Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Snel haargroeimiddel mannen

  Wanneer u advertenties van cosmeticaproducenten moet geloven zijn er verschillende wondermiddelen tegen haaruitval beschikbaar. Niet alleen beloven deze producten de haaruitval te stoppen, ze bevorderen bovendien de haargroei. Het is moeilijk om onderscheid te maken tussen effectieve middelen en producten die vooral veel geld kosten en geen enkel resultaat bieden. Helaas bestaat er geen wondermiddel voor erfelijke kaalheid. Iedereen die u iets vertelt, vertelt niet de waarheid. Wel zijn er behandelingen waarvan bewezen is dat ze veilig en effectief zijn in het voorkomen en behandelen van mannelijke kaalheid.

  Preventie en behandeling haarverlies

  Voorkomen is beter dan genezen. Dit is een feit. Haarverlies is niet altijd te voorkomen. U kunt er wel wat aan doen om haarverlies te verminderen en af te remmen. De mogelijkheden hangen vooral af van de oorzaak. Methoden om haarverlies te verminderen zijn:

  • Een afwisselend, gezond voedingspatroon.
  • Regelmatige lichaamsbeweging, voldoende ontspanning.
  • Eventueel aanpassen van medicatie.
  • Kapsels die niet te strak zitten en/of waarbij aan het haar wordt gedraaid of getrokken.

  Het is goed om te weten dat haaruitval bij mannen verschillende oorzaken heeft. Laat een (huis)arts onderzoek door naar oorzaak. Als deze bekend is, kan een passende oplossing voorgesteld worden. Ziet u er tegenop om naar uw huisarts te gaan? Bestel dan een betrouwbare thuistest bij het Haaronderzoekscentrum. Zo weet u pijnloos en snel meer over de oorzaak van het haarverlies. Manieren om haaruitval te behandelen zijn divers en niet beperkt tot alleen maar een haargroeimiddel.

  Vrij verkrijgbare haargroeimiddelen

  Het vrije aanbod van producten die de haargroei zouden verbeteren is groot. Advertenties, reclames en ervaringen over het gebruik van deze middelen worden dagelijks onder de aandacht gebracht. Hetzij op televisie, in tijdschriften en online vindt u voorbeelden van vrij verkrijgbare haargroeimiddelen. Vooral bij beginnende haaruitval is het aantrekkelijk om zo’n haargroeimiddel te kopen en uit te proberen. Jammer genoeg blijft resultaat dikwijls uit en zet het haarverlies door. Het merendeel van deze middelen is niet bewezen en heeft geen enkel effect op de haargroei. Hetzelfde geldt voor voedingssupplementen. Koop een supplement dat bestaat uit vitamines en mineralen die gericht zijn op de haargroei, zoals vitamine B-complex. Let tegelijk op dat u niet teveel van bepaalde stoffen opbouwt. Dit is net zo schadelijk voor uw lichaamsfuncties als een tekort.

  Medicatie bij haaruitval

  Als u online zoekt, ziet u dat er vrij verkrijgbare middelen beschikbaar zijn om haarverlies te behandelen. Ook hierbij geldt dat er alleen maar een paar geneesmiddelen effectief bewezen zijn. Zowel finasteride als minoxidil zijn voorbeelden van medicatie die van oorsprong bedoeld zijn om andere aandoeningen en problemen te behandelen. De positieve effecten op de mannelijke haargroei werden later duidelijk.

  Finasteride

  Finasteride is een bekend haargroeimiddel voor alopecia androgenetica bij mannen. Het middel is bewezen effectief, maar is tegelijk bekend om de bijwerkingen. Daarom mag Finasteride alleen door mannen gebruikt worden, maar niet als u een kinderwens heeft. De gevolgen op een ongeboren foetus zijn onbekend. Finasteride is van oorsprong een geneesmiddel voor prostaatproblemen. Het werkt door de invloed van dihydrotestosteron, DHT, af te remmen. Dit zorgt ervoor dat het haarverlies afneemt en de haarzakjes beter in staat zijn haren te laten groeien. Finasteride is verkrijgbaar in tabletvorm en u moet het dagelijks gebruiken. Bekende bijwerkingen van finasteride zijn erectiestoornissen, verminderd libido en depressieve gevoelens. Als u begint het middel te gebruiken duurt het meerdere maanden voordat u resultaat ziet. Niet iedereen heeft baat bij het gebruik. Heeft u na zes maanden nog geen verbetering of afname van het haarverlies dan is verder gebruik zinloos.

  Minoxidil

  Minoxidil, een geneesmiddel voor het behandelen van een hoge bloeddruk, heeft als ‘bijwerking’ dat het ongewenste haargroei had. Dit effect was reden om onderzoek te doen naar de werking bij mannelijke kaalheid. Bewezen is dat minoxidil een positieve invloed heeft en de werking van DHT afremt. Bovendien lijkt minoxidil de groeiperiode van het haar te verlengen, wat leidt tot een gezondere haargroei. Minoxidil is een veilig en effectief middel. Bijwerkingen van het middel zijn huidirritaties, roodheid, schilfering van de hoofdhuid, allergische huidreacties en ongewenste haargroei op andere plaatsen van het lichaam waar de foam in contact komt met de huid. Artsen schrijven het middel niet voor aan mensen die overgevoelig zijn voor de bestanddelen van het medicijn.

  Oorzaak mannelijk haarverlies

  Bekend is dat haarverlies bij mannen verschillende oorzaken heeft. In veel gevallen is genetica de oorzaak. Wanneer u bevestigt heeft wat de oorzaak is, kan een arts helpen bij het bepalen van de beste oplossing of behandelingskuur. Alopecia androgenetica is een erfelijke aandoening, die al in de puberteit kan beginnen. Het haarverlies gebeurt geleidelijk en volgt voorspelbare patronen. Zonder behandeling blijft haargroei in de vorm van een hoefijzer over en is kaalheid niet uit te sluiten. Andere meer voorkomende oorzaken van haarverlies bij mannen zijn:

  • Hoofdhuidinfecties. Aandoeningen zoals ringworm hebben invloed op de hoofdhuid en haargroei, wat haarverlies kan veroorzaken.
  • Hormonale schommelingen. Hormonale veranderingen veroorzaken tijdelijke haaruitval. Schildklierproblemen zijn hier regelmatig oorzaak van.
  • Alopecia areata. Pleksgewijze kaalheid, waarbij de haargroei meestal spontaan herstelt.
  • Medicatie. Bepaalde geneesmiddelen hebben haarverlies als bijwerking.

  Omgaan met haaruitval

  De impact van haarverlies verschilt. U kunt zich eraan storen en onzekere gevoelens ontwikkelen, terwijl iemand anders het veranderende uiterlijk omarmt. Het is normaal om hulp te zoeken bij het vinden van de beste oplossing. Anderen kiezen een kapsel dat haarverlies omarmt en scheren misschien de rest van haar kort. Blijft het feit dat haarverlies uw zelfvertrouwen beschadigd en vergaande gevolgen zoals een sociaal isolement tot gevolg kan hebben. Gaat de kwaliteit van uw dagelijks leven achteruit door overmatig haarverlies? Vraag advies aan uw huisarts. Haarverlies is niet iets om onbesproken of onbehandeld te laten. Diverse oplossingen zijn beschikbaar.

  nologie en passen moderne technieken toe. Een haartransplantatie is al beschikbaar vanaf € 2249. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij onze consulenten in Leiden. We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06 3338 8757. Stel ons de vragen die u heeft en bekijk resultaten van eerder bereikte resultaten.

  Haartransplantatie bij haarverlies

  Niet iedereen wil een haargroeimiddel jarenlang gebruiken. De effecten zijn tijdelijk en het haarverlies keert terug als een middel niet langer wordt gebruikt. Mannelijke haaruitval is met een haartransplantatie te verbeteren. De haargroei herstelt zich en aan het einde van het behandeltraject heeft u blijvend een gezonde haardos. Ondanks het succes van de behandelmethode, stopt de veroudering niet. Dat betekent dat de verschillende lichaamsprocessen, zoals de haargroei beïnvloed worden door de tand des tijds. Als u een betaalbare haartransplantatie zoekt, biedt GlobalHair u deze mogelijkheid. Onze ervaren haarchirurgen werken met hoogwaardige tech

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp