Gratis haartransplantatie

Gratis haartransplantatie. Het klinkt als muziek in de oren, en dat is het helaas ook meestal. Vergoedingsmogelijkheden zijn er in de meeste gevallen niet. Van een medische noodzaak is slechts zelden sprake. Zorgverzekeraars vergoeden cosmetische chirurgie vrijwel nooit. Toch zijn er soms mogelijkheden die een aantrekkelijke korting geven op het haartransplantatie bedrag. Het is vaak even zoeken en een kwestie van brutaal vragen tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

Haartransplantatie kosten

In uw strijd tegen haaruitval overweegt u een haartransplantatie. Lezen en vergelijken leert al snel dat het een kostbare behandeling is, die u doorgaans volledig zelf dient te betalen. Zowel de basisverzekering als eventueel aanvullende zorgverzekeringen bieden geen of onvoldoende vergoedingsmogelijkheden. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren lopen de kosten bij Nederlandse haarklinieken al snel op. Bedragen ver boven € 5.000 zijn eerder regel dan uitzondering en u bent enigszins onthutst, want wat nu? Haargroeimiddelen kunnen nare bijwerkingen hebben en het dragen van een haarwerk staat u niet aan. Een gratis haartransplantatie bestaat niet, maar betaalbare behandelingen zeker wel. Zo kunt u als alternatief een FUE haartransplantatie in Turkije overwegen. GlobalHair biedt betaalbare haarimplantaties in Turkije aan. De kliniek heeft internationale kwaliteitskeurmerken en werkt met ervaren haarchirurgen. Jaarlijks worden in de haarkliniek honderden FUE haartransplantatie toegepast. De kosten voor een volledige behandeling liggen ruim 50% lager dan bij Nederlandse klinieken. Vraagt u zichzelf af, hoe dit mogelijk is? Het antwoord hierop is vrij eenvoudig. Turkije is over de gehele linie goedkoper. Zowel op het gebied van personeelskosten als andere kliniek kosten. De lagere kosten maken dat een behandeling ook goedkoper aangeboden kan worden. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. Turkije is een van de meest interessante haartransplantatie bestemmingen van dit moment.

Gratis haartransplantatie ervaringen

Bereidt u zich voor op een FUE haartransplantatie? Dan zijn niet alleen de behandelkosten interessant vergelijkingsmateriaal. Datzelfde geldt eveneens voor reviews en ervaringsverhalen van anderen. Online vindt u verschillende beoordelingssites waar haartransplantatie klinieken worden beoordeeld. GlobalHair krijgt gemiddeld een 9.8, iets waar we behoorlijk trots op zijn. Door te lezen hoe anderen een haarimplantatie hebben ervaren, krijgt u een beter idee van hetgeen u kunt verwachten. Een behandeling is ingrijpend en langdurig. U moet rekenen op een behandelduur van 6 tot 9 uur. U zult ook zien dat u geduld moet hebben voordat nieuwe haargroei zichtbaar is. Het mooie van ervaringsverhalen is dat er meestal ook foto’s bij geplaatst worden. U ziet hoe het herstel verloopt en hoe de haargroei zich door de maanden heen ontwikkeld. Meelezen op een forum of een review site is gratis.

Haartransplantatie korting

In enkele gevallen is het mogelijk om korting te krijgen op een haartransplantatie behandeling. De voorwaarden en mogelijkheden hiervoor verschillen per haarkliniek. U kunt informeren of u korting krijgt als u toestemming geeft om uw haartransplantatie voor en na foto’s voor publicatie doeleinden te gebruiken. Worden er video opnamen gemaakt van de ingreep en gaat u akkoord met publicatie op bijvoorbeeld een website of YouTube? Vraag of u in dat geval korting krijgt. Korting is altijd mooi meegenomen en maakt een behandeling beter betaalbaar. Een enkele keer geven haarklinieken ook korting als u kiest voor een flexibele behandeldatum. Dat houdt in dat u zeer kort voor de ingreep hoort wanneer de behandeling plaatsvindt. Op het moment dat er dan iemand een geplande haarimplantatie afzegt, wordt u gebeld om de geplande afspraak over te nemen. Krijgt u korting omdat u toestemming geeft om beeldmateriaal te gebruiken? Let dan altijd goed op wat de voorwaarden precies inhouden. Is er sprake van een bepaalde termijn waarin uw beelden gebruikt mogen worden? Lees alles aandachtig door, voordat u akkoord gaat. Niet iedereen zit te wachten op beeldmateriaal dat jaren later nog steeds wordt gebruikt.

FUE haartransplantatie Turkije

Een gratis haartransplantatie zit er helaas niet in. Kies daarom voor een betaalbare haarimplantatie in Turkije. GlobalHair geeft u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Istanbul, Turkije. Voor € 2.949 worden maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd en verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel. VIP transfers en medicatie zijn eveneens bij de kostprijs inbegrepen. U kunt rekenen op ervaren begeleiding, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een natuurlijk resultaat.

Haartransplantatie consult

Laat uzelf tijdens een consult informeren en adviseren over een FUE haartransplantatie. Stel de vragen die u heeft en laat beoordelen hoeveel grafts u voor een natuurlijk resultaat kunt laten transplanteren. Het consult vindt plaats in de vestiging in Leiden, waar u ook voor de nazorg na de ingreep terecht kunt. Een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel met +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

In de meeste gevallen worden de kosten van een haartransplantatie niet vergoed. Van een medische noodzaak is zelden tot nooit sprake. Zelfs bij een beperkte vergoeding, betaald u zelf een groot gedeelte van de kosten.

De kostprijs van een haartransplantatie bij GlobalHair bedraagt € 2.949. Dit is een all-in bedrag waarbij tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden en waar 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een gratis PRP-behandeling t.w.v. € 750 zijn inbegrepen.

De prijzen voor haartransplantaties die in Nederland worden uitgevoerd bedragen gemiddeld tussen € 5.000. Nederlandse haarklinieken transplanteren tot maximaal 3.200 haarzakjes.

In Turkije zijn de loonkosten voor zowel behandelend haarchirurgen als kliniek medewerkers lager dan in Nederland. Ook de maandelijkse kosten die een kliniek uitgeeft om operationeel te kunnen zijn, zijn in Turkije lager.

Vragen staat vrij. Vraag tijdens een consult bij een haarkliniek naar de kortingsmogelijkheden. Wordt u een korting aangeboden? Lees dan aandachtig de voorwaarden en bepalingen door. Het is belangrijk om van tevoren te weten waar u aan toe bent.

Laat uzelf adviseren door een fiscaal adviseur of belastingconsulent. In beperkte mate kunnen zelf betaalde medische kosten van de jaarlijkse belastingaangifte afgetrokken worden. De belastingdienst hanteert hiervoor regels en voorwaarden.

Nee, bij GlobalHair is het eerste consult gratis. Wanneer u een haartransplantatie overweegt kunt u een afspraak maken bij onze vestiging in Leiden. Een ervaren consulent bespreekt met u de mogelijkheden en licht de ingreep nader toe. U kunt haartransplantatie voor en na foto’s bekijken en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Nee, een haartransplantatie is ook dan niet gratis. Eventueel kunt u wel korting krijgen. De mogelijkheden bespreekt u tijdens het consult. Zorg dat u vooraf weet hoelang, waar en voor welke doeleinden de gemaakte beelden gebruikt mogen worden.

GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Bij de kliniek zijn uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam. Daarnaast mochten we in de jaren 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst nemen. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 zijn veel tevreden mannen en vrouwen u reeds voorgegaan.

Ja, nazorg en controles zijn bij het all-in tarief inbegrepen. De nazorg vindt plaats in Leiden, u hoeft daarvoor niet naar Istanbul te reizen. Voordat u de kliniek verlaat, worden afspraken gemaakt. Heeft u tijdens de herstelperiode klachten? Neem dan altijd contact op met de haarkliniek.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis