het om toch bij een vestiging in Nederland terecht te kunnen voor het consult en de nazorg? Een beperkt aantal behandelaars beschikt over een filiaal in West-Europa. Meermaals heen en weer reizen brengt kosten met zich mee, die het prijsverschil van de ingreep als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. GlobalHair biedt u het gemak van een goed bereikbaarheid ook in Nederland. Voor vertrek wordt de kliniek in Istanbul uitgebreid geïnformeerd over uw komst. Wanneer u na afloop van de ingreep terugreist naar Nederland, wordt het verloop van de behandeling met Leiden gecommuniceerd. Iedereen is altijd volledig op de hoogte van de ingreep die u heeft ondergaan.

Een ander voordeel van GlobalHair in Leiden en Istanbul zijn de korte communicatielijnen. U heeft een vast aanspreekpunt, zodat u niet herhaaldelijk dezelfde dingen verteld. Datzelfde geldt ook als u in Turkije bent. Het zien en te maken hebben met verschillende haarchirurgen, verpleegkundigen en kliniekmedewerkers kan als irritant ervaren worden. U heeft er geen baat bij om voor de zoveelste keer dezelfde vraag te stellen of hetzelfde onderwerp toe te lichten. Het zien van een vertrouwd of bekend gezicht betekent meer dan dat u vooraf misschien denkt.

Haartransplantatie voor en na

Het spreekt voor zich dat u zichzelf een goed beeld wilt vormen van de haartransplantatie. Het is een cosmetische, maar chirurgische ingreep die met plaatselijke verdovingen wordt gedaan. Hoe de techniek wordt toegepast hangt af van de omvang van de ingreep en de verwachting die u van de operatie heeft. Tijdens het consult bij GlobalHair in Leiden kunt u haartransplantatie voor en na foto’s zien van ingrepen die onze ISHRS-geregistreerde haarchirurgen hebben gedaan. Het consult is een prima gelegenheid om vragen te stellen die betrekking hebben op uw situatie. Onze consulenten geven aan welke resultaten u kunt verwachten en bespreken met u de manier waarop u de hoofdhuid en het haar zowel voor als na de operatie verzorgd.

Betaalbare FUE haartransplantatie

GlobalHair biedt betaalbare haartransplantaties aan. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt ons een van de voordeligste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Turkije. Dat de kwaliteit hier niet onder leidt, is bewezen. De afgelopen jaren heeft GlobalHair de prestigieuze award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Door bewust te werken met all-inclusive haartransplantatie tarieven, weet u precies welke zorg u mag verwachten. Buiten de operatie zijn ook transfers, 2 hotelovernachtingen, medicatie, controles en nazorg bij de behandeling inbegrepen. Het is mogelijk om via mijnbetaalplan.nl een doorlopend krediet af te sluiten. Bedragen tot maximaal € 3.500 worden als krediet verstrekt. Over het bedrag dat u opneemt betaalt u rente. Het rentepercentage is variabel. Het krediet dat u afsluit, wordt aangemeld bij het BKR in Tiel en kan van invloed zijn op uw kredietwaardigheid.

De haarchirurgen, verpleegkundigen en kliniekmedewerkers van GlobalHair zijn ervaren professionals. Haarchirurgen volgen regelmatig ISHRS bijeenkomsten, congressen en workshops. U wordt behandeld met geavanceerde apparatuur. De geoliede samenwerking tussen de haarchirurg en de ervaren haartransplantatie assistenten verloopt vlot en dat betekent onder meer dat ruim 4.500 haarzakjes op een dag getransplanteerd kunnen worden. De ingreep is pijnloos en tussen de verschillende behandelgedeeltes is er tijd om te lunchen en even rond te lopen. Tijdens het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes is er gelegenheid om muziek te luisteren of televisie te kijken. U kunt ook rustig ontspannen. Door de efficiëntie waarin de behandeling wordt gedaan, zou u niet de eerste zijn die in de behandelstoel in slaap valt. De volgende dag komt u terug naar de haarchirurg en worden het donor- en de transplantatie gebieden gecontroleerd.

Verzorgingsinstructies en nazorg

Voordat u de reis naar huis terug aanvangt, geeft de chirurg u medicatie en advies over de manier waarop u de hoofdhuid en het haar de eerste dagen en weken verzorgd. Medicatie bestaat uit antibiotica en ontstekingsremmers en is bedoeld om de herstelperiode zonder bijwerkingen te beleven. U krijgt het advies om het zes weken rustig aan te doen en zware lichamelijke inspanningen tot een minimum te beperken. GlobalHair Leiden begeleidt u met nazorg en is bereikbaar voor alle vragen die u heeft, terwijl u herstelt van de haartransplantatie.

Bereidt u zich voor op een haartransplantatie? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. We laten u graag voorbeelden zien van eerdere operaties en beoordelen uw geschiktheid voor de ingreep. Heeft u documentatie over uw gezondheid of bent u bekend met een chronische aandoening? Bespreek dit met de consulent, het kan van invloed zijn op de behandeling. Na het gesprek heeft u alle tijd om over de ingreep na te denken. Stuur ons een e-mail of neem telefonisch of via WhatsApp contact op. U kunt ons bereiken op 06 3338 8757.

Veelgestelde vragen

U kunt een afspraak maken voor een haartransplantatie consult. Dit gesprek kan in de vestiging in Leiden gebeuren, maar wij bieden u ook de mogelijkheid van een telefonisch consult.

In onze moderne kliniek in Istanbul werken ervaren haarchirurgen. De techniek wordt dagelijks toegepast en jaarlijks vinden duizenden mensen de weg naar een succesvolle FUE haartransplantatie. U kunt bij ons rekenen op een hoog slagingspercentage, een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en ISHRS geregistreerde artsen.

Het consult, nazorg en controles gebeuren in Leiden. Alleen de ingreep zelf wordt in Turkije gedaan.

De afgelopen 3 jaar is GlobalHair gekozen tot beste haarkliniek. De professionele haarchirurgen en gespecialiseerde haartransplantatie assistenten werken soepel samen. U kiest voor ervaring, kennis en kunde in combinatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De FUE haartransplantatie is beschikbaar vanaf € 2.249. Kosten voor VIP transfers, medicatie, een PRP behandeling en 2 hotelovernachtingen zijn bij het tarief inbegrepen.

Ja, dit doen onze medewerkers samen met u. Bij het plannen van de reis wordt rekening gehouden met de voorkeuren die u heeft ten aanzien van een luchthaven van vertrek en de luchtvaartmaatschappij. Als u zelfstandig de vliegreis organiseert, is het belangrijk om uw reisschema zo snel mogelijk door te geven. GlobalHair zorgt ervoor dat u bij aankomst in Istanbul wordt opgewacht en naar het hotel wordt gebracht.

Met een gemiddelde beoordeling van 9.8, is het merendeel van de mensen die voor GlobalHair kiest tevreden met het resultaat. Reviews leest u op Kiyoh.com, maar ook het actuele Haarwebl.nl forum bevat verschillende berichten en ervaringen over GlobalHair.

Deze behoefte verschilt per persoon en hangt af van de kwaliteit van het donorhaar en de oppervlakte van de ontvangstgebieden. GlobalHairtransplanteert tot maximaal 4.500 haarzakjes. Het exacte aantal wordt met u besproken tijdens het consult.

Ja. De haarchirurgen passen bij vrouwen de haarsparende FUE techniek toe. De afgelopen jaren heeft de transplantatie bij vrouwen meer belangstelling gekregen. Zeker nu het niet langer zichtbaar is dat iemand iets aan het haar heeft laten doen, is er een stijgende vraag.

Ja. In de kliniek kunt u foto’s, maar ook haartransplantatie video’s zien. De videobeelden laten zien hoe het oogsten en terugplaatsen gaat, terwijl de haartransplantatie voor en na foto’s voor zich spreken.

Ja, GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl, een onderdeel van Wallet. Mijnbetaalplan verstrekt doorlopende kredieten met een maximaal bedrag van € 5.000,-. Het rentepercentage is flexibel en de looptijd van het krediet ook. Om een krediet aan te vragen geeft u de kredietmaatschappij inzage in uw persoonlijke woon-, gezins- en financiële situatie.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4