Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Beste haartransplantatie

  GlobalHair past de moderne FUE haartransplantatie techniek toe. De haarzakjes worden met een micro motor uit uw donorgebied, de haarkrans, geoogst en gecontroleerd. De geoogste grafts worden daarna een voor een geplaatst in de transplantatiegebieden. Het duurt een aantal dagen voordat de haarzakjes zijn vastgegroeid. Een plaatselijke verdoving voorkomt dat u pijn ervaart tijdens het oogsten en transplanteren van de haarzakjes. De FUE techniek laat geen zichtbare littekens achter en binnen 7 tot 10 dagen is de huid volledig herstelt van de ingreep. De ingreep wordt toegepast bij de luxe haarkliniek van GlobalHair in Istanbul. Tijdens de haartransplantatie werken haarchirurgen samen met professionele assistenten, waardoor op een behandeldag tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Dit is aanmerkelijk meer dan bij een vergelijkbare ingreep in Nederland. Onze ervaren consulenten leggen u de behandelprocedure uitgebreid toe tijdens een haartransplantatie contact gesprek.

  Haartransplantatie Turkije

  Waarom kiest u voor een haarimplantatie in Turkije als er in Nederland diverse haarklinieken uitstekende resultaten bieden? Aarzelt u om voor een cosmetische ingreep naar Turkije te reizen, omdat u niet weet wat u ter plekke te wachten staat? Daarvoor dient het haartransplantatie contact consult. Onze kliniek in Istanbul wordt hoog aangeschreven en is voorzien van moderne faciliteiten en voorzieningen. U wordt begeleid gedurende het volledige behandelproces. Maakt u zich zorgen om eventuele communicatieproblemen? Dat is niet nodig. Indien gewenst en nodig is er tolk aanwezig in de haarkliniek. Wat wordt er besproken tijdens een persoonlijke haartransplantatie advies gesprek:• Uw gezondheid, medische achtergrond, medicijngebruik en eventueel eerder ondergane operaties. • De oorzaak van het haarverlies en uw verwachtingen en wensen van de haartransplantatie. • De resultaten die bereikt worden, waarbij ter verduidelijking ook haartransplantatie voor en na foto’s getoond kunnen worden. • Het verloop van de ingreep en de herstelperiode. Zo is het goed om te weten dat bij de behandelprijs 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie is inbegrepen.Een van de verschillen tussen haartransplantaties in Turkije en Nederland is het feit dat u na de ingreep in Istanbul niet direct dezelfde dag terug naar huis vliegt. U verblijft 2 nachten in een comfortabel hotel. De dag na de ingreep vindt een afsluitende controle plaats en zal de haarchirurg u toestemming geven om naar huis te reizen. Een ander verschil zijn de lagere tarieven. GlobalHair hanteert een vast all-in tarief, dat ruim 50% lager is dan de gemiddelde kostprijs voor een haartransplantatie in Nederland.

  Haartransplantatie garantie

  De resultaten van een haartransplantatie zijn blijvend. GlobalHair geeft u dan ook een levenslange groeigarantie op de haarzakjes die met succes getransplanteerd worden. Dit is mogelijk, omdat de grafts in de haarkrans andere kenmerken en dus een andere structuur hebben dan uw andere hoofdharen. Waar ‘normale’ hoofdharen gevoelig zijn voor het DHT hormoon, dat mannelijke kaalheid veroorzaakt, zijn de grafts uit uw haarkrans dat niet. De grafts behouden hun typische structuur en eigenschappen ook na het transplanteren. Dat betekent dat de haarzakjes uw leven lang haren zullen blijven produceren. Met het ouder worden, kan een haardos uiteindelijk wel dunner worden.

  Persoonlijk haartransplantatie contact

  Spreekt het idee van een haartransplantatie in Turkije u wel aan? Bent u benieuwd hoe onze kliniek eruit ziet? Wilt u weten hoe de ingreep verloopt? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek in Leiden. Tijdens een consult krijgt u niet alleen een persoonlijk behandeladvies. We laten u zien wat u van de ingreep mag verwachten en welke resultaten onze haarchirurgen in het verleden hebben bereikt. Bent u bang dat u door de zenuwen belangrijke vragen vergeet te stellen? Het staat u vrij om iemand mee te nemen naar het gesprek. Gebruikt u medicatie? Neemt u dan de verpakkingen en/of een overzichtje mee naar het consult. Het kan gebeuren dat u voor en na de haartransplantatie een aangepast doseerschema dient te volgen. Dit is van belang voor het herstel van de huid, maar ook voor het eindresultaat. Bel of WhatsApp ons op +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak. Maakt u liever gebruik van een fotoconsult? Ook dat is mogelijk. Maak duidelijke foto’s van het haarverlies en het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl, wij sturen u zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Wat kan ik verwachten van een haartransplantatie contact gesprek?

  Moet ik gelijk tijdens een haartransplantatie consult een beslissing nemen en/of een afspraak maken voor de ingreep?

  Mag ik iemand meenemen naar het haartransplantatie gesprek?

  Wat moet ik meenemen naar een consult?

  Moet ik betalen voor een haartransplantatie consult?

  Krijg ik uitleg over mijn reis naar en verblijf in Turkije?

  Moet ik een afspraak maken voor een consult of kan ik zo langkomen?