Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie bij vrouwen

Wist u dat steeds meer vrouwen er voor kiezen om met behulp van een haartransplantatie iets aan hun haaruitval te doen?

Haartransplantatie bij vrouwen is niet altijd mogelijk, maar in veel gevallen wel een goede oplossing om hier iets tegen te doen.

Wanneer u als vrouw kiest om op deze manier iets aan uw haaruitval te doen, zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

Er moet door een specialist worden gekeken naar uw situatie.

FUE haartransplantatie bij vrouwen

Bij GlobalHair passen we de FUE haartransplantatie methode toe. De FUE haartransplantatie bij vrouwen heeft als voordeel dat dit geen blijvend litteken achterlaat. Bij de FUT haartransplantatie wordt er namelijk een strip met huid en haar weggenomen en wordt dit vervolgens gehecht. Hierdoor blijft er altijd een litteken zichtbaar aan de achterkant van het hoofd. In sommige gevallen is een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen mogelijk. Er wordt dan een gedeelte van het donorgebied kort geschoren. De grafts worden uit dit gebied verwijderd, zonder dat het gehele hoofd kaal hoeft te worden geschoren. Bij vrouwen kan het namelijk behoorlijk lang duren, voordat het haar weer de oorspronkelijke lengte terug heeft. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden van een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen, indien u niet helemaal kaal wilt worden geschoren.

Bitmap

Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie bij vrouwen’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.