Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarkliniek – gedeelde ervaringen

  Gelukkig bestaat er tegenwoordig het internet om informatie op te doen over een bepaalde haarkliniek. Online worden over allerlei zaken dagelijks duizenden ervaringen gedeeld. Ook ervaringen met haartransplantaties bij haarklinieken over de hele wereld zijn erg in trek. Twijfelt u tussen een haarkliniek in Turkije of  in Nederland? Dan moet u een afweging maken van de voor u geldende voor- en nadelen van een behandeling in eigen land of in het buitenland. Er zijn verschillende sites waar ervaringen met haarklinieken in Turkije worden gedeeld. U kunt onder andere een beroep doen op het bekende haartransplantatie forum Haarweb. Naast informatie over de haartransplantatie behandeling kunt u hier ook informatie vinden over haarwerken, haargroeimiddelen, micro haar pigmentatie en andere behandelingen.
  Wat opvalt, is dat de haartransplantatie behandelingen in Turkije vaak gaan om een behoorlijk aantal grafts. Dit heeft een reden. Kiest u voor haarkliniek Turkije en dan specifiek voor GlobalHair, dan kiest u voor een haarkliniek die gespecialiseerd is in grote behandelingen. In Nederland wordt vaak gekozen voor een behandeling van 1.000 tot maximaal 2.000 grafts. In Turkije is het echter gangbaar om minimaal 2.000 grafts te transplanteren op een dag. Dit kan zelfs oplopen tot meer dan 3.000 grafts. Een graft staat meestal voor ongeveer twee haren. Als er 2.500 grafts worden getransplanteerd, komt dit dus overeen met ongeveer 5.000 haren. Benieuwd naar de kosten in een professionele haarkliniek?

  Haarkliniek Turkije – de kosten

  Een belangrijk voordeel van een haartransplantatie bij een haarkliniek in Turkije is dus dat er grote haartransplantatie behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Maar dit is niet het enige voordeel. Een ander groot voordeel is natuurlijk de relatief lage haartransplantatie kosten. De kosten van een haarkliniek in Turkije liggen meestal ruim 50% lager dan de kosten van een haartransplantatie in Nederland of België. Bovendien laten verschillende haartransplantatie klinieken in Turkije zien dat er prachtige resultaten mogelijk zijn voor zulke scherpe prijzen.

  In Nederland zijn voor iemand met redelijk vergevorderde kaalheid vaak twee of drie grote behandelingen nodig. In Turkije is het echter vaak al mogelijk om na één grote behandeling een goede dekking te krijgen en daardoor dus ook een mooi haartransplantatie resultaat. Aan de slag met een professionele haarkliniek?

  Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

  Indien u na het lezen van de tekst over ‘haarkliniek’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat van een specialist uit onze haarkliniek, met hierbij een offerte speciaal voor u.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan