Googelen op goedkoopste haartransplantatie levert tal van interessante zoekresultaten op. Turkse haartransplantatie klinieken, Nederlandse haarklinieken en zogenaamde groepsdeals hebben allemaal iets te zeggen over een goedkope haartransplantatie. Dat u bij een betaalbare ingreep geen genoegen hoeft te nemen met inferieure kwaliteit spreekt voor zich. Zoek daarom altijd naar een behandeling met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Goedkoopste haartransplantatie.
Goedkoopste haartransplantatie.

Haartransplantatie aanbieding

Plastische chirurgie is niet goedkoop. Een haartransplantatie valt onder de noemer van cosmetische chirurgie en kent een stevig prijskaartje. Veel Nederlandse, maar ook buitenlandse, haarklinieken berekenen de kosten aan de hand van het aantal haarzakjes of grafts dat getransplanteerd wordt. Haartransplantatie aanbiedingen die u ziet en waarbij geadverteerd wordt met een vanaf tarief van € 399 bevatten vaak niet meer dan 100 haarzakjes die getransplanteerd worden. Als u weet dat bij een uitgebreide haartransplantatie zo’n 3.000 tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden, dan kunt u met 100 haarzakjes nauwelijks resultaat verwachten. Een op het oog aantrekkelijke haartransplantatie aanbieding, kost aan het einde van de rit dan ook veel meer dan verwacht. Vergelijken van de inhoud met andere aanbieders voorkomt zowel teleurstellingen als hoog oplopende kosten.

Goedkoopste haartransplantatie Turkije

GlobalHair biedt u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. Heeft u nog niet eerder aan een behandeling in het buitenland gedacht? De betaalbare tarieven en de bewezen kwaliteit zijn zeker iets om in overweging te nemen. Onze haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en voeren jaarlijks honderden FUE haartransplantaties met succes toe. Door samen te werken met ervaren en deskundige haartransplantatie assistenten is het bovendien mogelijk om in een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes te transplanteren. In Nederland worden, ter vergelijking, maximaal 3.000 – 3.500 in een keer getransplanteerd. Gemiddeld kost een haartransplantatie in Nederland zo’n € 3.500 tot € 4.000, maar de prijzen lopen op tot ver boven de € 5.000. Als u daar het vaste all-in tarief van GlobalHair daar ter vergelijking naast zet, wordt u aangenaam verrast. U betaalt bij GlobalHair € 2.249 voor de volledige behandeling inclusief 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers. Uiteraard krijgt u levenslange groeigarantie op de met succes getransplanteerde haarzakjes. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. De ingreep vindt plaats in een moderne comfortabele haarkliniek in Istanbul waarbij het u aan niets ontbreekt. U wordt gedurende het volledige behandelproces begeleidt en bijgestaan door onze ervaren consulenten. Dat betekent dat u tijdens uw verblijf in Istanbul geen zorgen moet hebben over mogelijke taalproblemen. De consulent, die Nederlands spreekt, staat u bij met raad en daad.

Gespreid betalen haartransplantatie

Cosmetische behandelingen komen niet of nauwelijks voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking. Ondanks de betaalbare ingreep die GlobalHair aanbiedt, blijft het nog altijd een behoorlijk bedrag dat u niet in een keer kunt of wilt missen. Het is mogelijk om een haartransplantatie in termijnen te betalen met behulp van mijnbetaalplan.nl. Het financieren van cosmetische ingrepen, zoals een haartransplantatie, is de laatste jaren steeds gewoner geworden. Mijnbetaalplan.nl maakt het mogelijk om het haartransplantatie bedrag in maximaal 60 maanden af te lossen. Uiteraard betaalt u rente en dat maakt dat het totaalbedrag hoger is. Laat u vooraf goed informeren over de bijkomende kosten en mogelijkheden om versnelt af te lossen. Denk ook na wat er gebeurt op het moment dat u niet meer kunt voldoen aan de maandelijkse verplichting. Mijnbetaalplan.nl trekt uw gegevens na bij het BKR in Tiel. Bij een kredietaanvraag worden ook uw financiële gegevens nagekeken. U geeft inzage in uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. Op het moment dat een aanvraag wordt toegewezen wordt het krediet eveneens aangemeld bij het BKR. Ondanks dat het handig kan zijn om van een kredietmogelijkheid gebruik te maken, moet u zichzelf afvragen of u zo lang herinnert wilt worden aan de haartransplantatie. Eens het eindresultaat is bereikt, betaald u immers nog lange tijd maandelijkse aflossingen. Wellicht dat het mogelijk is om het bedrag bij elkaar te sparen.

Kwaliteit en ervaring

Let bij uw keuze voor de goedkoopste haartransplantatie op de ervaring van de behandelend haarchirurg. De beste resultaten worden bereikt door ervaren haartransplantatie specialisten. Vraag daarom altijd of u haartransplantatie voor en na foto’s kunt bekijken bij een intakegesprek. Ervaren haarchirurgen zullen u altijd laten zien welke resultaten ze in het verleden hebben bereikt en geven u tips en adviezen voor een voorspoedig herstel.

Gratis consult

Spreekt de laagste prijsgarantie voor een haartransplantatie in Turkije u aan? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair. Het gesprek is vrijblijvend en stelt u in de gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over de haartransplantatie behandeling.