Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Vrij verkrijgbare haargroeimiddel ervaringen

  Het gebeurt vaak dat mensen beginnend haarverlies willen behandelen met een product dat vrij verkrijgbaar is. Deze middelen zijn onder andere te koop bij de drogist en andere (online) verkooppunten. Ondanks de reclames die u ziet, heeft het merendeel van deze middelen nauwelijks tot geen effect op erfelijke haaruitval. Wanneer u een vrij verkrijgbaar middel wilt proberen, praat dan met een specialist over Minoxidil. Minoxidil is een middel dat bewezen effect heeft op haarverlies en dat bij enkele gespecialiseerde verkooppunten zonder voorschrift verkrijgbaar is. U brengt de foam dagelijks twee keer op de kale plekken aan. Vrouwen gebruiken 2% sterkte, terwijl mannen 5% aanbevolen krijgen. Om verbetering te zien, moet u het product minimaal drie tot zes maanden gebruiken. Gebruikerservaringen zijn overwegend positief, al zijn er ook mensen die geen verschil merken.

  Haargroei supplementen

  Veel voedingssupplementen voor onder andere de haargroei worden op de markt gebracht. Deze supplementen bevatten vaak een hoog Biotine gehalte. Het is niet of onvoldoende bewezen dat alleen het gebruik van een supplement bijdraagt aan de verbetering van de haargroei. Dit tenzij u last heeft van haarverlies dat een gevolg is van een voedingstekort. In dat geval schrijft een arts u een hoge dosis van de betreffende vitamine of het mineraal voor om het tekort aan te vullen. Wilt u per se een voedingssupplement gebruiken? Kies dan voor een supplement dat zich toelegt op de haargroei. Let op dat u geen overdosis binnenkrijgt. Een teveel is in sommige gevallen net zo schadelijk als een tekort.

  Haargroeimiddelen op recept

  Huisartsen en specialisten schrijven ook haargroeimiddelen op recept voor. Dit soms in combinatie met Minoxidil voor een beter resultaat. Finasteride en Dutasteride zijn geneesmiddelen die eigenlijk ontwikkeld zijn voor de behandeling van een hoge bloeddruk en prostaatproblemen bij mannen. Het zijn zogenaamde DHT-remmers die een positief effect hebben op haarverlies. Door het risico op bijwerkingen mogen deze middelen niet aan vrouwen voorgeschreven worden. Het is bekend dat deze geneesmiddelen het libido beïnvloeden en erectiestoornissen tot gevolg hebben. Ernstiger is dat ook geboorteafwijkingen een gevolg zijn van Finasteride en Dutasteride. Artsen raden het gebruik aan koppels met een kinderwens dan ook af.

  Spironolacton bij haaruitval

  Spironolacton heeft soms effect op haaruitval. Het onderdrukt de invloed van DHT en artsen schrijven het middel ook aan vrouwen voor. Vooral bij mensen met verhoogde androgeenspiegels is spironolacton een effectief haargroeimiddel. Aan de andere kant heeft ook dit geneesmiddel een kans op bijwerkingen. Het middel is van invloed op uw bloeddruk en nierfunctie. Regelmatig bloedonderzoek is noodzakelijk. Artsen schrijven het middel niet graag voor aan vrouwen die nog niet in de menopauze zitten en die geen anticonceptiemiddel gebruiken.

  Beperkingen haargroeimiddelen

  Haaruitval tegengaan of verminderen met een haargroeimiddel is niet altijd effectief. Bovendien is het gebruik niet altijd makkelijk. U moet een haargroeimiddel dagelijks gebruiken en u ziet pas na enkele maanden resultaat. Afhankelijk van het middel dat u gebruikt, moet u rekening houden met een minimale gebruiksperiode van drie tot acht maanden. Als er dan nog geen zichtbare verbeteringen zijn, is het duidelijk dat het middel bij u niet het gewenst resultaat heeft. In overleg met een huisarts of specialist kunt u een ander haargroeimiddel proberen. Ziet u verbetering in de haargroei? Om het bereikte effect te waarborgen, moet u het middel blijven gebruiken. Doe u dit niet, dan zet het haarverlies vanzelf door en ziet u binnen een paar weken tot maanden het haar opnieuw uitvallen.

  Alternatieve behandelingen

  Een haargroeimiddel is niet de enige beschikbare behandeling bij haarverlies. Laat altijd eerst de oorzaak van haarverlies onderzoeken, voordat u zomaar een oplossing kiest. Haarverlies is vaak erfelijk, maar heeft ook tijdelijke oorzaken zoals stress of gezondheidsaandoeningen. Tijdelijke haaruitval herstelt zich in veel gevallen vanzelf, zonder dat daar een behandeling bij nodig is. Erfelijke kaalheid is een ander verhaal. Zonder behandeling blijft het haarverlies duren en dat leidt bij mannen regelmatig tot kaalheid. Vrouwen zien pas op latere leeftijd, vanaf de menopauze hoe ze erfelijk gevoelig zijn voor haarverlies. Alhoewel volledige kaalheid een zeldzaamheid is, dunt de haardos uit en is de hoofdhuid beter zichtbaar dan eerder. Schroom niet bij haaruitval een arts om advies te vragen. Is de drempel te hoog? Het is mogelijk om thuis een DNA-haaruitval test of bloedwaarden test te doen. Het Haaronderzoekscentrum biedt deze betrouwbare testen aan.

  Oplossing met blijvend resultaat

  Misschien denkt u bij beginnend haarverlies niet direct aan een chirurgische ingreep. Haarverlies dat al wat verder gevorderd is of mensen die een haargroeimiddel al enige tijd gebruiken, zoeken regelmatig naar alternatieve oplossingen. De enige oplossing met blijvend nieuwe haargroei is een haartransplantatie. Zorgverzekeraars vergoeden deze cosmetische ingreep niet. Om deze reden is de behandeling soms te duur en zien mensen van de ingreep af. GlobalHair heeft mogelijkheden om de ingreep in termijnen te betalen. Zo hoeft u niet in een keer een groot bedrag te missen en is het toch mogelijk om een haartransplantatie te ondergaan.

  Adviesgesprek behandeling haarverlies

  Gebruikt u een haargroeimiddel om erfelijke kaalheid te behandelen? Zoekt u naar een blijvende oplossing voor alopecia androgenetica? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten laten u graag voorbeelden zien van haartransplantaties die eerder in de kliniek zijn toegepast. De ingreep vindt plaats in onze comfortabele kliniek in Istanbul en wordt uitgevoerd door ISHRS-geregistreerde haarchirurgen. Nederlandse begeleiding is tijdens uw verblijf aanwezig. Meer weten of wilt u een afspraak maken voor een gratis consult? Bel of WhatsApp via 06 3338 8757. Als u ons een e-mail stuurt of het contactformulier invult, kunt u zo snel mogelijk een reactie verwachten.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1