Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Techniek haar tattoo vrouwen

  Een haar tattoo is ook bekend als micro haar pigmentatie. Het is een procedure waarbij gekleurd pigment in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Het pigment vermindert de aanwezigheid van kale plekken en uitgedund haar. Het creëert een 3D-effect dat het haar meer dichtheid geeft. Om dit te bereiken brengt een MHP-specialist als het ware kleine tatoeages op de hoofdhuid aan. Een specialist gebruikt verschillende technieken die natuurlijke haarstoppels nabootsen. Micro haar pigmentatie bestrijdt een reeks van verschillende problemen die in verband staan met haarverlies. Een terugwijkende haarlijn, kale plekken of verspreid haarverlies. De techniek levert een onmiddellijke en langdurige oplossing met geweldige resultaten. Om het gewenste effect te krijgen, zijn twee tot drie sessies nodig. Na een consult past de specialist de perfecte kleur aan en kan de behandeling beginnen.

  Voordelen micro haar pigmentatie vrouwen

  Het zijn niet alleen mannen die kunnen profiteren van de voordelen van een haar tattoo. Vrouwen hebben net zo goed toegang tot de behandeling en de voordelen. Ook vrouwen genieten van de effecten die micro haar pigmentatie te bieden heeft. Ten eerste is het een behandeling met minimale pijn. In vergelijking met andere behandelingen bij haaruitval is een haar tattoo minder ingrijpend, is er nauwelijks hersteltijd en biedt de techniek uitstekende resultaten. Ons team past wekelijks micro haar pigmentatie behandelingen toe. We zijn specialist in het minimaliseren van ongemakken en het maximaliseren van de resultaten.

  Niet-chirurgisch

  Bij micro haar pigmentatie komt geen operatie kijken, wat betekent dat u snel na een sessie uw normale leven kunt hervatten, met een paar tijdelijke aanpassingen. Een haar tattoo heeft geen vervelende bijwerkingen die u in uw dagelijkse leven belemmeren. Het is een onderhoudsarme oplossing bij haarverlies. Gemiddeld heeft u een keer in de anderhalf tot drie jaar een nabehandeling nodig. Het bijzondere van micro haar pigmentatie is, dat het geschikt is voor elk haar- en hoofdhuidtype. De methode is volledig aanpasbaar aan uw unieke behoeften. De techniek is ook gekend voor het bedekken van littekens en geeft uw haardos een optisch vollere uitstraling.

  Wanneer is micro haar pigmentatie een geschikte behandeling?

  Wanneer u het gevoel heeft dat uw dunner wordende haardos van invloed is op uw zelfvertrouwen en/of u minder sociale bijeenkomsten bijwoont dan eerder, dan is scalp pigmentatie misschien de juiste behandeling. Haarverlies bij vrouwen heeft verschillende oorzaken. De meeste van deze redenen en/of oorzaken zijn met een haar tattoo op te lossen. Al direct na de eerste behandelsessie heeft u zichtbare resultaten en valt het haarverlies nog nauwelijks op. Factoren zoals hormonen, een zwangerschap, stress, vitaminen en/of mineralen te kort, medische aandoeningen en medische behandelingen hebben allemaal effect op de haargroei en dragen bij aan haaruitval. Micro haar pigmentatie geeft u extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat u weer met een glimlach in de spiegel kijkt. Vergelijk altijd goed de diverse MHP klinieken voor vrouwen.

  Vergaande gevolgen vrouwelijk haarverlies

  Sommige medische aandoeningen hebben grote impact op uw positiviteit en de manier waarop u naar uzelf kijkt. Een dunner wordende haardos veroorzaakt negatieve gevoelens en gevoelens van schaamte. Micro haar pigmentatie is een oplossing die u verrassend snel uw zelfvertrouwen terug geeft. Niet alleen bij erfelijke kaalheid, maar ook bij alopecia areata is de techniek toepasbaar. De kalende plekken vallen niet of nauwelijks op. Net zoals bij mannen is haarverlies in een vrouwelijk patroon een van de belangrijkste oorzaken van natuurlijk haarverlies bij vrouwen. Ruim de helft van alle vrouwen krijgt door veroudering, genetische bepalingen en hormonen te maken met blijvende haaruitval. Tractie alopecia is ook een belangrijke oorzaak voor haarverlies. Overmatige haarstyling en het straktrekken van het haar gedurende meerdere jaren veroorzaakt haaruitval. Al deze, maar ook andere aandoeningen zijn met behulp van micro haar pigmentatie te behandelen.

  Kosten haar tattoo bij vrouwen

  GlobalHair maakt geen onderscheid in de kosten voor micro haar pigmentatie bij vrouwen of mannen. U betaalt het aantal hoofdzones dat u laat behandelen. De tarieven liggen tussen € 690 voor een zone en € 2.395 voor 5 zones. Bij een behandeling zijn drie sessies inbegrepen. Hoeveel u exact voor de behandeling betaalt hoort u tijdens een persoonlijk consult bij onze kliniek in Leiden.

  Langdurige haar tattoo resultaten

  Bij het overwegen van micro haar pigmentatie is het goed om te weten dat de resultaten weliswaar langdurig, maar niet permanent zijn. Onder invloed van verschillende factoren vervaagt het pigment. Afhankelijk van uw levensstijl gaat dit bij de een soms sneller dan bij de ander. Probeer de hoofdhuid zo veel als mogelijk te beschermen tegen het directe zonlicht. Nabehandelingen, ook wel touch-up genoemd zijn nodig om het effect te behouden. Bij een touch-up is het mogelijk de kleur van het pigment aan te passen en voor een iets andere haarlijn te kiezen. Zo blijft uw uiterlijk dichtbij de natuurlijke haardos, die naarmate u veroudert mee veranderd.

  Persoonlijk behandeladvies

  Micro haar pigmentatie is een minimaal invasieve behandeling met geweldige voordelen. U verdient het om u comfortabel en veilig te voelen. Een zelfverzekerde houding en uitstraling horen daar bij. Een haar tattoo doet precies dat en stelt u in staat om sneller terug te gaan naar uw eigen ik dan andere methoden voor haarverlies. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, vragen of opmerkingen heeft maak dan gerust een afspraak voor een gratis consult. Onze specialisten staan voor u klaar en laten u zien wat een haar tattoo bij vrouwen precies doet en hoe specialisten de techniek in praktijk brengen. Vul het online contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Telefonisch en/of via WhatsApp zijn we bereikbaar op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan