Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie bij vrouwen

Wist u dat steeds meer vrouwen er voor kiezen om met behulp van een haartransplantatie iets aan hun haaruitval te doen?

Haartransplantatie bij vrouwen is niet altijd mogelijk, maar in veel gevallen wel een goede oplossing om hier iets tegen te doen.

Wanneer u als vrouw kiest om op deze manier iets aan uw haaruitval te doen, zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

Er moet door een specialist worden gekeken naar uw situatie.

FUE haartransplantatie bij vrouwen

Bij GlobalHair passen we de FUE haartransplantatie methode toe. De FUE haartransplantatie bij vrouwen heeft als voordeel dat dit geen blijvend litteken achterlaat. Bij de FUT haartransplantatie wordt er namelijk een strip met huid en haar weggenomen en wordt dit vervolgens gehecht. Hierdoor blijft er altijd een litteken zichtbaar aan de achterkant van het hoofd. In sommige gevallen is een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen mogelijk. Er wordt dan een gedeelte van het donorgebied kort geschoren. De grafts worden uit dit gebied verwijderd, zonder dat het gehele hoofd kaal hoeft te worden geschoren. Bij vrouwen kan het namelijk behoorlijk lang duren, voordat het haar weer de oorspronkelijke lengte terug heeft. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden van een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen, indien u niet helemaal kaal wilt worden geschoren.

Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie bij vrouwen’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4