Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie aanbieding voor een behandeling in Turkije?

  Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen er voor om een haartransplantatie te ondergaan in Turkije voor een scherpe aanbieding. Dit geldt voor mensen van Nederland tot Spanje en van Noord-Amerika tot Zuid-Amerika. De belangrijkste reden is de kwaliteit die in Turkije wordt geboden. Dit in combinatie met de zeer scherpe prijzen. Een haartransplantatie kost in Nederland of België gemiddeld twee tot drie keer meer dan in Turkije. In Nederland kunt u voor 2.500 grafts rekenen op een bedrag van gemiddeld zo’n €6.000 tot €10.000. In Turkije betaalt u hier over het algemeen tussen de €2.000 en €3.500 voor. Het gaat hierbij vaak zelfs om een all-in tarief. Deze bedragen zijn dus inclusief vlucht en enkele hotelovernachtingen.

  GlobalHair hanteert het scherpste all- in tarief voor haartransplantatie in Turkije. Dit bedrag is zelfs veel lager dan de beste haartransplantatie aanbieding die u in Nederland zal vinden.

  Om te kunnen bepalen hoe het zit met de kwaliteit van onze haarkliniek in Turkije, raden we u aan de haartransplantatie ervaringen van anderen te bestuderen. Dankzij dergelijke ervaringen is het mogelijk om een beeld te krijgen over de tevredenheid van de cliënten die u voor zijn gegaan. Daarnaast kunt u zo ook een goed beeld krijgen van het resultaat dat u mag verwachten voor de aanbieding.

  Een FUE haartransplantatie aanbieding op maat?

  Een FUE haartransplantatie aanbieding op maat? Voordelen van het bekijken van ervaringen van anderen, is dat u uw situatie met deze personen kunt vergelijken. U kunt mensen zoeken met dezelfde haarkleur, structuur en mate van haaruitval. Vaak wordt bij de gedeelde ervaring aangegeven hoeveel grafts er zijn getransplanteerd. Op deze manier kunt u min of meer voorspellen hoe het resultaat zal worden bij u. Bij GlobalHair kunt u een haartransplantatie aanbieding op maat krijgen. We geven u graag advies over de mogelijkheden van de behandeling. Eerlijk en goed advies vinden we erg belangrijk. U zult altijd een persoonlijke behandeling krijgen.
  Als u te maken heeft met blijvend haarverlies en niet helemaal kaal wilt worden kan een haartransplantatie uitkomst bieden. De behandeling is onder meer geschikt voor mannen en vrouwen die als gevolg Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid, hun haar verliezen. Een haartransplantatie is een effectieve behandeling, maar komt met een bepaald prijskaartje. Om de kosten enigszins betaalbaar te houden is een haartransplantatie aanbieding of korting mooi meegenomen. Ziet u een aantrekkelijke aanbieding? Besteed dan altijd voldoende aandacht aan zowel de inhoud van hetgeen wordt aangeboden als de haarkliniek waar de ingreep wordt uitgevoerd.

  FUE haartransplantatie aanbieding of korting

  Cosmetische ingrepen zijn populair! Waar er vroeger niet openlijk werd gesproken over dit soort behandelingen, zijn de tijden veranderd. Het taboe is doorbroken en zowel in binnen- als buitenland zijn diverse haarklinieken actief. Verschillende bekende namen gingen u reeds voor bij het zoeken van een oplossing bij haaruitval. Dit maakt dat de haartransplantatie bekend is geworden en dat er een nog steeds toenemende vraag is naar de ingreep. Waar veel mensen echter van schrikken, zijn de tarieven die in rekening worden gebracht. De goedkoopste haartransplantatie in Nederland kost al gauw € 2.000 tot € 3.000, waarbij een beperkt aantal haarzakjes wordt getransplanteerd. Het is dan ook logisch dat u op zoek gaat naar een interessante haartransplantatie aanbieding of korting. Let bij het opvragen van tarieven en aanbiedingen op een aantal zaken:

  • Ervaring van de specialist die de behandeling toepast.
  • Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Wat zijn de extra kosten als er voor een optimaal resultaat meer grafts getransplanteerd moeten worden, dan wat de aanbieding betreft?
  • Hoe zijn de ervaringsverhalen van anderen met de betreffende haarkliniek en/of specialist?
  • Hoe is de nazorg geregeld?
  • Wat zijn de eventueel bijkomende kosten?

  Hoe aantrekkelijk een aanbieding of aangeboden korting ook kan lijken, kijk altijd naar het bedrag onder de streep. Waarbij u rekening houdt met eventueel extra kosten die toevallig net niet in de aanbieding zijn vermeld, maar die een op het eerste gezicht goedkope haartransplantatie alsnog vrij prijzig maken.

  Haartransplantatie kosten vergelijken

  Heeft u meerdere haartransplantatie aanbiedingen ontvangen? Vergelijk deze dan zeker ook met de tarieven voor haartransplantaties in Turkije. Het is niet ondenkbaar dat de prijzen die u ziet nog lager zijn dan de aanbieding die u heeft gekregen van een Nederlandse haarkliniek. Het verdient hoe dan ook altijd de moeite om FUE haartransplantatie kosten met elkaar te vergelijken. Overweegt u een haartransplantatie? Maak kennis met meerdere haarklinieken. Geen intakegesprek verloopt op dezelfde manier en bij niet iedere behandelaar is uw gevoel hetzelfde. Vergelijk de gesprekken met elkaar en vertrouw op uw gevoel. Ontbreekt het vertrouwen? Kies dan voor een andere behandelaar, hoe aantrekkelijk de haartransplantatie aanbieding of korting ook is die u wordt geboden. Mensen gaan nogal snel voorbij aan de behandeltijd van een haarimplantatie, waarbij u al gauw 6 tot 10 uur in een behandelstoel zit. Heeft u daarbij geen vertrouwen in de behandeld specialist? Dan is dat niet alleen voor uzelf oncomfortabel. Ook een arts kan op deze manier minder vlot werken. Weet u trouwens wat ook kan helpen bij het voorbereiden van een haartransplantatie? Ervaringsverhalen van anderen lezen. Lees hoe zij de daadwerkelijke behandeling hebben ervaren nadat men is ingegaan op een haartransplantatie aanbieding. Is de behandeling meegevallen? Hoeveel zijn de uiteindelijke kosten geweest?

  Haartransplantatie consult

  Lijkt een haartransplantatie u wel wat, maar staat u niet te springen om te reageren op een groepsaanbieding die u online tegenkomt? GlobalHair biedt de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. Waar andere haarklinieken de prijs vaak berekenen aan de hand van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, heeft GlobalHair bewust gekozen voor een vast tarief. De kosten voor een micro FUE haartransplantatie bedragen € 2.949. Naast de ingreep zijn 2 hotelovernachtingen, alle medicatie en VIP transfers bij de prijs inbegrepen. De enige extra kosten die u heeft zijn de vliegreis van en naar Istanbul en kosten voor eten en drinken. Blijft u langer in Turkije? Plan uw eventuele zonvakantie zoveel mogelijk voor de haartransplantatie. Na de ingreep wordt afgeraden om uw huid bloot te stellen aan de zon. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie? Heeft u interesse in een persoonlijk behandeladvies? Kom dan gratis en vrijblijvend kennismaken met GlobalHair. Dit kan gewoon bij onze vestiging in Leiden. Gaat uw voorkeur uit naar een fotoconsult? Ook dat is mogelijk. Het enige wat u dan doet is een bericht met duidelijke foto’s van uw haar sturen naar contact@globalhair.nl en u ontvangt een reactie.

  Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

  Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie aanbieding’ een consult wilt inplannen voor bijvoorbeeld meer informatie over de succesvolle FUE methode, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u. Profiteer vandaag nog van de haartransplantatie aanbieding.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp