Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Alternatieve behandeling haaruitval

  Het kan een hard gelach zijn als tijdens een consult bij een haartransplantatie specialist blijkt dat u helaas niet in aanmerking komt voor een FUE haartransplantatie. Diverse redenen en factoren kunnen aan deze beslissing ten grondslag liggen:• De oorzaak van het haarverlies is niet geschikt om met een haartransplantatie te behandelen. • Uw haaruitval is te ver gevorderd, waardoor op voorhand al duidelijk is dat het eventuele resultaat tot ontevredenheid en een teleurstelling leidt. • Er is onvoldoende kwalitatief donormateriaal beschikbaar. • U lijdt aan een ziekte en/of chronische aandoening, waardoor een behandelend specialist u niet geschikt acht voor een haarimplantatie.Haarchirurgen en/of consulenten zullen met u eventuele alternatieve mogelijkheden bespreken. Wat deze haartransplantatie alternatieven zijn, verschilt per persoon en per situatie.

  Tijdelijk of blijvend haartransplantatie alternatief

  Als u uw zinnen heeft gezet op een haartransplantatie, dan is het een teleurstelling dat de gewenste behandeling niet toegepast kan worden. Toch is er geen enkele reden om bij de pakken neer te gaan zitten en dan ‘maar te accepteren dat uw haar uitvalt’. Diverse behandelingen bieden een oplossing en camouflage mogelijkheden aan mannen en vrouwen. Waar een haartransplantatie blijvende resultaten biedt, is dat bij alternatieve behandelingen helaas niet het geval. Daar staat tegenover dat niet iedereen die te maken heeft met haaruitval, hier blijvend mee kampt. Tijdelijke haaruitval heeft diverse oorzaken waaronder ziekte, een medische behandeling, medicatie, stress, hormonale invloeden, ijzertekort, grote gewichtsschommelingen en/of zelf het haar dwangmatig uittrekken. Haarverlies wordt vaak gecamoufleerd of verborgen met behulp van een haarwerk, sjaaltje of mutsje. Haarwerken en pruiken zijn tegenwoordig volledig op maat samen te stellen en nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Het aanbod is groot en divers. Ziet u er tegenop om een haarwerk te dragen of zoekt u toch liever een ander alternatief? Wellicht dat een haargroeimiddel in uw situatie uitkomst biedt of dat micro haar pigmentatie de gewenste oplossing is.

  Haargroeimiddel als alternatief voor een haartransplantatie

  Effectief bewezen haargroeimiddelen kunnen het haarverlies verminderen en de haargroei stimuleren. Het zijn middelen met een reële kans op bijwerkingen en ze zijn uitsluitend op recept verkrijgbaar. Bespreek de mogelijkheden met uw huisarts. Deze kent de oorzaak van uw haaruitval en kan aangeven of een haargroeimiddel in uw situatie daadwerkelijk een oplossing is. Naast bewezen haargroeimiddelen zijn er ook een aantal veelbelovende natuurlijke haargroeimiddelen verkrijgbaar. Dit soort middelen is vrij verkrijgbaar. Let wel dat u niet van de een op de andere dag een volle haardos heeft. Zelfs met het gebruik van bewezen haargroeimiddelen duurt het gemiddeld 6 maanden voordat verbetering zichtbaar wordt. Zeker als er bij u sprake is van tijdelijke haaruitval kan de haargroei zich spontaan herstellen, zodat u de haargroeimiddelen niet langer hoeft te gebruiken.

  Micro haar pigmentatie of tricopigmentatie

  Een ander interessant haartransplantatie alternatief is micro haar pigmentatie, ook wel tricopigmentatie genoemd. Deze behandeling is voor een grote groep mensen geschikt en kan ook toegepast worden op een volledige kale hoofdhuid. Met behulp van verfijnde apparatuur wordt gekleurd pigment in uw bovenste huidlaag aangebracht. De behandeling bootst het effect van natuurlijke haarstoppeltjes na. Een kale schedel krijgt met behulp van micro haar pigmentatie een moderne, verzorgde geschoren look en een dunner wordende haardos wordt optisch verdicht. Het is een behandeling die bij mannen en vrouwen wordt toegepast. Resultaten zijn langdurig, maar niet permanent. Na verloop van een aantal jaren wordt het aangebrachte pigment op natuurlijke wijze door de huid afgebroken en kan de behandeling herhaald worden. Op deze manier kan uw haarlijn aangepast worden en kunt u, indien gewenst, de kleur van het pigment wijzigen.

  Overige alternatieven haartransplantatie

  Het komt geregeld voor dat mensen tijdens een consult bij een haarkliniek toch niet geschikt blijken voor een haartransplantatie. De ervaren consulenten van GlobalHair wijzen u dan graag op alternatieve behandelingen zoals hierboven omschreven. Technieken verbeteren en de ontwikkelingen staan niet stil. Wellicht dat een laserbehandeling of mesotherapie bij haaruitval een eventuele alternatieve oplossing bieden. Het belangrijkste is om niet met een ontevreden en/of ongelukkig gevoel te blijven zitten. Maak uw haaruitval bespreekbaar, zodat een alternatieve behandeling binnen handbereik komt.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1