Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Betaalbare haartransplantatie in Alphen aan den Rijn

  Goedkope haartransplantaties in Alphen aan den Rijn of omgeving zijn moeilijk te vinden. Overweegt u een haarimplantatie dan is het u ongetwijfeld opgevallen dat een ingreep die plaatsvindt in Nederland een stevig prijskaartje heeft. Heeft navraag bij uw zorgverzekeraar aangetoond dat u niet voor een gedeeltelijke of volledige kostenvergoeding in aanmerking komt, dan is de kostprijs van de ingreep van invloed op uw keuze voor een haarkliniek. In deze fase van uw voorbereiding kunt u een haartransplantatie in Istanbul overwegen. Kijkend naar de tarieven en mogelijkheden leert al snel dat een ingreep in Turkije vele malen voordeliger is dan een vergelijkbare haartransplantatie in Alphen aan den Rijn. GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Waarom een haartransplantatie in Istanbul zoveel goedkoper is? De kosten over de gehele lengte liggen in Turkije lager dan in Nederland. Zowel arbeidsloon, belastingen en algemene kliniekkosten zoals nutsvoorzieningen en apparatuur zijn minder hoog. Dit resulteert in de mogelijkheid om een ingreep als de haartransplantatie goedkoper aan te bieden. Deze lagere prijzen betekenen echter niet dat erop kwaliteit wordt ingeboet. GlobalHair beschikt over een uiterst moderne, comfortabel ingerichte haarkliniek met (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De werkzame haarchirurgen zijn ervaren en bovendien ISHRS geregistreerd. De kliniek heeft de award voor ‘Beste haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst mogen nemen. Ervaring, expertise, deskundige begeleiding en een hoge mate van zorgverlening en kwaliteit zijn punten waar u op kunt vertrouwen tijdens een haartransplantatie bij GlobalHair.

  Kiezen voor een haartransplantatie in Alphen aan den Rijn

  De Nederlandse vestiging van GlobalHair ligt op ongeveer 20 km van Alphen aan den Rijn in Leiden. Heeft u uw keuze voor een behandelaar nog niet bepaald, en overweegt u een haartransplantatie? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door onze consulenten. Een intakegesprek is een ‘verplichting’ bij een haartransplantatie. Het is dé manier om kennis te maken met een haarkliniek, de behandelend specialisten en kliniekassistenten. Hoewel er veel informatie op u afkomt tijdens zo’n gesprek is het een ideale mogelijkheid voor een eerste indruk. De kracht van een intakegesprek wordt daarmee nogal eens onderschat. U voelt vaak bij het binnengaan van een haarkliniek al of u welkom bent of dat u genegeerd wordt. Wat kunt en mag u verwachten van een intakegesprek? • Bekijken van uw haaruitval en beschikbaarheid van donormateriaal. Hiermee wordt gekeken of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. • Uitgebreid gesprek over uw gezondheid, hierbij komen ook uw medische achtergrond en medicijngebruik aan bod. • Toelichting op de haartransplantatie methode die wordt toegepast. • Bepalen van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden voor het gewenste resultaat. • Tijd om de vragen die u heeft te stellen. • De meeste haarklinieken tonen haartransplantatie voor en na foto’s van ingrepen die bij de kliniek hebben plaatsgevonden. • Informatie over de behandelprocedure. • Overhandigen van een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave. Wist u dat u zichzelf kunt voorbereiden op een intakegesprek? Ga vooraf bij uzelf na welke vragen u heeft en zet deze op papier. Probeer de wensen en verwachtingen van de ingreep onder woorden te brengen. Tijdens het gesprek zal een haarchirurg hier over willen praten. Maak eventueel een lijstje van de medicatie die u gebruikt. Door uzelf voor te bereiden ziet een haartransplantatie specialist dat het u ernst is en dat u zich op de juiste manier inleest in de mogelijkheden. Veel mensen hebben een voorkeur voor een behandelaar. Toch is het niet altijd verstandig om u volledig te focussen op deze ene aanbieder, want wat doet u als het intakegesprek echt tegenvalt? Begin met een open blik aan de voorbereiding en ga daarom zeker bij verschillende specialisten kennismaken. Vergelijken klinkt misschien wat suffig, maar u kunt er bepaalde voordeeltjes mee behalen.

  Voordelen en kortingen haartransplantatie in Alphen aan den Rijn

  Aanbiedingen, kortingen en actietarieven spreken mensen van nature aan. Waarom zou u immers voor een (te) dure behandeling kiezen, als er een goedkopere mogelijkheid bestaat? Het is niet gezegd dat met een dure haartransplantatie de mooiste resultaten bereikt worden. Dit principe geldt ook omgekeerd wat inhoudt dat een goedkope ingreep niet per definitie van inferieure kwaliteit is. Waar let u dan op bij het vergelijken van de mogelijkheden? • Lees reviews en klantervaringen van mensen die al een haartransplantatie hebben laten toepassen. Het is begrijpelijk dat uw voorkeur uitgaat naar positieve verhalen, maar lees ook de negatieve ervaringen en lees waarom iemand ontevreden is. • Welke kosten zijn bij een prijsopgave inbegrepen? Het is lastig om verschillende uitgangspunten objectief met elkaar te vergelijken. Hou daarom eenzelfde aantal haarzakjes aan bij de aanvraag van een prijsopgave. • Hoe is uw gevoel na een kennismakingsgesprek? Vertrouw op uw intuïtie en ga niet blind af op de mening van anderen.

  Haartransplantatie consult Alphen aan den Rijn

  Bekijkt u de mogelijkheden die een FUE haartransplantatie u te bieden heeft? Spreekt een betaalbare haarimplantatie in Turkije u wel aan? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. U kunt rekenen op ervaren medewerkers en professionele haarchirurgen die jaarlijks een groot aantal haarimplantaties toepassen. U bent in vertrouwde handen, waarbij we samen met u streven naar een optimaal resultaat. Het spreekt voor zich dat u na de ingreep levenslange groeigarantie heeft op de succesvol geïmplanteerde haarzakjes. Een FUE haartransplantatie kost bij GlobalHair € 2.949 inclusief 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, haargroei stimulerende behandeling en nazorg. Hiermee behoren we tot de goedkoopste aanbieders van een FUE haarimplantatie in Turkije. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1