Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Geschikte haartransplantatie kandidaten

  Helaas is niet iedere man een ideale haarimplantatie kandidaat. Terwijl erfelijk haarverlies goed te behandelen is, komen andere oorzaken van haarverlies zelden voor deze operatie in aanmerking. Als het haarverlies te lang onbehandeld is gebleven, kan het zijn dat u te weinig donormateriaal heeft, waardoor een haarchirurg de haarimplantatie afraadt. Op basis van de Norwood-schaal, beoordeelt een specialist uw situatie. De oorzaak en mate van haarverlies zijn niet de enige factoren die invloed hebben op uw geschiktheid. Mensen die bekend zijn met chronische (auto-immuun)aandoeningen, hart- en vaatziekten en/of diabetes hebben vaak toestemming nodig van een behandelend specialist. Neem informatie over uw gezondheid mee naar een consult bij een haarkliniek. Tot slot moet u ook rekening houden met uw leeftijd. Mannen die op jonge leeftijd, voor het 25e levensjaar een haarimplantatie ondergaan, hebben een grote kans op nabehandeling. Het haarverlies houdt in de loop van de tijd aan.

  Blijvende haarimplantatie resultaten

  Het bijzondere en grootste voordeel van een haarimplantatie zijn de blijvende resultaten. Het duurt drie tot vier maanden, voordat de nieuwe haargroei zich begint te ontwikkelen. De meeste mannen zullen negen tot twaalf maanden na de ingreep het eindresultaat kunnen beoordelen. Als de ingreep door een ervaren specialist is gedaan, ziet de haargroei er natuurlijk uit en kijkt u met een tevreden blik terug op de behandeling. Wanneer een ingreep niet helemaal volgens wens is verlopen en u met een beginnend haarchirurg te maken heeft gehad, bestaat er een kans op een onnatuurlijk resultaat. Om de kans op een mooi resultaat te vergroten, volgt u de nazorginstructies die de arts geeft. Laat de hoofdhuid met rust en krab korstjes niet los. Open wondjes hebben een vergroot risico op infecties en ontstekingen. Dit komt het herstel en het resultaat niet ten goede.

  Risico’s, bijwerkingen en complicaties

  Als gevolg van de operatie heeft u zwellingen en blauwe plekken op het hoofd. Ook zijn er rode stipjes zichtbaar op de transplantatie plaatsen. Het uitwerken van de verdovingen gaat soms gepaard met napijn. Om de pijn te bestrijden gebruikt u een gewone pijnstiller, zoals paracetamol. De bijwerkingen zijn tijdelijk en nemen snel af. De huid geneest binnen zeven tot tien dagen, waarna het niet meer zichtbaar is dat u een haartransplantatie heeft laten doen. Heeft u in de dagen na de ingreep klachten, of voelt u zich anders dan gebruikelijk? Neem contact op met de kliniek, zodat een arts indien nodig een behandeling voorschrijft. Waar veel mannen van schrikken is het haarverlies dat drie tot vier weken na de ingreep ontstaat. Het is een normale bijwerking en betreft alleen de haren die in de getransplanteerde haarzakjes zitten. Deze haren worden vervangen door nieuwe, maar hier gaat een paar maanden overheen.

  Vind een goede haarkliniek

  Haartransplantaties zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het aantal klinieken in binnen- en buitenland is toegenomen. Om een kliniek te vinden die bij u past en waar u zich begrepen voelt, is onderzoek nodig. Natuurlijk is de prijs die u voor een haarimplantatie betaalt van indirecte invloed op uw voorkeur, maar dit is een aspect waar u zich niet volledig op moet focussen. Bezoek meerdere klinieken en doe onderzoek naar de haarchirurgen die zich aan u voorstellen. Bekijk haarimplantatie voor en na foto’s van de resultaten die een arts eerder heeft behaald en lees reviews. Wanneer u naar een eerste consult gaat, voel u dan op geen enkele manier onder druk gezet om direct een beslissing te nemen. Een goede kliniek vertelt meer over het verloop van de behandeling, onderzoekt en bepaalt uw geschiktheid en licht de risico’s op bijwerkingen toe. Ook de manier waarop iemand de nazorginstructies toelicht telt hierin mee. Nazorg is een belangrijk onderdeel van de behandeling.

  Binnen- en buitenlandse haarklinieken

  Omdat zorgverzekeraars de kosten niet vergoeden, hebben veel mensen een voorkeur voor een betaalbare haartransplantatie in Turkije. Nu is het misschien niet vanzelfsprekend om haartransplantatie ervaringen van Turkse haarklinieken te lezen. Goed om te weten is dat onder andere op het forum Haarweb.nl, mensen hun ervaringen delen van behandelingen in binnen- en buitenland. Zo vindt u ook reviews van haartransplantaties die in Turkije zijn toegepast. Bovendien is er een aantal Turkse klinieken met een vertegenwoordiging in Nederland. Deze klinieken beschikken meestal over een Nederlandse website, waar in samenwerking met een reviewsite, ervaringen worden weergegeven. Dit betreft dan uiteraard ingrepen die in de betreffende kliniek hebben plaatsgevonden. Overigens zijn er ook internationale review sites waar u uiteenlopende ervaringen terugleest.

  Gratis behandeladvies

  Zoekt u een betaalbare oplossing voor mannelijke kaalheid? Spreekt nieuwe en blijvende haargroei u aan? Maak gerust een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten laten u de mogelijkheden zien, lichten de ingreep en verschillende behandeltechnieken toe. De kliniek in Istanbul is van alle moderne, comfortabele gemakken voorzien. Bij onze kliniek werken ISHRS geregistreerde haarchirurgen en kunt u rekenen op een mooi resultaat. Tijdens het consult is er tijd om vragen te stellen en heeft u de mogelijkheid om resultaten van eerdere behandelingen te zien. Een afspraak maakt u telefonisch of via WhatsApp op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Werkt een haarimplantatie bij mannen echt?

  Zijn de resultaten bij mannen blijvend?

  Kan een haartransplantatie bij elke man succesvol toegepast worden?

  Word ik opgenomen in de kliniek?

  Is een haartransplantatie voor mannen goedkoper in Turkije?

  Welke resultaten mag ik verwachten?

  Hoe kan ik slapen na een haartransplantatie?

  Hoelang moet ik vrij nemen van mijn werk?

  1