Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie, achterhoofd donorgebied

  Bij GlobalHair wordt de onder andere de FUE techniek toegepast. Het is een beproefde, moderne methode die, mits goed uitgevoerd, natuurlijke resultaten oplevert. De FUE techniek houdt in dat de haarzakjes een voor een uit het donorgebied, uw achterhoofd, geoogst worden. Op de kale plekken worden kanaaltjes geboord, waarin de grafts geïmplanteerd worden. De haarzakjes groeien stevig in het gebied vast en zullen nieuwe haren produceren in een gebied dat voor de ingreep niet of slechts dun behaard was.

  Stappenplan haartransplantatie

  De keuze om een haartransplantatie te laten doen is ingrijpend. Vaak gaat een lange periode van onzekerheid en schaamte aan een behandeling bij haaruitval vooraf. U leest zich in en heeft vragen over de ingreep. Een haartransplantatie begint altijd met een consult, waarbij uw hoofdhuid en het haar onderzocht worden. Samen met de specialist neemt u een behandeldag door en geeft de arts tips en adviezen, zodat u een optimale voorbereiding heeft. Wat gebeurt er tijdens de haartransplantatie?

  Tekenen haarlijn, scheren haar

  Voordat de ingreep begint, tekent de specialist uw haarlijn af en ziet u waar de haarzakjes geplaatst orden. Daarna wordt het haar geschoren. Afhankelijk van de techniek kan al het haar gemillimeterd worden of alleen het donorgebied. De volgende stap is het verdoven van het donorgebied, het achterhoofd. Het zetten van de injecties kan wat gevoelig zijn, maar daarna voelt u niets meer.

  Extraheren en implanteren haartransplantatie achterhoofd

  Met een FUE micro motor extraheert de haarchirurg het afgesproken aantal haarzakjes uit het donorgebied. Na het oogsten van de grafts, wordt de ingreep onderbroken voor een pauze en te lunchen. Het tweede deel van de haartransplantatie bestaat uit het implanteren van de geoogste grafts in de transplantatie gebieden. Om dit te doen worden kanaaltjes met een minuscule diameter geboord. Bij het implanteren van de haarzakjes kijkt de haarchirurg naar de groeirichting van de andere haren in hetzelfde gebied. Zo wordt een natuurlijk resultaat bereikt. Na het afronden van de haartransplantatie, gaat u terug naar het hotel.

  Controle, medicatie en verzorging

  De volgende dag neemt de haarchirurg de nazorg, medicatie en verzorging met u door. U leert hoe u uw haar en hoofdhuid moet wassen, wanneer u weer een hoed of pet mag dragen en waar u op moet letten qua lichaamsbeweging, roken en het gebruik van alcohol. Ook worden ontstekingsremmers en antibiotica voorgeschreven.

  Verschillende haartransplantatie technieken

  De meest bekende haartransplantatie technieken zijn de FUT en FUE methode. GlobalHair werkt met de moderne FUE techniek, die geen littekens op uw achterhoofd na laat. Door de haarzakjes individueel te oogsten hoeft een haarchirurg geen incisies en/of hechtingen aan te brengen. De huid herstelt binnen 10 dagen van de operatie. Dit in tegenstelling tot de FUT techniek, waarbij een stukje huid uit het donorgebied wordt genomen. De incisie wordt gehecht, waardoor het bekende maar ontsierende haartransplantatie litteken ontstaat. Het herstel bij een FUT haartransplantatie duurt langer en er is een grotere kans op nabloedingen, slechte wondgenezing en infecties.

  Herstel haartransplantatie achterhoofd

  Een haartransplantatie is een veilige cosmetische operatie. Alhoewel de ingreep een zekere kans heeft op bijwerkingen en complicaties, herstellen de meeste mensen vlot en zonder klachten. De behandelde huid is na de ingreep gezwollen, rood verkleurd met hier en daar een bloeduitstorting. Met de voorgeschreven medicatie wordt de kans op infecties en ontstekingen zoveel mogelijk tegengegaan. Hou daarnaast zoveel mogelijk rekening met de instructies die de haarchirurg u heeft gegeven. Op die manier herstelt u vlot en blijft het risico op bijwerkingen klein. Na gemiddeld 10 dagen is de huid genezen. Pas na 6 weken kunt u weer alles doen, inclusief intensief sporten en zware lichamelijke werkzaamheden.

  Kosten haartransplantatie GlobalHair

  Blijvend nieuwe haargroei en afrekenen met een uitgedunde haardos. Het is een wens van veel mensen die met haaruitval te maken hebben. Een cosmetische ingreep is niet goedkoop en zorgverzekeraars vergoeden de kosten alleen in uitzonderlijke situaties. GlobalHair is bekend om de uitstekende prima-kwaliteitverhouding en gerenommeerde haarchirurgen. De resultaten die door onze specialisten behaald worden, zijn natuurlijk en blijvend. All-inclusive haartransplantatie tarieven beginnen bij € 2.249 en omvatten zowel de ingreep als VIP transfers, medicatie en twee hotelovernachtingen.

  Consult FUE haartransplantatie

  De haartransplantatie is een populaire behandeling met een hoog slagingspercentage. De ingreep is geschikt voor gezonde volwassenen met erfelijke haaruitval. Om voor de behandeling in aanmerking te komen, wacht u beter niet te lang met het ondernemen van actie. Hoe langer het haarverlies aanhoudt, hoe meer haar er verloren gaat en hoe meer donormateriaal nodig is om een mooi resultaat te behalen. Bent u op zoek naar een oplossing voor haarverlies? Maak een afspraak bij GlobalHair in Leiden. Tijdens een gratis consult krijgt u informatie over de haartransplantatie en wordt gekeken of de ingreep bij u toegepast kan worden. Ook kunt u vragen stellen en haartransplantatie voor en na foto’s zien. GlobalHair is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan