Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Punten van aandacht adviesgesprek

  FUE haartransplantaties worden zowel in Nederland als Turkije door diverse haarklinieken aangeboden. Dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken voor een geschikte behandelaar spreekt voor zich. Toch zijn er aantal punten waar u op kunt letten en die uw definitieve keuze kunnen vereenvoudigen. Haarklinieken die zeggen dat u zonder een haartransplantatie advies behandelt kunt worden, vallen daarbij af. Het is immers onmogelijk om zonder u gezien te hebben, uw geschiktheid te kunnen bepalen. Daarnaast wordt tijdens een adviesgesprek het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt bepaald en worden de mogelijke risico’s en bijwerkingen toegelicht. Online vindt u niet alleen reviewsites waar, onder meer, haarklinieken worden besproken maar ook particuliere blogs en vlogs van mannen en vrouwen die een haartransplantatie hebben laten toepassen. Deze ervaringen kunnen u inzicht geven in de manier waarop klinieken werken en wat u van de behandeling en het resultaat kunt verwachten. Vergelijk deze ervaringen met de uw eigen ervaringen na afloop van een adviesgesprek bij een bepaalde kliniek. Heeft u na een adviesgesprek weinig of geen vertrouwen in de behandelend specialist? Vindt u dat u geen of onvoldoende antwoord heeft gekregen op uw vragen? Kijk dan rustig verder. Alleen door bij meerdere haarklinieken een afspraak te maken, bent u in staat een weloverwogen keuze te maken.

  Schuilt het succes in een goede voorbereiding?

  Voorbereiden op een haartransplantatie advies consult is mogelijk. Door vooraf uw ‘huiswerk’ te doen en onder meer de vragen die u heeft te noteren, weet u zeker dat u geen belangrijke zaken vergeet. Het succes van een haartransplantatie zit voor een gedeelte in de ervaring van de haarchirurg. Daarnaast heeft u zelf invloed die zowel positief als negatief kan zijn. Door uzelf voor te bereiden op zowel het consult, als de ingreep, als het herstel heeft u een positieve invloed op het herstel én het eindresultaat. Denk niet dat u alles al weet op het moment dat een haarchirurg of consulent u tips en adviezen geeft over de herstelperiode en het verzorgen van uw huid en haar na de haartransplantatie. Besteed aandacht aan wat er wordt gezegd en neem onder meer, en indien van toepassing, het advies om tijdig te stoppen met roken ter harte.

  Gratis haartransplantatie advies

  Bent u benieuwd hoe uw persoonlijke haartransplantatie in Turkije eruit zou kunnen zien? Wilt u meer weten over de luxe haarkliniek in Istanbul waar de haarchirurgen van GlobalHair met succes de FUE techniek toepassen? Wij nodigen u uit voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. U hoeft hiervoor niet naar Turkije te vliegen. In onze vestiging in Leiden zijn ervaren en professionele consulenten werkzaam die u graag adviseren over de mogelijkheden. Is het onmogelijk om op korte termijn naar de vestiging te komen? Ook door middel van een zogenaamd fotoconsult kunt u een persoonlijk behandeladvies ontvangen. Maak foto’s van uw haargroei en stuur deze naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Langskomen kan natuurlijk ook. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen of WhatsAppen naar +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1