Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haar klonen

Heeft u al wel eens gehoord van haar klonen? Onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen tegen haaruitval en kaalheid staan niet stil en zijn voortdurend in beweging. Het ene middel is al wat spraakmakender en meer revolutionair als het andere. Een van de meer interessante ontwikkelingen is het haargroeimiddel RepliCel, waarvan de doelstelling haar klonen is. De focus ligt op de vermeerdering van het haar. RepliCel bevindt zich in de klinische ontwikkelingsfase en wordt in samenwerking met Shiseido Company ontwikkeld.

Oplossing kaalheid nabij door haar klonen

Haar klonen, klinkt dat niet te mooi om waar te zijn? Indien een product als bijvoorbeeld RepliCel de beloftes waar kan maken, dan is haar klonen een ideale behandeling voor mensen met ongewenste haaruitval. Het zou andere, meer ingrijpende behandelingen, op termijn overbodig maken. Zo ver is het echter nog niet. RepliCel richt zich op het behandelen van haaruitval en kaalheid veroorzaakt door Alopecia androgenetica en werkt op basis van injecties. Vooraleer het product in Nederland en Europa op de markt gebracht mag worden vindt eerst een grondig onderzoek door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA plaats. Het is ook de FDA die goedkeuring geeft om een middel als RepliCel daadwerkelijk op de markt te brengen. Wanneer dit precies zal gebeuren, is op dit moment niet met voldoende zekerheid te zeggen. Vooralsnog is er van een bestaande behandeling bij haar klonen nog geen sprake. Toch hoeft u niet met onzekere gevoelens te blijven zitten. Haaruitval kan op een aantal manieren goed behandeld worden:

  • Bewezen haargroeimiddelen.
  • Laserbehandeling.
  • Mesotherapie bij haaruitval.
  • Micro haar pigmentatie.
  • FUE haartransplantatie.
  • Haarwerk en/of pruik.

Alternatieve behandeling voor haar klonen

Omdat haar klonen een behandeling is die, zoals het er nu uit ziet, nog enige tijd op zich laat wachten, kunt u een alternatieve behandeling overwegen. Mannelijke kaalheid, veroorzaakt door Alopecia androgenetica, kan zowel bij mannen als vrouwen met toepassing van een FUE haartransplantatie behandeld worden. Net zoals haar klonen heeft de haartransplantatie techniek de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De behandeling wordt in binnen- en buitenland jaarlijks duizenden keren met succes toegepast. Resultaten die met een FUE haartransplantatie bereikt worden, zijn blijvend. Op de succesvol getransplanteerde haarimplantaten wordt een levenslange groeigarantie gegeven. Waarom en hoe de resultaten blijvend zijn? De haarzakjes die gebruikt worden tijdens de ingreep zijn afkomstig uit uw haarkrans en hebben andere eigenschappen dan uw overige haren. Deze structuur maakt dat ze niet gevoelig zijn voor het mannelijke DHT hormoon wat erfelijke kaalheid veroorzaakt. Ook na het transplanteren van de haarzakjes blijven deze unieke kenmerken behouden en blijven ze uw leven lang haren produceren.

Wachten op haar klonen of kiezen voor een betaalbare FUE haartransplantatie?

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling bij haaruitval? Haar klonen lijkt een veelbelovende behandeling te zijn, de vooruitzichten wanneer het middel effectief beschikbaar is zijn onzeker. Met name op korte termijn kan (nog) geen uitsluitsel worden gegeven over de benodigde FDA goedkeuring. Alopecia androgenetica houdt niet vanzelf op en de haaruitval kan in sommige gevallen volledige kaalheid tot gevolg hebben. Wilt u het niet zover laten komen? Neem dan een andere oplossing in overweging. Vergelijk de verschillende behandelingen met elkaar, waarbij een FUE haartransplantatie in Turkije interessant kan zijn. GlobalHair beschikt over een luxe haarkliniek in Istanbul waar mannen en vrouwen met de FUE techniek behandeld worden. De behandeling wordt uitgevoerd door gerespecteerd en ISHRS gecertificeerde haarchirurgen die samenwerken met professionele assistenten. Tijdens een FUE haartransplantatie kunnen op deze manier tot maximaal 4.500 grafts geoogst en getransplanteerd worden. Dit is aanmerkelijk meer dan bij Nederlandse haarklinieken waar bij een doorsnee haartransplantatie niet meer dan 3.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Bovendien liggen de kosten voor een haarimplantatie bij GlobalHair een stuk lager dan in Nederland. Hoe is dit mogelijk zonder aan kwaliteit in te boeten? Het prijsverschil is eenvoudig te verklaren. De loonkosten voor zowel artsen, medisch assistenten en kliniekmedewerkers is in Turkije lager dan in Nederland. Dit maakt dat een behandeling van hoogwaardige kwaliteit kan worden aangeboden voor betaalbare tarieven.

Consult FUE haartransplantatie

Heeft de FUE haartransplantatie techniek uw interesse gewekt en wilt u graag weten hoe een behandeling precies verloopt? U bent van harte welkom bij GlobalHair in Leiden voor een consult. U krijgt uitleg over de behandeling, de mogelijkheden die bij uw situatie passen, de herstelperiode en de resultaten die bereikt worden. Het consult is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Meer informatie of meteen een afspraak maken? U kunt ons zowel bellen als WhatsAppen op +316 44 36 36 22. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar contact@globalhair.nl of het contactformulier in te vullen.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4