Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haargroei stimuleren met natuurlijke remedies

  Veel mensen die haaruitval ervaren, zijn geïnteresseerd in manieren om het haar op natuurlijke wijze terug te laten groeien. Weten wat te gebruiken bij haarverlies is lastig, omdat iedereen anders is en haaruitval diverse oorzaken heeft. Sommige natuurlijke remedies werken voor de ene persoon, maar helaas niet bij de andere. Waar bepaalde remedies zicht richten op de noodzaak om de haarzakjes te stimuleren zijn er andere remedies die opperen vitamines en voedingsstoffen te leveren en zo de haargroei bevorderen. De bekendste natuurlijke remedie om haargroei te stimuleren is het masseren van de hoofdhuid met essentiële oliën. Masseer de olie met de vingertoppen over de hoofdhuid. De masserende beweging bevordert de doorbloeding en is van invloed op de haarzakjes.

  Andere bekende natuurlijke remedies

  Het gebruik van een vitamine B-complex supplement is populair. Supplementen zijn eenvoudig in gebruik, maar niet altijd even goed voor lichaam en geest. Een teveel aan bepaalde vitamines doet soms meer kwaad dan goed. Kies altijd alleen voor een supplement dat zich richt op de haargroei en vraag eventueel advies aan de huisarts voor een verantwoord gebruik. Pas uw voedingspatroon indien nodig aan. Een gezonde haargroei heeft baat bij een afwisselend en verantwoord voedingspatroon. Wees zorgvuldig en volg de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen zoveel mogelijk op. Wilt u extra lief zijn voor uw haar? Breng twee losgeklopte eierdooiers in combinatie met olijfolie aan op de hoofdhuid, masseer het mengsel in en laat maximaal 20 minuten intrekken. Was uw haar, na het uitspoelen met een milde shampoo zonder agressieve ingrediënten.

  Pas uw levensstijl aan

  Hoewel natuurlijke remedies nuttig zijn voor het verbeteren van de haargroei, is het belangrijk om uw algehele gezondheid en levensstijl nader te bekijken. Misschien zijn er punten die na verbetering daadwerkelijk van invloed zijn op een gezondere haargroei. Om uw gezondheid en levensstijl te verbeteren zijn bepaalde aanpassingen mogelijk. Breng uw hormonen in balans. Haarverlies is vaak een gevolg van een verstoorde hormoonspiegel. Cortisol, oestrogeen en schildklierhormonen hebben allemaal invloed op de lichaamsfuncties en dus de haargroei. Er is niet veel voor nodig om een onbalans te veroorzaken. Met een bloedonderzoek onderzoekt u de hormoonwaarden en ziet u of er verbeteringen mogelijk zijn.

  Stoppen met roken

  Misschien ligt het niet direct voor de hand, maar roken is wel degelijk van invloed op het uiterlijk van uw haardos en haaruitval. De tabaksingrediënten hebben invloed op de doorbloeding en zorgen ervoor dat de haarzakjes minder voedingsstoffen krijgen dan dat ze nodig hebben in optimale omstandigheden. Dat roken effect heeft op uw gezondheid is inmiddels wel bekend. Stoppen verbetert uw algemene gezondheid en stelt ook de haargroei in staat zich te verbeteren. Om uw stopkansen te vergroten, vergoeden zorgverzekeraars diverse hulpmiddelen en stopmethodes.

  Haarbeschadiging voorkomen

  Om de haargroei te stimuleren is het belangrijk dat u haarbeschadiging voorkomt. Alledaagse handelingen hebben invloed op de gezondheid van het haar. Tips om de dagelijkse kans op haarbeschadigingen te verminderen:

  • Kies voor een mild reinigende shampoo die past bij uw haartype.
  • Spoel de shampoo en conditioner goed uit, gebruik daarbij water dat niet te warm is. Wees zorgvuldig en let op dat er geen restjes achterblijven.
  • Wrijf het natte haar niet droog met een handdoek. Dep het meeste water af en laat het haar zo drogen.
  • Vermijd het gebruik van te warme stylingapparaten zoals krul- en stijltangen.
  • Draag het haar niet in te strakke kapsels. Vermijd strakke staarten en vlechten.
  • Breng bij zichtbare haaruitval een bezoek aan uw huisarts of een dermatoloog voor advies en behandeltips.

  Wees terughoudend

  Maak uzelf niet te snel zorgen over haarverlies. Pas als u gedurende langere tijd dagelijks grotere hoeveelheden haar verloren ziet gaan, is het tijd om naar een huisarts te gaan. Plotseling haarverlies is een gevolg van emotionele stress, maar net zo goed van lichamelijke trauma’s als gevolg van ongevallen en operaties. Stress, hormonale schommelingen, ziekte, hoge koorts, medische behandelingen en medicijngebruik zijn allemaal mogelijke oorzaken van tijdelijk en plotselinge haaruitval. De haargroei is in staat om te herstellen, wel moet de oorzaak aangepakt worden. In tegenstelling tot erfelijke haaruitval ziet u na een periode van enkele maanden tot ruim een jaar hoe de haargroei zich geleidelijk aan herstelt. Om herhaling te voorkomen is het vermijden van stress noodzaak.

  Haarverlies beperken

  Als er geen sprake is van telogeen effluvium, maar alopecia androgenetica is snelle behandeling nodig om erger te voorkomen. Typisch mannelijk en/of typisch vrouwelijk haarverlies is erfelijk en komt helaas binnen veel families voor. Het is niets om u voor te schamen en er zijn tegenwoordig prima oplossingen beschikbaar. U heeft daarbij de keuze uit het dagelijks gebruik van een haargroeimiddel, maar er is ook een chirurgische ingreep waarmee de haargroei hersteld wordt. Praat met een specialist om te zien welke techniek het beste bij u past.

  Meer weten over het stimuleren van de haargroei

  Heeft u last van beginnend haarverlies of wilt u meer weten om de haargroei te stimuleren? Neem contact op met de consulenten van GlobalHair in Leiden. Niet alleen geven we u uitleg over de FUE haartransplantatie. We laten u ook kennismaken met de V6 Hair Boost behandeling om de haargroei te stimuleren. De V6 Hair Boost is een mesotherapie behandeling, waarmee micro-injecties in de hoofdhuid worden gegeven. Het resultaat is een verbeterde haargroei en een afname van haarverlies. Wilt u meer weten over deze behandelmethode? Neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. U bereikt ons op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp