Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie bij vrouwen

  Bij GlobalHair passen we de FUE haartransplantatie methode toe. De FUE haartransplantatie bij vrouwen heeft als voordeel dat dit geen blijvend litteken achterlaat. Bij de FUT haartransplantatie wordt er namelijk een strip met huid en haar weggenomen en wordt dit vervolgens gehecht. Hierdoor blijft er altijd een litteken zichtbaar aan de achterkant van het hoofd. In sommige gevallen is een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen mogelijk. Er wordt dan een gedeelte van het donorgebied kort geschoren. De grafts worden uit dit gebied verwijderd, zonder dat het gehele hoofd kaal hoeft te worden geschoren. Bij vrouwen kan het namelijk behoorlijk lang duren, voordat het haar weer de oorspronkelijke lengte terug heeft. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden van een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen, indien u niet helemaal kaal wilt worden geschoren.

  Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

  Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie bij vrouwen’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp