Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Herstel  en haargroei na een FUE haartransplantatie

  Het oogsten en transplanteren van haarzakjes is een ingrijpende gebeurtenis waar zowel uw hoofdhuid als de grafts van moeten herstellen. Wat u van de herstelperiode en eventuele bijwerkingen kunt verwachten, wordt uitgebreid toegelicht tijdens een consult bij GlobalHair. De FUE haartransplantatie techniek is een van de veiligste cosmetische ingrepen die wereldwijd wordt toegepast voor een goede haargroei. Ondanks de veiligheid bestaat er een zekere kans op bijwerkingen:

  • Allergische reactie op de plaatselijke verdovingen.
  • Gevoelloosheid van de behandelde hoofdhuid.
  • Nabloedingen en infectiegevaar.
  • Slechte wondgenezing en littekenvorming.

  De eerste dagen na de haartransplantatie is de behandelde huid rood en licht gezwollen. Getransplanteerde haarzakjes hebben een aantal dagen nodig om vast te groeien. Aanbevolen wordt om het rustig aan te doen en uw hoofd zoveel mogelijk te ontzien. Dus niet stoten, niet te veel bukken en niet wrijven of krabben als de huid begint te jeuken. Rokers wordt geadviseerd om ruim voor de haarimplantatie te stoppen met roken en dit ook na de ingreep vol te houden. Tabaksproducten hebben een nadelige invloed op de doorbloeding, terwijl de getransplanteerde haarzakjes juist behoefte hebben aan zuurstofrijkbloed. Vindt u het moeilijk om te stoppen met roken? Maak dan gebruik van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld nicotinepleisters of nicotinekauwgom.

  Haaruitval na haartransplantatie

  Waar u na een haartransplantatie wacht op een volle haardos, is het schrikken als de getransplanteerde haren uit beginnen te vallen. Dit gebeurt bij de meeste mensen zo’n 3 weken na de haartransplantatie. Ondanks dat u zichzelf goed heeft voorbereidt en weet dat haaruitval plaatsvindt, kan het een paniek reactie oproepen. Maakt u zich niet te veel zorgen. Het haargroeiproces komt in de rustfase terecht, waarin tijdelijk geen haren worden geproduceerd. Nieuwe haren zijn in de follikels aanwezig en gaan na drie tot vier maanden vanzelf groeien. Hoe snel dit gebeurt, varieert van mens tot mens. U kunt ervan uitgaan dat nieuwe haargroei na haartransplantatie binnen 3 tot 4 maanden zichtbaar wordt. Daarna kunt u de ontwikkelingen beter zien en volgen. Een haar groeit gemiddeld 1 cm per maand, het duurt dus wel even voordat u voor uw eerste knipbeurt een afspraak bij de kapper kunt maken. De nieuwe haren kunnen behandeld en verzorgd worden zoals u dat zelf graag doet. Zo’n 9 tot 12 maanden na de FUE haartransplantatie bereiken de meeste mannen en vrouwen het definitieve resultaat.

  Haar knippen na haartransplantatie

  Een bijzonder moment na een geslaagde haartransplantatie is het eerste kappersbezoek. Voor welk kapsel kiest u? Wilt u een kleurtje of gaat u voor een totaal nieuwe look? Pas bij het maken van een afspraak bij de kapper en het plaatsnemen in de kappersstoel beseft u dat het een lange weg is geweest die u sinds de haartransplantatie heeft afgelegd. Een lange weg met een uitstekend, permanent resultaat. Dat is een van de grootste voordelen van een FUE haartransplantatie. Het blijvende resultaat. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven zowel bij mannen als vrouwen uw leven lang nieuwe haren produceren.

  Haargroei na haartransplantatie in Turkije

  Waarom de hoofdprijs betalen voor een ingreep bij een Nederlandse haarkliniek, als u bij GlobalHair de laagste prijsgarantie krijgt voor een haartransplantatie in Turkije. U bespaart ruim 50% op de kosten van een vergelijkbare ingreep in Nederland. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met ervaren, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Jaarlijks worden honderden haartransplantaties met uitstekende resultaten uitgevoerd door onze ervaren haarchirurgen en assistenten. Hoge reiskosten of vaak heen en weer reizen naar Istanbul? Dat is niet nodig. Alleen de ingreep zelf vindt in de luxe haarkliniek in Istanbul plaats. Het adviesgesprek en de nazorg vinden plaats bij de vestiging van GlobalHair in Leiden. Bij het all-in tarief van € 2.949 zijn bovendien 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. Het vliegticket reserveert u zelfstandig. Wilt u weten of GlobalHair ook voor u de juiste haarkliniek is? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een haartransplantatie in uw situatie? Bel of WhatsApp ons op +316 44 36 36 22 voor het maken van een gratis en vrijblijvend consult.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan