Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haarimplantatie Turkije

Is een haarimplantatie Turkije de moeite waard? Het aantal haarklinieken in Istanbul overschrijdt de 150. Verspreid over de metropool vindt u klinieken waar dagelijks haarimplantaties plaatsvinden. De haartransplantatie is daarmee de meest toegepaste cosmetische ingreep in Turkije. Jaarlijks vinden duizenden ingrepen met succes plaats. Er zijn verschillende redenen om voor een haarimplantatie Turkije te kiezen. Vergelijk de mogelijkheden en oordeel zelf.

Iedereen heeft eigen redenen om voor een haartransplantatie naar het buitenland te gaan. Kijkt u daarbij naar Turkije, dan is het wellicht de prijs die reis en behandeling aantrekkelijk maken. Het is geen geheim dat een haarimplantatie in Turkije vele malen goedkoper is dan in Nederland. Zonder kostenvergoeding is de keuze voor een relatief voordelige ingreep snel gemaakt. Als u kijkt naar de tarieven dan ziet u verschillen die oplopen tot boven de 50%. Zelfs met bijkomende reiskosten is de ingreep in Turkije nog altijd goedkoper. Maar daarbij moet u wel opletten dat u kiest voor een gerenommeerde kliniek met deskundige, ervaren haarchirurgen.

De meeste haarklinieken passen de FUE-methode als standaardbehandeling toe. De afgelopen jaren hebben ontwikkelingen op het gebied van techniek en apparatuur niet stilgestaan. Daardoor heeft u ook de keuze voor verfijningen zoals de DHI-techniek en de saffier-haartransplantatie. Het verloop van de ingreep is te vergelijken met een gewone FUE-haarimplantatie. Bij de DHI-techniek maakt een arts gebruik van een Choi-pen waarmee de individuele haarzakjes direct in de ontvangstgebieden geïmplanteerd worden. Het boren van kanalen is niet nodig. Als u kiest voor een saffier haartransplantatie dan werkt de arts met mesjes van saffier. Dit is een kostbaar, hard materiaal. De mesjes zijn scherper en fijner dan de standaard operatiemesjes. Een arts legt de verschillende behandelmogelijkheden vooraf toe en laat zien welke techniek het beste bij u past.

Voordelen FUE-haarimplantatie

Het voordeel van de FUE-methode is dat er niet in de hoofdhuid gesneden en gehecht hoeft te worden. Artsen maken gebruik van een FUE micromotor bij het extraheren van de grafts uit het donorgebied. U hoeft zich geen zorgen te maken over littekens. Andere voordelen zijn:

  • Nauwelijks nabloedingen of napijn. U geneest snel.
  • De techniek is geschikt om bestaande littekens mee te bedekken.
  • Het risico op bijwerkingen is klein. Buiten zwellingen en huidverkleuringen zijn er nauwelijks complicaties.
  • U hoeft niet onder narcose. De ingreep gebeurt met plaatselijke verdovingen.
  • Geschikt voor mannen en vrouwen met alopecia androgenetica.
  • Blijvende resultaten.
  • Garantie op de behandeling.

Nadelen haartransplantatie Turkije

Hoewel veel mensen alleen maar willen weten wat de voordelen van de ingreep zijn, is het net zo belangrijk om eventuele nadelen mee te wegen in uw oordeel. Want hoe mooi de resultaten van een haartransplantatie ook zijn, de ingreep is helaas niet geschikt voor het behandelen van alle vormen van haaruitval. Ook niet iedereen met haarverlies komt voor de operatie in aanmerking. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat een haarimplantatie een traject is dat ruim een jaar in beslag neemt. Zoekt u haartransplantatie voor en na foto’s? Realiseer uzelf dat er tussen de beide foto’s een periode van negen tot twaalf maanden zit.

Veel mensen vragen zich af waarom een haarimplantatie in Turkije zoveel voordeliger is dan in Nederland. Ten onrechte wordt gedacht dat dit de kwaliteit niet ten goede komt. De oorzaak is anders en vrij eenvoudig te verklaren. Turkse haarklinieken hebben lagere personeelskosten en ook de maandlasten zijn lager dan in onder meer Nederland. Deze lagere kosten maken het aanbieden van betaalbare haartransplantaties mogelijk. Goed om te weten is dat GlobalHair een praktisch all-in tarief aanbiedt. De haarimplantatie is mogelijk vanaf € 2.249. Bij het behandeltarief zijn een vooraf afgesproken aantal haarzakjes inbegrepen, plus twee hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en nazorg in Nederland. Zowel het consult als de nazorg gebeuren in Leiden, u bent er zeker van dat u na de ingreep met vragen en/of klachten terecht kunt in Nederland en niet bent aangewezen op een reis naar Istanbul.

Vlot herstel, kleine kans op risico’s

Door de ervaring van de haarchirurgen en de moderne apparatuur is het niet nodig om in de hoofdhuid te snijden. Na de operatie is de behandelde huid gezwollen en rood verkleurd. Op de plaatsen waar kanaaltjes zijn geboord, ontstaan korstjes. Dit is een teken dat de huid geneest en dat kan helaas met jeuk gepaard gaan. Blijf ondanks de jeuk van de korstjes af. Om het gevoel te verlichten kunt u koelen. Leg een koelelement niet direct op de huid, maar wikkel het in een washandje of handdoek. De meeste werkzaamheden, zijn vlot te hervatten. Overleg met de arts in het geval u zware lichamelijke arbeid verricht en/of in een stoffige omgeving werkt. Neem de tijd om te herstellen. Onder normale omstandigheden herstelt de huid binnen tien dagen. Dat neemt niet weg dat artsen het advies geven om de eerste zes weken geen zware inspanningen en/of (contact)sporten te beoefenen. Na deze periode is alles weer mogelijk zoals eerder.

Complicaties na haarimplantatie in Turkije

Heeft u in de dagen of weken na de ingreep last van aanhoudende klachten en/of heeft u onbekende klachten? Neemt u dan gerust contact op met de kliniek. Door op tijd aan de bel te trekken is het mogelijk om erger te voorkomen. Indien nodig krijgt u een behandeling voorgeschreven. Bij het verlaten van de kliniek in Istanbul heeft u van de haarchirurg antibiotica en ontstekingsremmers ontvangen. Gebruik deze zoals aangegeven en maak een kuur helemaal af.

Informatie haartransplantatie Turkije

Onderzoekt u de verschillende haartransplantatie mogelijkheden? Bent u benieuwd naar de resultaten van een FUE-haarimplantatie in Turkije? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten nemen de ingreep met u door en beantwoorden uw vragen. Gekeken wordt naar de mate van haaruitval en uw gezondheid. Bent u geschikt voor de ingreep? Dan ontvangt u een vrijblijvend behandelvoorstel op maat. Heeft u vragen of wilt u nu gelijk een afspraak maken voor een consult? Vul het contactformulier in of neem telefonisch of via WhatsApp contact op met +31 6 3338 8757.

Veelgestelde vragen

U bent drie dagen en twee nachten in Turkije. De ingreep gebeurt op de tweede dag. Na een afsluitende controle op de derde dag, krijgt u van de haarchirurg toestemming om naar huis te reizen.

Geregistreerde Turkse haarklinieken werken met erkende haarchirurgen. De kwaliteit van de zorg is van hoog niveau. Als u de ingreep door ervaren specialist laat toepassen, kan een natuurlijk resultaat verwacht worden.

Turkse haarklinieken hebben maandelijkse lagere kosten te betalen en dus minder uitgaven dan haarklinieken in Nederland. Zowel de lonen zijn lager net als de algemene kosten voor bijvoorbeeld nutsvoorzieningen.

Moderne haarklinieken werken als standaard met de FUE-methode. Het is ook mogelijk om te kiezen voor verfijningen zoals de DHI-techniek en de saffier FUE-haartransplantatie. In overleg met een haarchirurg bepaalt u de keuze voor een methode.

Nee, een haartransplantatie is een behandeling die met plaatselijke verdoving goed te verdragen is. De lange behandelduur, gemiddeld 4 tot 8 uur maakt narcose onwenselijk. U voelt geen pijn tijdens het oogsten of implanteren van de haarzakjes. Napijn is met gewone pijnstillers tegen te gaan.

De omvang van de operatie hangt af van de kale gebieden. Bij een gemiddelde haartransplantatie worden tussen 1500 en 4500 grafts geoogst en geïmplanteerd. U bespreekt dit tijdens het consult.

Onze haarchirurgen werken met moderne behandeltechnieken. Zowel in het donor- als in de transplantatiegebieden is het later niet zichtbaar dat u een haarimplantatie heeft ondergaan. Tenzij u goed voor de hoofdhuid zorgt en de korstjes niet los- of openkrabt. Open wondjes hebben een vergrote kans op infecties en littekenvorming.

Bij GlobalHair wordt de ingreep vanaf € 2.249 uitgevoerd. Dit bedrag is inclusief de ingreep, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en nazorg in Nederland.

Ja. GlobalHair heeft jarenlange ervaring met het toepassen van de haarsparende haartransplantatie techniek bij vrouwen. De specialisten laten u voorbeelden zien van eerdere behandelingen en de bereikte resultaten.

Succesvol getransplanteerde haarzakjes, blijven nieuwe haren produceren. Door natuurlijke lichaamsveroudering kan de haargroei bij het ouder worden, wel wat dunner zijn dan eerder.

Een haartransplantatie in Turkije is geschikt bij het oplossen van erfelijke kaalheid. Volwassenen die in goede gezondheid verkeren en die genoeg donormateriaal hebben komen in principe voor een haartransplantatie in aanmerking. Uw geschiktheid wordt vooraf door een specialist beoordeelt. Het kan gebeuren dat u een negatief behandeladvies krijgt.

Scheren hangt af van de gekozen techniek. Mannen krijgen meestal het advies of de vraag om het haar te millimeteren. Dit maakt het voor een haarchirurg makkelijker om de haarzakjes te implanteren.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4