Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie baard

Veel mannen hebben de wens en wil om een mooie, volle baard te laten groeien. De realiteit valt niet zelden tegen als blijkt dat de baardgroei niet zo verloopt als verwacht. Mede daarom neemt de populariteit van cosmetische ingrepen zoals een baardtransplantatie gestaag toe. Bij een haartransplantatie baard worden haren uit uw haarkrans geoogst en in de baardstreek getransplanteerd. De ontwikkelingen op het gebied van baardtransplantatie mogelijkheden hebben een lange weg afgelegd en de techniek verbetert zich nog steeds. U kunt het soort baard kiezen van uw voorkeur. Maar is een baardtransplantatie ook de meest geschikte oplossing voor u?

Als een volle baard en snor ontbreken

Is uw baardgroei niet gelijkmatig, maar eerder wat vlekkerig? U bent niet de enige die hier last van heeft. Een groot aantal mannen die proberen een volle baard te laten groeien gooien al snel de handdoek in de ring als blijkt dat de baardgroei er vlekkerig uitziet. En dat is jammer. Want, waarom heeft u een baard die maar niet wil groeien of waar het volume simpelweg van ontbreekt? Er zijn meerdere oorzaken voor het ontbreken van een mooi, volle baardgroei:• Erfelijkheidsfactor. Zitten mooie baarden in uw familie? Dan is de kans groot dat uzelf ook een volle baard laat groeien. Hadden uw vader en opa echter een minimale baardgroei? Dan heeft u helaas te maken met een erfelijke bepaling waardoor ook bij u de zo gewenste baardgroei teleurstelt. • Hormonen. Sommige mannen hebben in de baard- en snorstreek een mindere mate van doorbloeding waardoor de nodige voedingsstoffen en hormonen die nodig zijn om de baardharen te laten groeien hier onvoldoende terecht komen. Daarnaast is het dihydrotestosteron hormoon, DHT, verantwoordelijk voor Alopecia androgenetica waardoor de haarzakjes vernietigd worden nieuwe haargroei niet mogelijk is. • Levensstijl. Stress, voedingsgewoonten en beweging hebben allemaal invloed op de verschillende lichaamsprocessen, waaronder haargroei.Een haartransplantatie baard is een mooie ontwikkeling en biedt mogelijkheden aan mannen die om wat voor reden dan ook geen of onvoldoende baardgroei hebben. De resultaten zijn natuurlijk en blijvend.

Baardtransplantatie Turkije

Haarklinieken in binnen- en buitenland bieden een FUE baardtransplantatie aan. De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen toegepast en kent een aantal interessante voordelen:• U krijgt de gewenste baard. Het is mogelijk om een baard naar eigen stijl en smaak te kiezen. • Sommige vrouwen vinden een man met een volle baard aantrekkelijk. Een goed onderhouden, dikke baard spreekt nu eenmaal meer tot de verbeelding dan een vlassig plukje haar ergens op uw kin. • Het is een ingreep die een vlot herstel kent. De behandeltijd is gemiddeld 5 uur, soms langer, en bij de meeste mannen volstaat een behandeling voor een optimaal resultaat. • U kunt de baard scheren en stijlen zoals u dat wilt.Het aantal haarklinieken dat een baardtransplantatie aanbiedt is groot en het loont de moeite om de mogelijkheden te vergelijken. GlobalHair beschikt over een luxe kliniek in Istanbul, Turkije. Binnen de kliniek zijn ervaren haarchirurgen werkzaam die de baardtransplantatie uitvoeren. Tijdens de ingreep werken de haarchirurgen samen met professionele assistenten. Na het oogsten van het benodigde aantal haarzakjes, worden deze grafts op kwaliteit gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in uw baardstreek. Het plaatsen gebeurt uiterst precies, zodat de haren dezelfde natuurlijke groeirichting hebben als de omliggende haren. De eerste 7 tot 10 dagen is het zichtbaar dat u een baardtransplantatie heeft ondergaan, de behandelde huid is rood en licht gezwollen. Het herstel verloopt bij de meeste mannen vlot, zonder dat er sprake is van bijwerkingen en/of complicaties.

Consult baardtransplantatie

Bent u de mogelijkheden voor een haartransplantatie baard aan het vergelijken en vallen de kosten van de ingreep toch wat tegen? GlobalHair biedt een FUE baardtransplantatie voor een uiterst betaalbare prijs. Onze moderne haarkliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en onze haarchirurgen passen jaarlijks honderden haartransplantaties met prima resultaten toe. Tijdens de ingreep verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel. De dag na de ingreep vindt een laatste controle bij de haarchirurg plaats, waarna u toestemming krijgt om naar huis te reizen. De prijzen voor een haartransplantatie zijn inclusief de twee hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie. Het is niet noodzakelijk om voor een intakegesprek naar Istanbul te vliegen, dit gebeurt bij onze vestiging in Leiden. Ook aan de hand van een fotoconsult kan een persoonlijk behandeladvies worden verstrekt. Meer weten of direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Vul het contactformulier in of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? Stuur uw bericht dan naar contact@globalhair.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Veelgestelde vragen

Het donorhaar dat wordt gebruikt bij een baardhaartransplantatie is meestal afkomstig uit uw haarkrans. Net zoals bij een traditionele FUE haartransplantatie worden de grafts met een holle naald geoogst en na controle in het transplantatiegebied, de baard, geplaatst. De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen uitgevoerd.

U kunt van nature weinig snor- en/of baardgroei hebben, de baardharen kunnen ook door een ziekte, ongeval of aandoening blijvend verloren gaan. Een enkele keer gebeurt het dat een optimale baardgroei wordt verstoord door een medische behandeling, een auto-immuunziekte of door littekenvorming.

Wanneer u onvoldoende baardgroei heeft kunt u een haartransplantatie overwegen. Dit kan alleen als er genoeg donorhaar beschikbaar is en het haarverlies niet te wijten is aan een haarziekte.

Als het haarverlies een gevolg is van aandoeningen als Alopecia areata, trichotillomanie, Alopecia totalis of overmatige littekenvorming kan de behandeling afgeraden worden.

Nee, u ervaart geen pijn. Zowel het donorgebied als de baardstreek worden plaatselijk verdoofd. Na het afronden van de ingreep en het uitwerken van de verdovingen kan tijdelijk lichte napijn ontstaan. Dit gaat vanzelf over. Bij aanhoudende pijn neemt u contact op met de haarkliniek.

Een baardhaartransplantatie is minder uitgebreid dan een complexe haartransplantatie. Gemiddeld worden zo’n 1.500 haarzakjes tijdens een baardhaartransplantatie getransplanteerd. Dit aantal is afhankelijk van uw natuurlijke baardgroei en de verwachting die u heeft.

De ingreep duurt 6 tot 8 uur. Tussendoor is er gelegenheid om te lunchen en uw benen te strekken.

Zeker. De haarchirurgen van GlobalHair zijn ervaren specialisten die jaarlijks honderden baardhaartransplantaties succesvol toepassen. De ingreep is in Turkije goedkoper dan in Nederland.

Online vindt u op verschillende websites gebruikerservaringen en meningen over haartransplantaties. Ook de baardhaartransplantatie wordt regelmatig toegelicht. Naast ervaringen over de ingreep zelf worden ook vragen gesteld en meningen over behandelend artsen en haarklinieken gedeeld.

De moderne kliniek in Turkije voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en volksgezondheid. Regelmatig worden controles uitgevoerd. GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en staat bekend om zowel de constante als hoogwaardige kwaliteit.

De kosten van de ingreep liggen in Turkije gemiddeld 50% lager dan in Nederland. U betaalt bij GlobalHair een zogenaamd all-in tarief, waarbij naast de ingreep ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen.

Jazeker. Tijdens het consult in Leiden kunt u baardhaartransplantatie voor en na foto’s bekijken van ingrepen die eerder door onze haarchirurgen zijn toegepast.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4