Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Populariteit haarimplantatie Turkije

  Iedereen heeft eigen redenen om voor een haartransplantatie naar het buitenland te gaan. Kijkt u daarbij naar Turkije, dan is het wellicht de prijs die reis en behandeling aantrekkelijk maken. Het is geen geheim dat een haarimplantatie in Turkije vele malen goedkoper is dan in Nederland. Zonder kostenvergoeding is de keuze voor een relatief voordelige ingreep snel gemaakt. Als u kijkt naar de tarieven dan ziet u verschillen die oplopen tot boven de 50%. Zelfs met bijkomende reiskosten is de ingreep in Turkije nog altijd goedkoper. Maar daarbij moet u wel opletten dat u kiest voor een gerenommeerde kliniek met deskundige, ervaren haarchirurgen.

  FUE-techniek Turkije

  De meeste haarklinieken passen de FUE-methode als standaardbehandeling toe. De afgelopen jaren hebben ontwikkelingen op het gebied van techniek en apparatuur niet stilgestaan. Daardoor heeft u ook de keuze voor verfijningen zoals de DHI-techniek en de saffier-haartransplantatie. Het verloop van de ingreep is te vergelijken met een gewone FUE-haarimplantatie. Bij de DHI-techniek maakt een arts gebruik van een Choi-pen waarmee de individuele haarzakjes direct in de ontvangstgebieden geïmplanteerd worden. Het boren van kanalen is niet nodig. Als u kiest voor een saffier haartransplantatie dan werkt de arts met mesjes van saffier. Dit is een kostbaar, hard materiaal. De mesjes zijn scherper en fijner dan de standaard operatiemesjes. Een arts legt de verschillende behandelmogelijkheden vooraf toe en laat zien welke techniek het beste bij u past.

  Voordelen FUE-haarimplantatie

  Het voordeel van de FUE-methode is dat er niet in de hoofdhuid gesneden en gehecht hoeft te worden. Artsen maken gebruik van een FUE micromotor bij het extraheren van de grafts uit het donorgebied. U hoeft zich geen zorgen te maken over littekens. Andere voordelen zijn:

  • Nauwelijks nabloedingen of napijn. U geneest snel.
  • De techniek is geschikt om bestaande littekens mee te bedekken.
  • Het risico op bijwerkingen is klein. Buiten zwellingen en huidverkleuringen zijn er nauwelijks complicaties.
  • U hoeft niet onder narcose. De ingreep gebeurt met plaatselijke verdovingen.
  • Geschikt voor mannen en vrouwen met alopecia androgenetica.
  • Blijvende resultaten.
  • Garantie op de behandeling.

  Nadelen haartransplantatie Turkije

  Hoewel veel mensen alleen maar willen weten wat de voordelen van de ingreep zijn, is het net zo belangrijk om eventuele nadelen mee te wegen in uw oordeel. Want hoe mooi de resultaten van een haartransplantatie ook zijn, de ingreep is helaas niet geschikt voor het behandelen van alle vormen van haaruitval. Ook niet iedereen met haarverlies komt voor de operatie in aanmerking. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat een haarimplantatie een traject is dat ruim een jaar in beslag neemt. Zoekt u haartransplantatie voor en na foto’s? Realiseer uzelf dat er tussen de beide foto’s een periode van negen tot twaalf maanden zit.

  All-in haarimplantatie tarief

  Veel mensen vragen zich af waarom een haarimplantatie in Turkije zoveel voordeliger is dan in Nederland. Ten onrechte wordt gedacht dat dit de kwaliteit niet ten goede komt. De oorzaak is anders en vrij eenvoudig te verklaren. Turkse haarklinieken hebben lagere personeelskosten en ook de maandlasten zijn lager dan in onder meer Nederland. Deze lagere kosten maken het aanbieden van betaalbare haartransplantaties mogelijk. Goed om te weten is dat GlobalHair een praktisch all-in tarief aanbiedt. De haarimplantatie is mogelijk vanaf € 2.249. Bij het behandeltarief zijn een vooraf afgesproken aantal haarzakjes inbegrepen, plus twee hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en nazorg in Nederland. Zowel het consult als de nazorg gebeuren in Leiden, u bent er zeker van dat u na de ingreep met vragen en/of klachten terecht kunt in Nederland en niet bent aangewezen op een reis naar Istanbul.

  Vlot herstel, kleine kans op risico’s

  Door de ervaring van de haarchirurgen en de moderne apparatuur is het niet nodig om in de hoofdhuid te snijden. Na de operatie is de behandelde huid gezwollen en rood verkleurd. Op de plaatsen waar kanaaltjes zijn geboord, ontstaan korstjes. Dit is een teken dat de huid geneest en dat kan helaas met jeuk gepaard gaan. Blijf ondanks de jeuk van de korstjes af. Om het gevoel te verlichten kunt u koelen. Leg een koelelement niet direct op de huid, maar wikkel het in een washandje of handdoek. De meeste werkzaamheden, zijn vlot te hervatten. Overleg met de arts in het geval u zware lichamelijke arbeid verricht en/of in een stoffige omgeving werkt. Neem de tijd om te herstellen. Onder normale omstandigheden herstelt de huid binnen tien dagen. Dat neemt niet weg dat artsen het advies geven om de eerste zes weken geen zware inspanningen en/of (contact)sporten te beoefenen. Na deze periode is alles weer mogelijk zoals eerder.

  Complicaties na haarimplantatie in Turkije

  Heeft u in de dagen of weken na de ingreep last van aanhoudende klachten en/of heeft u onbekende klachten? Neemt u dan gerust contact op met de kliniek. Door op tijd aan de bel te trekken is het mogelijk om erger te voorkomen. Indien nodig krijgt u een behandeling voorgeschreven. Bij het verlaten van de kliniek in Istanbul heeft u van de haarchirurg antibiotica en ontstekingsremmers ontvangen. Gebruik deze zoals aangegeven en maak een kuur helemaal af.

  Informatie haartransplantatie Turkije

  Onderzoekt u de verschillende haartransplantatie mogelijkheden? Bent u benieuwd naar de resultaten van een FUE-haarimplantatie in Turkije? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten nemen de ingreep met u door en beantwoorden uw vragen. Gekeken wordt naar de mate van haaruitval en uw gezondheid. Bent u geschikt voor de ingreep? Dan ontvangt u een vrijblijvend behandelvoorstel op maat. Heeft u vragen of wilt u nu gelijk een afspraak maken voor een consult? Vul het contactformulier in of neem telefonisch of via WhatsApp contact op met +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp