Haarkliniek

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haarkliniek

haarkliniekBent u op zoek naar een goede haarkliniek in Turkije? In Turkije bevinden zich honderden haarklinieken. Veel mensen weten echter niet wat de beste haartransplantatie klinieken zijn. Denkt u er over na om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan en heeft u al Gegoogled op ‘haarkliniek Turkije’? Dan zijn er verschillende zaken waar u op moet letten. Om te beginnen kunt u een beroep doen op de ervaringen met de haarkliniek in Turkije. Daarnaast zijn de kosten van de behandeling bij de kliniek natuurlijk ook erg belangrijk. In dit artikel wordt besproken op welke zaken u moet letten, om behandeld te kunnen worden bij de beste haarkliniek in Turkije.

Haarkliniek – gedeelde ervaringen

haarkliniek-2Gelukkig bestaat er tegenwoordig het internet om informatie op te doen over een bepaalde haarkliniek. Online worden over allerlei zaken dagelijks duizenden ervaringen gedeeld. Ook ervaringen met haartransplantaties bij haarklinieken over de hele wereld zijn erg in trek. Twijfelt u tussen een haarkliniek in Turkije of  in Nederland? Dan moet u een afweging maken van de voor u geldende voor- en nadelen van een behandeling in eigen land of in het buitenland. Er zijn verschillende sites waar ervaringen met haarklinieken in Turkije worden gedeeld. U kunt onder andere een beroep doen op het bekende haartransplantatie forum Haarweb. Naast informatie over de haartransplantatie behandeling kunt u hier ook informatie vinden over haarwerken, haargroeimiddelen, micro haar pigmentatie en andere behandelingen.
Wat opvalt, is dat de haartransplantatie behandelingen in Turkije vaak gaan om een behoorlijk aantal grafts. Dit heeft een reden. Kiest u voor haarkliniek Turkije en dan specifiek voor Global Hair, dan kiest u voor een haarkliniek die gespecialiseerd is in grote behandelingen. In Nederland wordt vaak gekozen voor een behandeling van 1.000 tot maximaal 2.000 grafts. In Turkije is het echter gangbaar om minimaal 2.000 grafts te transplanteren op een dag. Dit kan zelfs oplopen tot meer dan 3.000 grafts. Een graft staat meestal voor ongeveer twee haren. Als er 2.500 grafts worden getransplanteerd, komt dit dus overeen met ongeveer 5.000 haren. Benieuwd naar de kosten in een professionele haarkliniek?

Haarkliniek Turkije – de kosten

Een belangrijk voordeel van een haartransplantatie bij een haarkliniek in Turkije is dus dat er grote haartransplantatie behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Maar dit is niet het enige voordeel. Een ander groot voordeel is natuurlijk de relatief lage haartransplantatie kosten. De kosten van een haarkliniek in Turkije liggen meestal ruim 50% lager dan de kosten van een haartransplantatie in Nederland of België. Bovendien laten verschillende haartransplantatie klinieken in Turkije zien dat er prachtige resultaten mogelijk zijn voor zulke scherpe prijzen.

In Nederland zijn voor iemand met redelijk vergevorderde kaalheid vaak twee of drie grote behandelingen nodig. In Turkije is het echter vaak al mogelijk om na één grote behandeling een goede dekking te krijgen en daardoor dus ook een mooi haartransplantatie resultaat. Aan de slag met een professionele haarkliniek?

Gratis een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst over ‘haarkliniek’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat van een specialist uit onze haarkliniek, met hierbij een offerte speciaal voor u.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling