Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haarsparende haartransplantatie

Ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie technieken zijn voortdurend in beweging. Behandelmethodes zijn minder ingrijpend, waardoor het herstel ook vlotter verloopt. Van littekenvorming is bij de moderne FUE techniek dan ook geen sprake. Verbetering van de techniek heeft ervoor gezorgd dat het niet langer noodzakelijk is om het haar te scheren voor de ingreep. De FUE haarsparende haartransplantatie maakt dat een toenemend aantal vrouwen gebruik maakt van de haarimplantatie als oplossing bij haaruitval.

FUE haartransplantatie zonder scheren

Het is gebruikelijk dat mannen het haar kortscheren of millimeteren voorafgaand aan een haartransplantatie. Op deze manier is het voor de haarchirurg en assistenten overzichtelijk werken en kunnen op een behandeldag een groot aantal haarzakjes individueel worden geoogst. Lange tijd leek de haartransplantatie dan ook alleen een behandeling voor mannen, terwijl vrouwen net zo goed te maken krijgen met erfelijke haaruitval. In tegenstelling tot de meeste mannen, staan vrouwen niet direct te springen om het haar te scheren voor een haartransplantatie. Dit heeft ertoe geleidt dat de techniek verder is ontwikkeld. Verbetering en nieuwe mogelijkheden maken dat het niet langer noodzakelijk is om het volledige hoofd te scheren. Bij een haarsparende haartransplantatie wordt het donorgebied, dat zich aan de achterzijde van uw hoofd bevindt, gedeeltelijk kortgeschoren. Als de omliggende haren lang genoeg zijn, vallen ze na de ingreep over het donorgebied heen. Het is op deze manier minder zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Diverse verschillen onderscheiden de standaard FUE techniek van een haarsparende FUE haartransplantatie:• De techniek vergt meer inspanning van de behandelend haarchirurgen, waardoor er tijdens een haartransplantatie minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. • De haarsparende haartransplantatie wordt vrijwel uitsluitend bij vrouwen toegepast. Mannen wordt gevraagd het haar te scheren. • Omdat er minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden dan bij een standaard FUE haarimplantatie het geval is, liggen de kosten voor een haarsparende ingreep iets hoger.

Haarsparende haartransplantatie in Turkije

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte haartransplantatie kliniek ziet u dat er grote verschillen zitten in met name de prijs tussen Nederlandse en Turkse haarklinieken. De behandeling is ongekend populair en het aantal haartransplantaties dat jaarlijks wordt toegepast stijgt zowel in binnen- als buitenland. Turkije kent een aantal hoog aangeschreven luxe haarklinieken, waaronder GlobalHair, waar de haarsparende haartransplantatie met zorg en uiterste nauwkeurigheid wordt toegepast. Waarom is het de moeite waard om een haartransplantatie in Turkije te overwegen? De prijs is voor veel mensen van doorslaggevend belang om voor een behandeling in het buitenland te kiezen. Nederlandse haarsparende haartransplantatiekosten lopen op tot ver boven € 5.000 en worden in de meeste gevallen niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Vergelijkbare behandelingen in Turkije kosten gemiddeld 50% minder met prima resultaten. Bij GlobalHair zijn toonaangevende, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam, die de haarsparende FUE haartransplantatie bij u toepassen. U bent in gekwalificeerde, ervaren en bovendien vertrouwde handen. Binnen de kliniek is er ruime ervaring met het toepassen van de haartransplantatie zonder scheren. Heeft u gehoord dat u voor een haartransplantatie in Turkije regelmatig heen en weer zou moeten reizen? Niets is minder waar. U vliegt slechts een keer naar Istanbul om de ingreep te ondergaan, de nazorg vindt plaats bij de professionele consulenten van GlobalHair in Leiden.

Groeigarantie haartransplantatie zonder scheren

De resultaten van een haarsparende haartransplantatie zijn blijvend. GlobalHair geeft u groeigarantie op de succesvol getransplanteerde haarzakjes. Na de ingreep heeft u overigens wel geduld nodig om de resultaten te zien. Pas na gemiddeld 3 tot 4 maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar en het duurt al met al 9 tot 12 maanden voordat het resultaat definitief is. De getransplanteerde haren worden in de natuurlijke groeirichting geplaatst, waardoor het resultaat uiterst natuurlijk is. U heeft de rest van uw leven plezier van de investering die u met een haartransplantatie doet in uw eigen welzijn. Kijk ’s ochtends weer met zelfvertrouwen in de spiegel en ga na een lange werkdag samen met collega’s wat drinken. Het onzekere gevoel dat u heeft over haaruitval is weg en u geniet weer volop van het leven. Ook dat behoort tot de resultaten van een haartransplantatie. Wilt u zeker weten dat u niet te veel betaald voor een haartransplantatie? GlobalHair is er ook voor u. Wij nodigen u van harte uit om kennis met ons te komen maken in Leiden. Tijdens een consult worden de mogelijkheden uitgelegd en krijgt u een persoonlijk behandeladvies. Laat u zelf vrijblijvend voorlichten over een betaalbare haartransplantatie in Turkije en zet de eerste stap naar een mooie haardos. Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22. Het contactformulier invullen is ook mogelijk.

Veelgestelde vragen

Met name vrouwen hebben interesse in de haarsparende ingreep. Een enkele keer wordt de ingreep ook bij mannen geadviseerd. Net zoals bij een standaard FUE haarimplantatie, wordt uw geschiktheid voor de ingreep beoordeelt door een ervaren consulent.

Bij de standaard ingreep wordt al het hoofdhaar gemillimeterd. De haarchirurg kan zo op vrij vlotte wijze het aantal afgesproken haarzakjes oogsten en in samenwerking met de assistenten terugplaatsen. Dit in tegenstelling tot de haarsparende techniek waarbij alleen een klein stukje van het donorgebied wordt geschoren. Zowel het oogsten als terugplaatsen nemen, door de langere haren, meer tijd in beslag. Zo worden bij een haarsparende ingreep bij een dagbehandeling minder grafts getransplanteerd dan bij een standaard FUE haarimplantatie.

Wanneer uw haar lang genoeg is om het kale donorgebied te bedekken, dan is het alleen bij de transplantatieplaatsen zichtbaar dat u iets heeft laten doen. De behandelde huid geneest vrijwel bij iedereen voorspoedig en 7 tot 10 dagen na de ingreep zijn zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden genezen.

De eerste dagen wordt rust aanbevolen. U hoeft niet stil te gaan zitten, maar ontzie uw hoofd zoveel mogelijk en doe het rustig aan. Afhankelijk van uw beroep kunt u na een aantal dagen terug aan het werk. Dit met uitzondering waar zware lichamelijke werkzaamheden en fysieke inspanningen. De haarchirurg zal in dat geval adviseren het werk gefaseerd te hervatten en op te bouwen.

Tijdens een haarsparende ingreep kunnen bij een dagbehandeling minder grafts getransplanteerd worden. In dat opzicht is de ingreep dan duurder. Van een toeslag is geen sprake.

Afhankelijk van de omvang van de kalende gebieden, uw wens en het beschikbare donormateriaal wordt tijdens het consult besproken wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw situatie. De ingreep wordt op uw persoon afgestemd.

Nee, dankzij de plaatselijke verdovingen voelt u geen pijn. Zowel het donorgebied als later de ontvangstgebieden worden door middel van een aantal injecties verdoofd.

Ja, haartransplantaties zijn mits uitgevoerd door ervaren haarchirurgen zeer veilig. Ondanks de veiligheid blijft het een chirurgische ingreep waar een zeker risico aan is verbonden. Op de behandelde huid vormen zich korstjes. Om complicaties te voorkomen is het belangrijk om de korstjes te laten zitten en niet open te krabben. Korstjes die opengekrabd worden, zijn wondjes en hebben een verhoogde kans op infecties, slechte wondgenezing en littekens. De meeste mensen herstellen zonder enige complicatie van de ingreep.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4