Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie aantal grafts vaststellen

  Diverse benamingen worden gebruikt als het gaat om haarzakjes. Zo zult u geregeld termen als grafts, haarimplantaten en haarfollikels voorbij zien komen. Ziet u deze benamingen, dan weet u dat het gaat over het haarzakje. Een van de eerste vragen die veel mensen hebben bij het overwegen van een haartransplantatie is hoeveel grafts er nodig zijn voor een natuurlijk resultaat. Het aantal haarzakjes dat tijdens een ingreep wordt getransplanteerd is erg persoonlijk en hangt onder meer af van de volgende factoren:• De beschikbaarheid van donormateriaal. • De oppervlakte van het transplantatiegebied. • De kwaliteit, structuur en vorm van uw haar. • De verwachting die u heeft op het gebied van haardichtheid. • Uw natuurlijke haarkleur.Heeft u te weinig donormateriaal omdat het haarverlies te ver gevorderd is? Dan biedt een alternatieve behandeling mogelijk uitkomst. Ervaren haarchirurgen zullen u hierover eerlijk en oprecht adviseren. Het is immers zinloos om een dure ingreep te ondergaan als er vooraf al geen positieve resultaten te verwachten vallen. Het blijkt vaak moeilijk te zijn om zelf het aantal grafts vast te stellen dat in uw situatie getransplanteerd kan worden. Hierover krijgt u deskundig advies tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

  Minimaal of maximaal aantal grafts

  Iedere situatie is anders. Iemand kan een haartransplantatie ondergaan om een kleine kale plek op te laten vullen, terwijl iemand anders met een complexe ingreep de volledige haardos wil laten verdichten. Laat u daarom voorafgaand aan een ingreep altijd uitgebreid informeren en voorlichten. Het succes van de ingreep wordt mede bepaald door een ervaren behandelaar en een advies op maat. Bij de meeste haarklinieken ligt het minimale aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd op 500. Nederlandse aanbieders transplanteren in de regel niet meer dan 3.000 tot 3.500 grafts. GlobalHair maakt het mogelijk om maximaal 4.500 grafts te transplanteren. Dit kan omdat de ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen samenwerken met professionele assistenten, waardoor het oogsten sneller verloopt dan bij een gelijkwaardige behandeling in Nederland. Juist omdat de haarchirurgen de ingreep jaarlijks honderden keren toepassen kan uiterst nauwkeurig ingeschat worden hoeveel haarzakjes bij u getransplanteerd kunnen worden voor het gewenste resultaat.

  Kosten haartransplantatie aantal grafts

  Het merendeel van de binnen- en buitenlandse haartransplantatie klinieken berekent de tarieven aan de hand van het aantal haarzakjes. Daarnaast zijn ook de naam en locatie van de kliniek alsmede de ervaring van de behandelend specialist van invloed op de kostprijs. Dit maakt het vergelijken van tarieven enerzijds makkelijk, maar aan de andere kant verwarrend. Want worden de tarieven per 1.000 grafts of toch per 500 grafts berekend? En wat zijn de bijkomende kosten als blijkt dat er toch meer haarzakjes nodig zijn? GlobalHair heeft daarom besloten om te werken met een vast tarief, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. U weet waar u aan toe bent en wordt behandeld door zeer ervaren handen. Zo betaalt u voor een FUE haartransplantatie in onze luxe haarkliniek in Istanbul slechts € 2.949! Tijdens de behandeling verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel en zijn VIP transfers en kosten voor medicatie eveneens inbegrepen. GlobalHair heeft internationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met wereldwijd gerespecteerde haarchirurgen.

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Haaruitval blijvend oplossen kan met een haartransplantatie. Komt u voor een ingreep in aanmerking? Beschikt u over voldoende donormateriaal? Wat kunt u verwachten van het resultaat? Niet alleen de ingreep zelf is spannend, dat geldt zeker ook voor de voorbereiding. Het kan immers teleurstellend zijn als blijkt dat u geen geschikte kandidaat bent. Laat u niet weerhouden om een afspraak te maken voor een consult. Van uitstel komt in de regel afstel en vraagt u niets dan weet u ook niets. De enige zekerheid die u dan heeft is dat de haaruitval gestaag zal blijven doorzetten. Lees ervaringsverhalen van anderen en ga naar meerdere haarklinieken voor een kennismakingsgesprek. Wilt u niet te veel betalen voor uw haartransplantatie? Maak dan ook zeker een afspraak bij onze ervaren consulenten in Leiden. Tijdens een informatief gesprek worden uw mogelijkheden bekeken en ontvangt u een vrijblijvend behandeladvies. WhatsApp of bel naar +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp