Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie advies

Voordat u een definitieve beslissing neemt om een haartransplantatie te ondergaan, bezoekt u meerdere haarklinieken. U laat zich adviseren en informeren door meerdere behandelaars. Professioneel haartransplantatie advies is onmisbaar en is vaak de basis voor een geslaagde ingreep. Het is handig om vooraf te weten waar u tijdens een adviesgesprek op let en hoe u de verschillende ervaringen met elkaar kunt vergelijken.

Een FUE haarimplantatie is een persoonlijke behandeling, waarvan iedereen eigen unieke verwachtingen heeft. Veel mensen die een oplossing voor haaruitval zoeken, beginnen deze zoektocht online. Geregeld worden dan ook ervaringsverhalen van anderen gelezen en ontstaat de interesse voor een eventuele haartransplantatie. Om meer inzicht te krijgen in uw individuele mogelijkheden oriënteert u zich op een aantal haartransplantatie klinieken en plant u afspraken voor kennismakingsgesprekken. U kunt zich voorafgaand aan het adviesgesprek voorbereiden door de volgende zaken te overdenken:• Welke hoofdgebieden wil ik laten behandelen? • Welke resultaten kan ik verwachten? • Wat is de gewenste haardichtheid?Het haartransplantatie advies gesprek bevat echter meer dan de bovenstaande punten. Behandelend specialisten bekijken uw hoofdhuid en de mate van haaruitval. Uw gezondheid wordt besproken en er wordt gevraagd naar eventueel medicijngebruik en operaties die u in het verleden heeft doorgemaakt. De ingreep wordt toegelicht en aan de hand van het gesprek ontvangt u een persoonlijk behandeladvies. Komt u om wat voor reden dan ook niet in aanmerking voor een FUE haartransplantatie? Dan zal de specialist u dat vertellen. Vaak kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden.

Punten van aandacht adviesgesprek

FUE haartransplantaties worden zowel in Nederland als Turkije door diverse haarklinieken aangeboden. Dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken voor een geschikte behandelaar spreekt voor zich. Toch zijn er aantal punten waar u op kunt letten en die uw definitieve keuze kunnen vereenvoudigen. Haarklinieken die zeggen dat u zonder een haartransplantatie advies behandelt kunt worden, vallen daarbij af. Het is immers onmogelijk om zonder u gezien te hebben, uw geschiktheid te kunnen bepalen. Daarnaast wordt tijdens een adviesgesprek het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt bepaald en worden de mogelijke risico’s en bijwerkingen toegelicht. Online vindt u niet alleen reviewsites waar, onder meer, haarklinieken worden besproken maar ook particuliere blogs en vlogs van mannen en vrouwen die een haartransplantatie hebben laten toepassen. Deze ervaringen kunnen u inzicht geven in de manier waarop klinieken werken en wat u van de behandeling en het resultaat kunt verwachten. Vergelijk deze ervaringen met de uw eigen ervaringen na afloop van een adviesgesprek bij een bepaalde kliniek. Heeft u na een adviesgesprek weinig of geen vertrouwen in de behandelend specialist? Vindt u dat u geen of onvoldoende antwoord heeft gekregen op uw vragen? Kijk dan rustig verder. Alleen door bij meerdere haarklinieken een afspraak te maken, bent u in staat een weloverwogen keuze te maken.

Schuilt het succes in een goede voorbereiding?

Voorbereiden op een haartransplantatie advies consult is mogelijk. Door vooraf uw ‘huiswerk’ te doen en onder meer de vragen die u heeft te noteren, weet u zeker dat u geen belangrijke zaken vergeet. Het succes van een haartransplantatie zit voor een gedeelte in de ervaring van de haarchirurg. Daarnaast heeft u zelf invloed die zowel positief als negatief kan zijn. Door uzelf voor te bereiden op zowel het consult, als de ingreep, als het herstel heeft u een positieve invloed op het herstel én het eindresultaat. Denk niet dat u alles al weet op het moment dat een haarchirurg of consulent u tips en adviezen geeft over de herstelperiode en het verzorgen van uw huid en haar na de haartransplantatie. Besteed aandacht aan wat er wordt gezegd en neem onder meer, en indien van toepassing, het advies om tijdig te stoppen met roken ter harte.

Gratis haartransplantatie advies

Bent u benieuwd hoe uw persoonlijke haartransplantatie in Turkije eruit zou kunnen zien? Wilt u meer weten over de luxe haarkliniek in Istanbul waar de haarchirurgen van GlobalHair met succes de FUE techniek toepassen? Wij nodigen u uit voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. U hoeft hiervoor niet naar Turkije te vliegen. In onze vestiging in Leiden zijn ervaren en professionele consulenten werkzaam die u graag adviseren over de mogelijkheden. Is het onmogelijk om op korte termijn naar de vestiging te komen? Ook door middel van een zogenaamd fotoconsult kunt u een persoonlijk behandeladvies ontvangen. Maak foto’s van uw haargroei en stuur deze naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Langskomen kan natuurlijk ook. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen of WhatsAppen naar +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Een haartransplantatie is een dure, ingrijpende behandeling met verschillende mogelijkheden. Ervaren specialisten geven u advies over een behandeling die bij uw situatie past. U weet vooraf precies wat u kunt verwachten, hoe de ingreep verloopt en hoelang de herstelperiode duurt. Als u zich laat adviseren dan bent u in staat een keuze te maken voor de haarkliniek en/of haarchirurg die bij u past.

Nee, bij GlobalHair is het eerste consult gratis en verblijvend. U kunt zich door onze consulenten in Leiden laten voorlichten over de haartransplantatie.

U beslist niet van de ene op de andere dag om een haartransplantatie toe te laten passen. U leest zichzelf in, in de behandelmogelijkheden, leest reviews van mensen die de ingreep hebben ondergaan en vergelijkt de verschillende haarklinieken met elkaar. De voorbereiding is een onderdeel van het succesvolle resultaat van de ingreep.

Niet iedereen met haarverlies komt in aanmerking voor de behandeling. Wanneer u elders een negatief advies heeft gekregen dan heeft een haartransplantatie specialist aangegeven waarom de ingreep niet bij u toegepast kan worden. U bent uiteraard welkom voor een consult, maar de kans is groot dat ook onze haarchirurgen een negatief advies geven. Wellicht is een alternatieve behandeling een meer geschikte oplossing.

Ja, zeker. Mensen voelen zich vaak meer op hun gemak als er een vertrouwd gezicht in de buurt is. Neem iemand mee die op de hoogte is van uw wens om een haartransplantatie toe te laten passen. Vertel degene welke vragen u wilt stellen, zo voorkomt u dat u tijdens het consult belangrijke vragen vergeet.

Het gesprek is gericht op uw persoonlijke situatie. De consulent vertelt hoe de ingreep wordt toegepast en bekijkt uw situatie. Gekeken wordt naar de mate van het haarverlies en de aanwezigheid van gezond donormateriaal. Ook uw algemene gezondheid, chronische aandoeningen, medisch verleden en medicijn gebruik worden uitgebreid besproken. Wanneer u geschikt bent voor de ingreep, ontvangt u een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave.

Ja. Schroom niet om na een consult contact met ons op te nemen met aanvullende vragen die u heeft. Samen met u doen onze consulenten en haarchirurgen er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken.

Iedere situatie is anders. De mogelijkheden om uw haardos verder te verdichten en/of natuurlijker te maken hangen af van het donormateriaal. U kunt een afspraak maken voor een consult, waarbij u uw wensen kunt verduidelijken.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4