Ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie technieken zijn voortdurend in beweging. Behandelmethodes zijn minder ingrijpend, waardoor het herstel ook vlotter verloopt. Van littekenvorming is bij de moderne FUE techniek dan ook geen sprake. Verbetering van de techniek heeft ervoor gezorgd dat het niet langer noodzakelijk is om het haar te scheren voor de ingreep. De FUE haarsparende haartransplantatie maakt dat een toenemend aantal vrouwen gebruik maakt van de haarimplantatie als oplossing bij haaruitval.

Haarsparende haartransplantatie.
Haarsparende haartransplantatie.

FUE haartransplantatie zonder scheren

Het is gebruikelijk dat mannen het haar kortscheren of millimeteren voorafgaand aan een haartransplantatie. Op deze manier is het voor de haarchirurg en assistenten overzichtelijk werken en kunnen op een behandeldag een groot aantal haarzakjes individueel worden geoogst. Lange tijd leek de haartransplantatie dan ook alleen een behandeling voor mannen, terwijl vrouwen net zo goed te maken krijgen met erfelijke haaruitval. In tegenstelling tot de meeste mannen, staan vrouwen niet direct te springen om het haar te scheren voor een haartransplantatie. Dit heeft ertoe geleidt dat de techniek verder is ontwikkeld. Verbetering en nieuwe mogelijkheden maken dat het niet langer noodzakelijk is om het volledige hoofd te scheren. Bij een haarsparende haartransplantatie wordt het donorgebied, dat zich aan de achterzijde van uw hoofd bevindt, gedeeltelijk kortgeschoren. Als de omliggende haren lang genoeg zijn, vallen ze na de ingreep over het donorgebied heen. Het is op deze manier minder zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Diverse verschillen onderscheiden de standaard FUE techniek van een haarsparende FUE haartransplantatie:• De techniek vergt meer inspanning van de behandelend haarchirurgen, waardoor er tijdens een haartransplantatie minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. • De haarsparende haartransplantatie wordt vrijwel uitsluitend bij vrouwen toegepast. Mannen wordt gevraagd het haar te scheren. • Omdat er minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden dan bij een standaard FUE haarimplantatie het geval is, liggen de kosten voor een haarsparende ingreep iets hoger.

Haarsparende haartransplantatie in Turkije

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte haartransplantatie kliniek ziet u dat er grote verschillen zitten in met name de prijs tussen Nederlandse en Turkse haarklinieken. De behandeling is ongekend populair en het aantal haartransplantaties dat jaarlijks wordt toegepast stijgt zowel in binnen- als buitenland. Turkije kent een aantal hoog aangeschreven luxe haarklinieken, waaronder GlobalHair, waar de haarsparende haartransplantatie met zorg en uiterste nauwkeurigheid wordt toegepast. Waarom is het de moeite waard om een haartransplantatie in Turkije te overwegen? De prijs is voor veel mensen van doorslaggevend belang om voor een behandeling in het buitenland te kiezen. Nederlandse haarsparende haartransplantatiekosten lopen op tot ver boven € 5.000 en worden in de meeste gevallen niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Vergelijkbare behandelingen in Turkije kosten gemiddeld 50% minder met prima resultaten. Bij GlobalHair zijn toonaangevende, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam, die de haarsparende FUE haartransplantatie bij u toepassen. U bent in gekwalificeerde, ervaren en bovendien vertrouwde handen. Binnen de kliniek is er ruime ervaring met het toepassen van de haartransplantatie zonder scheren. Heeft u gehoord dat u voor een haartransplantatie in Turkije regelmatig heen en weer zou moeten reizen? Niets is minder waar. U vliegt slechts een keer naar Istanbul om de ingreep te ondergaan, de nazorg vindt plaats bij de professionele consulenten van GlobalHair in Leiden.

Groeigarantie haartransplantatie zonder scheren

De resultaten van een haarsparende haartransplantatie zijn blijvend. GlobalHair geeft u groeigarantie op de succesvol getransplanteerde haarzakjes. Na de ingreep heeft u overigens wel geduld nodig om de resultaten te zien. Pas na gemiddeld 3 tot 4 maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar en het duurt al met al 9 tot 12 maanden voordat het resultaat definitief is. De getransplanteerde haren worden in de natuurlijke groeirichting geplaatst, waardoor het resultaat uiterst natuurlijk is. U heeft de rest van uw leven plezier van de investering die u met een haartransplantatie doet in uw eigen welzijn. Kijk ’s ochtends weer met zelfvertrouwen in de spiegel en ga na een lange werkdag samen met collega’s wat drinken. Het onzekere gevoel dat u heeft over haaruitval is weg en u geniet weer volop van het leven. Ook dat behoort tot de resultaten van een haartransplantatie. Wilt u zeker weten dat u niet te veel betaald voor een haartransplantatie? GlobalHair is er ook voor u. Wij nodigen u van harte uit om kennis met ons te komen maken in Leiden. Tijdens een gratis consult worden de mogelijkheden uitgelegd en krijgt u een persoonlijk behandeladvies. Laat u zelf vrijblijvend voorlichten over een betaalbare haartransplantatie in Turkije en zet de eerste stap naar een mooie haardos. Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22. Het contactformulier invullen is ook mogelijk.