Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Als een volle baard en snor ontbreken

  Is uw baardgroei niet gelijkmatig, maar eerder wat vlekkerig? U bent niet de enige die hier last van heeft. Een groot aantal mannen die proberen een volle baard te laten groeien gooien al snel de handdoek in de ring als blijkt dat de baardgroei er vlekkerig uitziet. En dat is jammer. Want, waarom heeft u een baard die maar niet wil groeien of waar het volume simpelweg van ontbreekt? Er zijn meerdere oorzaken voor het ontbreken van een mooi, volle baardgroei:• Erfelijkheidsfactor. Zitten mooie baarden in uw familie? Dan is de kans groot dat uzelf ook een volle baard laat groeien. Hadden uw vader en opa echter een minimale baardgroei? Dan heeft u helaas te maken met een erfelijke bepaling waardoor ook bij u de zo gewenste baardgroei teleurstelt. • Hormonen. Sommige mannen hebben in de baard- en snorstreek een mindere mate van doorbloeding waardoor de nodige voedingsstoffen en hormonen die nodig zijn om de baardharen te laten groeien hier onvoldoende terecht komen. Daarnaast is het dihydrotestosteron hormoon, DHT, verantwoordelijk voor Alopecia androgenetica waardoor de haarzakjes vernietigd worden nieuwe haargroei niet mogelijk is. • Levensstijl. Stress, voedingsgewoonten en beweging hebben allemaal invloed op de verschillende lichaamsprocessen, waaronder haargroei.Een haartransplantatie baard is een mooie ontwikkeling en biedt mogelijkheden aan mannen die om wat voor reden dan ook geen of onvoldoende baardgroei hebben. De resultaten zijn natuurlijk en blijvend.

  Baardtransplantatie Turkije

  Haarklinieken in binnen- en buitenland bieden een FUE baardtransplantatie aan. De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen toegepast en kent een aantal interessante voordelen:• U krijgt de gewenste baard. Het is mogelijk om een baard naar eigen stijl en smaak te kiezen. • Sommige vrouwen vinden een man met een volle baard aantrekkelijk. Een goed onderhouden, dikke baard spreekt nu eenmaal meer tot de verbeelding dan een vlassig plukuw haar ergens op uw kin. • Het is een ingreep die een vlot herstel kent. De behandeltijd is gemiddeld 5 uur, soms langer, en bij de meeste mannen volstaat een behandeling voor een optimaal resultaat. • U kunt de baard scheren en stijlen zoals u dat wilt.Het aantal haarklinieken dat een baardtransplantatie aanbiedt is groot en het loont de moeite om de mogelijkheden te vergelijken. GlobalHair beschikt over een luxe kliniek in Istanbul, Turkije. Binnen de kliniek zijn ervaren haarchirurgen werkzaam die de baardtransplantatie uitvoeren. Tijdens de ingreep werken de haarchirurgen samen met professionele assistenten. Na het oogsten van het benodigde aantal haarzakjes, worden deze grafts op kwaliteit gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in uw baardstreek. Het plaatsen gebeurt uiterst precies, zodat de haren dezelfde natuurlijke groeirichting hebben als de omliggende haren. De eerste 7 tot 10 dagen is het zichtbaar dat u een baardtransplantatie heeft ondergaan, de behandelde huid is rood en licht gezwollen. Het herstel verloopt bij de meeste mannen vlot, zonder dat er sprake is van bijwerkingen en/of complicaties.

  Consult baardtransplantatie

  Bent u de mogelijkheden voor een haartransplantatie baard aan het vergelijken en vallen de kosten van de ingreep toch wat tegen? GlobalHair biedt een FUE baardtransplantatie voor een uiterst betaalbare prijs. Onze moderne haarkliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en onze haarchirurgen passen jaarlijks honderden haartransplantaties met prima resultaten toe. Tijdens de ingreep verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel. De dag na de ingreep vindt een laatste controle bij de haarchirurg plaats, waarna u toestemming krijgt om naar huis te reizen. De prijzen voor een haartransplantatie zijn inclusief de twee hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie. Het is niet noodzakelijk om voor een intakegesprek naar Istanbul te vliegen, dit gebeurt bij onze vestiging in Leiden. Ook aan de hand van een fotoconsult kan een persoonlijk behandeladvies worden verstrekt. Meer weten of direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Vul het contactformulier in of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? Stuur uw bericht dan naar contact@globalhair.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Hoe wordt een baardhaartransplantatie uitgevoerd?

  Hoe komt het dat mijn baardgroei achterblijft?

  Ben ik geschikt voor een haartransplantatie baard?

  Wanneer is een baardtransplantatie niet mogelijk?

  Is een haartransplantatie baard pijnlijk?

  Hoeveel haarzakjes worden er getransplanteerd?

  Hoelang duurt een baardhaartransplantatie?

  Kan ik een haartransplantatie baard in Turkije toe laten passen?

  Hoe hebben anderen een haartransplantatie baard ervaren?

  Welke kwaliteit kan ik in Turkije verwachten?

  Is een haartransplantatie baard in Turkije duur?

  WhatsApp