Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Cosmetische chirurgie en de Belastingdienst

  Medische kosten kunnen tot op een bepaalde hoogte van de Belasting worden afgetrokken. Dit geldt met name voor kosten die u zelf betaald en die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Hieronder vallen specifieke zorgkosten, kosten voor medicatie en overige ziektekosten. Cosmetische ingrepen worden bestempeld als een niet noodzakelijk iets en worden niet gauw geaccepteerd als aftrekpost. Anders is het als u de Belastingdienst kunt overtuigen dat u een haartransplantatie ondergaat om een medische noodzaak. Wat houdt een medische noodzaak dan precies in? Ernstig psychisch lijden zou hieronder kunnen vallen, maar ook brandwonden en/of haaruitval veroorzaakt door een ongeval vallen hier soms onder. Blijft het feit dat het overtuigen van de Belastingdienst niet meevalt. U dient hiervoor onder meer te beschikken over medische onderbouwing die wordt afgegeven door een huisarts, psycholoog en/of medisch specialist. De gemaakte haartransplantatie kosten zomaar in mindering brengen is geen goed idee. U kunt hierdoor ongewild problemen krijgen met de Belastingdienst.

  Haartransplantatie aftrekbaar van Belasting, vraag informatie aan uw huisarts

  Mensen kunnen erg creatief en vindingrijk zijn als het aankomt op medische aftrekposten bij de aangifte inkomstenbelasting. Toch worden kosten voor haartransplantaties niet vaak succesvol afgetrokken. Vindt u dat uw sociale leven ernstig lijdt onder het haarverlies dan kunt u in overleg met uw huisarts een verwijzing voor een psycholoog vragen. Om in aanmerking te komen voor het aftrekken van de kosten moet de medische noodzaak immers aangetoond worden. U dient er rekening mee te houden dat psychisch lijden moeilijk is aan te tonen en dat zeker niet iedere psycholoog hierin meegaat. Een medische onderbouwing is onmisbaar voor de Belastingdienst. Veel psychologen zijn geneigd om te zeggen dat er betere oplossingen zijn bij haaruitval dan een haartransplantatie en dat acceptatie ook belangrijk is. Krijgt u van uw huisarts een verwijzing voor een psycholoog? Juich dan zeker niet te vroeg. Niemand kan daadwerkelijk in uw hoofd kijken over hoe u psychisch omgaat met het feit dat u haar uitvalt.

  Kan een haarkliniek een medische verklaring geven?

  Blijft een medische verklaring van een psycholoog uit en is er geen sprake van een andere medische noodzaak voor een haartransplantatie? Dan is het vrijwel onmogelijk dat de Belastingdienst de kosten als aftrekpost accepteert. Haarchirurgen en consulenten van een haarkliniek kunnen u hier helaas niet mee helpen. Het spreekt voor zich dat een haarchirurg uw geschiktheid voor een haartransplantatie kan beoordelen, maar niet kan bevestigen of uw geestestoestand daadwerkelijk ernstig te lijden heeft onder het haarverlies. Jaarlijks zijn er andere wettelijke regels van toepassing waarin de medische aftrekposten worden bepaald en vastgesteld. Wilt u toch weten of u de kosten af kunt trekken? Dan is de huisarts altijd het uitgangspunt. Werkt deze al niet mee met een verwijzing naar een psycholoog? Richt dan uw moeite op andere manieren om korting te krijgen op de haartransplantatie kosten. Daarmee bespaart u zichzelf een teleurstelling en bovendien als het tegenzit hoge extra (boete)kosten omdat u de kosten onterechte van de Belasting heeft afgetrokken.

  Alternatieve kortingsmogelijkheden haartransplantatie

  Nederlandse haarklinieken berekenen hoge kosten voor een haarimplantatie. Zorgverzekeraars vergoeden deze kosten niet en ook bij de Belastingdienst kunt u de kosten niet in mindering brengen. Ingrepen worden in Turkije voor een veel lagere prijs aangeboden en toegepast. Waarom? Omdat de loonkosten een stuk lager zijn dan in Nederland. GlobalHair is een toonaangevende haarkliniek met internationale kwaliteitskeurmerken. De ingreep wordt toegepast in onze luxe kliniek door gecertificeerde haarchirurgen. U betaalt bij ons slechts € 2.949 voor een complete FUE haartransplantatie met 4.500 haarzakjes. Daarbij zijn bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Gespreid betalen behoort tot de mogelijkheden en zowel het consult als de nazorg vinden plaats in Nederland, in onze vestiging in Leiden. Wij garanderen u het laagste haartransplantatie tarief van Turkije. Geen vergoeding van uw zorgverzekeraar? Aftrekken van de Belasting onmogelijk? Maak dan gelijk een vrijblijvende afspraak voor een consult in Leiden. Onze consulenten informeren u graag over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Een afspraak maakt u snel door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp