Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie kosten

  In uw strijd tegen haaruitval overweegt u een haartransplantatie. Lezen en vergelijken leert al snel dat het een kostbare behandeling is, die u doorgaans volledig zelf dient te betalen. Zowel de basisverzekering als eventueel aanvullende zorgverzekeringen bieden geen of onvoldoende vergoedingsmogelijkheden. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren lopen de kosten bij Nederlandse haarklinieken al snel op. Bedragen ver boven € 5.000 zijn eerder regel dan uitzondering en u bent enigszins onthutst, want wat nu? Haargroeimiddelen kunnen nare bijwerkingen hebben en het dragen van een haarwerk staat u niet aan. Een gratis haartransplantatie bestaat niet, maar betaalbare behandelingen zeker wel. Zo kunt u als alternatief een FUE haartransplantatie in Turkije overwegen. GlobalHair biedt betaalbare haarimplantaties in Turkije aan. De kliniek heeft internationale kwaliteitskeurmerken en werkt met ervaren haarchirurgen. Jaarlijks worden in de haarkliniek honderden FUE haartransplantatie toegepast. De kosten voor een volledige behandeling liggen ruim 50% lager dan bij Nederlandse klinieken. Vraagt u zichzelf af, hoe dit mogelijk is? Het antwoord hierop is vrij eenvoudig. Turkije is over de gehele linie goedkoper. Zowel op het gebied van personeelskosten als andere kliniek kosten. De lagere kosten maken dat een behandeling ook goedkoper aangeboden kan worden. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. Turkije is een van de meest interessante haartransplantatie bestemmingen van dit moment.

  Gratis haartransplantatie ervaringen

  Bereidt u zich voor op een FUE haartransplantatie? Dan zijn niet alleen de behandelkosten interessant vergelijkingsmateriaal. Datzelfde geldt eveneens voor reviews en ervaringsverhalen van anderen. Online vindt u verschillende beoordelingssites waar haartransplantatie klinieken worden beoordeeld. GlobalHair krijgt gemiddeld een 9.8, iets waar we behoorlijk trots op zijn. Door te lezen hoe anderen een haarimplantatie hebben ervaren, krijgt u een beter idee van hetgeen u kunt verwachten. Een behandeling is ingrijpend en langdurig. U moet rekenen op een behandelduur van 6 tot 9 uur. U zult ook zien dat u geduld moet hebben voordat nieuwe haargroei zichtbaar is. Het mooie van ervaringsverhalen is dat er meestal ook foto’s bij geplaatst worden. U ziet hoe het herstel verloopt en hoe de haargroei zich door de maanden heen ontwikkeld. Meelezen op een forum of een review site is gratis.

  Haartransplantatie korting

  In enkele gevallen is het mogelijk om korting te krijgen op een haartransplantatie behandeling. De voorwaarden en mogelijkheden hiervoor verschillen per haarkliniek. U kunt informeren of u korting krijgt als u toestemming geeft om uw haartransplantatie voor en na foto’s voor publicatie doeleinden te gebruiken. Worden er video opnamen gemaakt van de ingreep en gaat u akkoord met publicatie op bijvoorbeeld een website of YouTube? Vraag of u in dat geval korting krijgt. Korting is altijd mooi meegenomen en maakt een behandeling beter betaalbaar. Een enkele keer geven haarklinieken ook korting als u kiest voor een flexibele behandeldatum. Dat houdt in dat u zeer kort voor de ingreep hoort wanneer de behandeling plaatsvindt. Op het moment dat er dan iemand een geplande haarimplantatie afzegt, wordt u gebeld om de geplande afspraak over te nemen. Krijgt u korting omdat u toestemming geeft om beeldmateriaal te gebruiken? Let dan altijd goed op wat de voorwaarden precies inhouden. Is er sprake van een bepaalde termijn waarin uw beelden gebruikt mogen worden? Lees alles aandachtig door, voordat u akkoord gaat. Niet iedereen zit te wachten op beeldmateriaal dat jaren later nog steeds wordt gebruikt.

  FUE haartransplantatie Turkije

  Een gratis haartransplantatie zit er helaas niet in. Kies daarom voor een betaalbare haarimplantatie in Turkije. GlobalHair geeft u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Istanbul, Turkije. Voor € 2.949 worden maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd en verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel. VIP transfers en medicatie zijn eveneens bij de kostprijs inbegrepen. U kunt rekenen op ervaren begeleiding, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een natuurlijk resultaat.

  Haartransplantatie consult

  Laat uzelf tijdens een consult informeren en adviseren over een FUE haartransplantatie. Stel de vragen die u heeft en laat beoordelen hoeveel grafts u voor een natuurlijk resultaat kunt laten transplanteren. Het consult vindt plaats in de vestiging in Leiden, waar u ook voor de nazorg na de ingreep terecht kunt. Een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1