facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie contact

Dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een dunner wordende haardos? Staat het gebruik van een haargroeimiddel u tegen en ziet u niets in een micro haar pigmentatie behandeling? GlobalHair helpt u graag aan blijvende resultaten met een FUE haartransplantatie. Wij bieden u een complete behandeling in een luxe haarkliniek, waarbij u kunt rekenen op persoonlijke aandacht, internationale kwaliteitskeurmerken en toonaangevende haarchirurgen.

Beste haartransplantatie

GlobalHair past de moderne FUE haartransplantatie techniek toe. De haarzakjes worden met een micro motor uit uw donorgebied, de haarkrans, geoogst en gecontroleerd. De geoogste grafts worden daarna een voor een geplaatst in de transplantatiegebieden. Het duurt een aantal dagen voordat de haarzakjes zijn vastgegroeid. Een plaatselijke verdoving voorkomt dat u pijn ervaart tijdens het oogsten en transplanteren van de haarzakjes. De FUE techniek laat geen zichtbare littekens achter en binnen 7 tot 10 dagen is de huid volledig herstelt van de ingreep. De ingreep wordt toegepast bij de luxe haarkliniek van GlobalHair in Istanbul. Tijdens de haartransplantatie werken haarchirurgen samen met professionele assistenten, waardoor op een behandeldag tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Dit is aanmerkelijk meer dan bij een vergelijkbare ingreep in Nederland. Onze ervaren consulenten leggen u de behandelprocedure uitgebreid toe tijdens een haartransplantatie contact gesprek.

Bitmap

Haartransplantatie Turkije

Waarom kiest u voor een haarimplantatie in Turkije als er in Nederland diverse haarklinieken uitstekende resultaten bieden? Aarzelt u om voor een cosmetische ingreep naar Turkije te reizen, omdat u niet weet wat u ter plekke te wachten staat? Daarvoor dient het haartransplantatie contact consult. Onze kliniek in Istanbul wordt hoog aangeschreven en is voorzien van moderne faciliteiten en voorzieningen. U wordt begeleid gedurende het volledige behandelproces. Maakt u zich zorgen om eventuele communicatieproblemen? Dat is niet nodig. Indien gewenst en nodig is er tolk aanwezig in de haarkliniek. Wat wordt er besproken tijdens een persoonlijke haartransplantatie advies gesprek:• Uw gezondheid, medische achtergrond, medicijngebruik en eventueel eerder ondergane operaties. • De oorzaak van het haarverlies en uw verwachtingen en wensen van de haartransplantatie. • De resultaten die bereikt worden, waarbij ter verduidelijking ook haartransplantatie voor en na foto’s getoond kunnen worden. • Het verloop van de ingreep en de herstelperiode. Zo is het goed om te weten dat bij de behandelprijs 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie is inbegrepen.Een van de verschillen tussen haartransplantaties in Turkije en Nederland is het feit dat u na de ingreep in Istanbul niet direct dezelfde dag terug naar huis vliegt. U verblijft 2 nachten in een comfortabel hotel. De dag na de ingreep vindt een afsluitende controle plaats en zal de haarchirurg u toestemming geven om naar huis te reizen. Een ander verschil zijn de lagere tarieven. GlobalHair hanteert een vast all-in tarief, dat ruim 50% lager is dan de gemiddelde kostprijs voor een haartransplantatie in Nederland.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie garantie

De resultaten van een haartransplantatie zijn blijvend. GlobalHair geeft u dan ook een levenslange groeigarantie op de haarzakjes die met succes getransplanteerd worden. Dit is mogelijk, omdat de grafts in de haarkrans andere kenmerken en dus een andere structuur hebben dan uw andere hoofdharen. Waar ‘normale’ hoofdharen gevoelig zijn voor het DHT hormoon, dat mannelijke kaalheid veroorzaakt, zijn de grafts uit uw haarkrans dat niet. De grafts behouden hun typische structuur en eigenschappen ook na het transplanteren. Dat betekent dat de haarzakjes uw leven lang haren zullen blijven produceren. Met het ouder worden, kan een haardos uiteindelijk wel dunner worden.

Persoonlijk haartransplantatie contact

Spreekt het idee van een haartransplantatie in Turkije u wel aan? Bent u benieuwd hoe onze kliniek eruit ziet? Wilt u weten hoe de ingreep verloopt? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek in Leiden. Tijdens een consult krijgt u niet alleen een persoonlijk behandeladvies. We laten u zien wat u van de ingreep mag verwachten en welke resultaten onze haarchirurgen in het verleden hebben bereikt. Bent u bang dat u door de zenuwen belangrijke vragen vergeet te stellen? Het staat u vrij om iemand mee te nemen naar het gesprek. Gebruikt u medicatie? Neemt u dan de verpakkingen en/of een overzichtje mee naar het consult. Het kan gebeuren dat u voor en na de haartransplantatie een aangepast doseerschema dient te volgen. Dit is van belang voor het herstel van de huid, maar ook voor het eindresultaat. Bel of WhatsApp ons op +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak. Maakt u liever gebruik van een fotoconsult? Ook dat is mogelijk. Maak duidelijke foto’s van het haarverlies en het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl, wij sturen u zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie contact FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie contact. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het consult bij een haarkliniek is informatief en stelt u in de gelegenheid om meer te weten te komen over de ingreep en de behandelmogelijkheden die bij u passen. U kunt vragen stellen, haartransplantatie voor en na foto’s bekijken en kennismaken met de consulenten en behandelend specialisten. U ontvangt een op maat samengesteld behandeladvies en een prijsopgave.

Nee, het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Na afloop van het consult heeft u tijd om alle informatie te verwerken. Weet u na het gesprek zeker dat u de ingreep wilt laten toepassen, dan is het uiteraard mogelijk om de behandeling in te plannen.

Jazeker! U voelt zich vaak sneller op uw gemak bij het zien van een vertrouwt gezicht. Neem iemand mee die op de hoogte is van uw plannen en die u bij kan staan tijdens het gesprek. U kunt voorafgaand aan het consult de vragen die u aan de consulent wilt stellen doornemen. Twee mensen vergeten vaak minder dan wanneer u alleen komt.

Tijdens het consult worden uw gezondheid en medische achtergrond uitvoerig besproken. Als u medische documenten heeft over onder andere de oorzaak van het haarverlies, of chronische aandoeningen waar u aan lijdt, neem deze dan mee. Hetzelfde geldt voor een overzicht van de medicatie die u gebruikt.

Nee, bij GlobalHair is het eerste consult vrijblijvend zonder dat daar kosten aan zijn verbonden.

Ja, tijdens het gesprek wordt de ingreep nader toegelicht en kunt u foto’s bekijken van de haarkliniek in Istanbul. In overleg kunt u zelf een vliegticket regelen, maar u kunt dat ook aan de consulent overlaten. U geeft zelf aan vanaf welk vliegveld u naar Turkije wilt reizen en welke luchtvaartmaatschappij uw voorkeur heeft. Het ticket is niet bij de behandelprijs inbegrepen. Wel inbegrepen zijn 2 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel, VIP transfers en medicatie. Hoe de transfers verlopen, wordt toegelicht tijdens het consult.

GlobalHair werkt op afspraak. Zo weet u zeker dat u niet voor niets naar Leiden komt, en bent u er zeker van dat de consulent voldoende tijd heeft om de behandeling uitgebreid toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Ja, dat is mogelijk. Objectief vergelijken doet u met dezelfde uitgangsgegevens. Vermeld de ene prijsopgave 4.500 haarzakjes, let dan op dat de andere behandelvoorstellen ook uitgaan van ditzelfde aantal.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.