facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Delft

Alopecia androgenetica veroorzaakt kale plekken en een uitgedunde haardos. Met een haartransplantatie in Delft kunt u daar iets aan laten doen. De mogelijkheden zijn breder dan ooit en met toepassing van moderne haartransplantatie technieken is het ook een behandeling waar vrouwen baat bij hebben. Een ervaren consulent van GlobalHair informeert u over de haarimplantatie mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar een betaalbare haartransplantatie? Dan kunnen ervaren haarchirurgen in Istanbul u daarbij helpen. Moderne behandeltechnieken, state-of-the-art apparatuur en een luxueus ingerichte haarkliniek die beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken zijn standaard voor de FUE haartransplantatie bij GlobalHair.

FUE haartransplantatie in Delft

Dat kaalheid en haarverlies steeds beter behandeld kunnen worden, is goed nieuws. Zeker als u te maken heeft met erfelijke kaalheid is een oplossing wenselijk. De keuze voor een haartransplantatie in Delft neemt u niet zomaar, daar gaat een lange tijd aan vooraf. Een tijd waarin u informatie vergaard over de ingreep en waarin u haarklinieken en behandelmethodes met elkaar vergelijkt. Heeft u een voorkeur voor een haartransplantatie? Dan adviseren de consulenten en haarchirurgen van GlobalHair u de moderne FUE techniek. Follicle Unit Extraction, FUE, is een techniek die het mogelijk maakt om de haarzakjes zonder beschadigingen uit het donorgebied te oogsten, waarna ze geschikt zijn om te transplanteren in de kalende gebieden. De ingreep kan bij de haarkliniek in Istanbul, Turkije, voor een aantrekkelijk tarief worden toegepast. De kwaliteit van de zorg ligt hoog en u wordt gedurende de volledige behandelprocedure begeleidt door Nederlandssprekende consulenten. Als u kijkt naar de haartransplantaties en prijzen die in Nederland worden uitgevoerd, ziet u al snel de verschillen. Waar u wellicht denkt dat het verschil alleen in de prijs zit, is er echter meer wat opvalt: • In Nederland worden meestal niet meer dan 3.000 haarzakjes getransplanteerd tijdens een haartransplantatie in Delft. In Istanbul ligt dat aantal op 4.500. Dit hoge aantal is mogelijk omdat de ISHRS geregistreerde haarchirurgen samenwerken met een team van professionele assistenten, waardoor een haarimplantatie op efficiëntere wijze wordt toegepast. • Bij iedere FUE haartransplantatie wordt een haargroei stimulerende plasmabehandeling uitgevoerd. Het doel hiervan is om de haarzakjes die getransplanteerd zijn extra te stimuleren. • GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en de haarchirurgen die bij de haarkliniek werkzaam zijn, zijn allen ISHRS geregistreerd. Zowel de haarchirurgen als de haartransplantatie assistenten beschikken over jarenlange ervaring.

Bitmap

Haartransplantatie in Delft of een Turkse haarkliniek?

Er zijn dus behoorlijke verschillen tussen een haartransplantatie in Delft en een haarimplantatie in Istanbul. Al deze punten vergemakkelijken de keuze voor een behandelaar. Waar iedereen tot een paar jaar geleden huiverig stond tegenover haartransplantaties in het buitenland en problemen door miscommunicatie is dit langzaam maar zeker naar de achtergrond verdwenen. Turkse haarklinieken, waaronder GlobalHair, zijn populair en daar hebben bekende mensen die ter plekke een haartransplantatie hebben uit laten voeren zeker aan bijgedragen. Kaalheid en haaruitval zijn normale gespreksonderwerpen geworden en mensen gaan eerder op zoek naar een passende oplossing. Een haartransplantatie in Istanbul wordt voor u georganiseerd door de consulenten van GlobalHair. Na een uitgebreid intakegesprek in Leiden ontvangt u een persoonlijk behandelplan en kunnen de nodige afspraken gemaakt worden. Zo is het niet nodig om meermaals naar Istanbul te reizen, ook voor controles en nazorg kunt u gewoon in Leiden terecht. Het is alleen de haartransplantatie zelf die in de kliniek in Istanbul wordt uitgevoerd. U verblijft 2 nachten in een comfortabel hotel en voor de nodige transfers is gezorgd. Medicatie en een haargroei stimulerende behandeling ter waarde van € 750 zijn in de haartransplantatie prijs inbegrepen. GlobalHair behoort tot de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul, voor een vast all-in tarief van € 2.949 ondergaat u de ingreep.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Voordelen haarimplantatie Delft

Momenteel is een haartransplantatie de enige behandeling die een blijvende oplossing biedt bij haaruitval en kaalheid. Erfelijke haaruitval wordt bij mannen en vrouwen veroorzaakt door het mannelijke DHT, dihydrotestosteron, hormoon dat de haarzakjes vernietigd. Waar het haargroeiproces in eerste instantie versneld, zullen de haarzakjes uiteindelijk verschrompelen en is nieuwe haargroei niet langer mogelijk. Vraagt u zichzelf af hoe een blijvende oplossing dan mogelijk is? Bij een FUE haartransplantatie wordt gebruik gemaakt van uw eigen donormateriaal. Deze haarzakjes zijn afkomstig uit uw haarkrans, aan de achterzijde van het hoofd. Het bijzondere hiervan is dat deze grafts een structuur hebben die ze ongevoelig maakt voor DHT. Deze unieke eigenschappen blijven ook na de haartransplantatie behouden. GlobalHair geeft u levenslange groeigarantie op de haarzakjes die met succes getransplanteerd worden. De moderne FUE techniek die door de haarchirurgen wordt toegepast laat geen littekens achter en de resultaten die bereikt worden zijn natuurgetrouw. De haren kunnen volledig naar wens verzorgd en behandeld worden.

Nadelen haarimplantatie Delft

Bekijkt u de haartransplantatie mogelijkheden in Nederland? Dan kunnen de prijzen die gehanteerd worden behoorlijk tegenvallen. De haarimplantatie is een kostbare ingreep en steeds meer mensen wijken uit naar buitenlandse haarklinieken. Turkije is een van de populairste ‘haartransplantatie bestemmingen’. Een ander nadeel betreft de behandelduur die gemiddeld tussen de 6 en 9 uur ligt. Overigens wordt zowel het oogsten als terugplaatsen van de haarzakjes met een plaatselijke verdoving uitgevoerd, u voelt niets van de ingreep. Na verloop van tijd kan een verveeld gevoel ontstaan. Om de lange behandelduur enigszins te breken is het mogelijk om uw benen te strekken en een stukje te wandelen. Tussendoor is ook tijd om te lunchen ingecalculeerd.

Persoonlijk behandeladvies

Wilt u meer weten over een haartransplantatie in Delft? Laat u dan geheel vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een consult wordt u geïnformeerd over de haartransplantatie in Istanbul. Er wordt gekeken naar uw situatie, zodat bepaald kan worden hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren. Haartransplantatie voor en na foto’s worden getoond en u kunt vragen stellen. Als vanzelfsprekend komen uw gezondheid en eventueel medicijngebruik ter sprake. Wat kunt u nog meer van een intakegesprek verwachten? Naast antwoord op uw vragen krijgt u een behandelvoorstel dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd en vertellen de consulenten hoe een verblijf in Turkije eruit ziet en welk resultaat u kunt verwachten. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Delft FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Delft. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De FUT techniek laat het tot de verbeeldingsprekende haartransplantatie litteken na op de achterzijde van uw hoofd. Het is de techniek waarbij een specialist een reepje huid uit het donorgebied verwijderd, om vervolgens de overgebleven huid te hechten. De verwijderde huid wordt vervolgens in losse grafts versneden, die in de transplantatiegebieden geïmplanteerd worden. De FUE methode is vriendelijker en laat geen littekens achter. Haarzakjes worden individueel geoogst, zonder dat de onderliggende weefsels of de omliggende huid daardoor beschadigd worden.

Nee, de FUT techniek wordt nog zelden als standaard gebruikt. Haarchirurgen wereldwijd kiezen meer en meer voor de FUE methode.

Bij de moderne haarkliniek, gevestigd in Istanbul, zijn ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam. Gewerkt wordt met de FUE methode en de haarsparende FUE techniek. Haartransplantaties worden zowel bij mannen als vrouwen met succes toegepast. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waarbij tot 4.500 haarzakjes in een keer getransplanteerd kunnen worden. Na het afronden van de ingreep gaat u terug naar uw hotel. De volgende dag komt u voor controle bij de haarchirurg, deze geeft u verzorgingstips en neemt de herstelperiode nogmaals met u door. Daarna kunt u de reis terug naar huis aanvangen.

Ja. De haargroei stimulerende behandeling, ter waarde van € 750, wordt bij iedere haartransplantatie toegepast. Hiervoor wordt wat bloed bij u afgenomen. Het bloed wordt gecentrifugeerd waardoor het plasma wordt gescheiden. Dit plasma wordt met een dun naaldje in de hoofdhuid geïnjecteerd. De haargroei stimulerende behandeling heeft positieve invloed op de doorbloeding van de haarzakjes en daarmee indirect effect op het resultaat van de haarimplantatie.

Nee. Kort na de haartransplantatie vallen de getransplanteerde haren uit. Pas na een maand of drie wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Gemiddeld groeit een haar 1 centimeter per maand, u heeft dus behoorlijk wat geduld nodig. Eventueel kan het gebruik van een haargroeimiddel zoals Minoxidil overwogen worden. Dit is echter niet van invloed op de snelheid waarmee uw haar groeit.

Met name de eerste 7 tot 10 dagen ziet de behandelde huid er anders dan normaal uit. Na de ingreep is de huid gezwollen met blauwe en rode verkleuringen. De huid die geneest vormt korstjes die eveneens zichtbaar zijn. Om infecties en littekens te voorkomen, laat u de korstjes met rust tot deze vanzelf van de huid afvallen. Dit is een proces wat een week tot tien dagen duurt. Daarna is uw huid genezen en is het niet langer te zien dat u een cosmetische ingreep heeft ondergaan.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.