Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Gezonde haargroei herstellen

  Het natuurlijke charisma van Don is nauw verbonden met zijn dagelijkse verschijning. Een gezonde haardos hoort daar bij. Helaas is niemand immuun voor erfelijke kaalheid en is het een van de meest voorkomende oorzaken van haaruitval. Alopecia androgenetica maakt geen onderscheid tussen bekende en minder bekende mensen. Het haarverlies begint bij mannen gemiddeld tussen het 25e en 30e jaar op te vallen, al kan het ook al in de puberteit voor problemen zorgen. Waar een haargroeimiddel dagelijks gebruikt moet (blijven) worden, biedt een haartransplantatie een blijvende oplossing. GlobalHair biedt FUE haartransplantaties aan die worden toegepast in de moderne kliniek in Istanbul. Don van ChildsPlay heeft gekozen voor de ingreep en heeft behandeltraject op beeld vastgelegd.

  FUE haartransplantatie Istanbul

  Als u te maken heeft met haarverlies en wilt weten of en hoe een haartransplantatie een oplossing biedt, zijn reviews en beeldverslagen interessant om te bekijken. Om te laten zien hoe de ingreep werkt en wat de resultaten zijn, heeft Don Hoitink verslag gedaan over de behandeling en de herstelperiode. De keuze voor een ingrijpende operatie is emotioneel. Vaak gaat er een lange periode van ontevredenheid en onzekerheid aan vooraf. Hoe denken anderen over uw dunner wordende haardos? Welke invloed heeft het haarverlies op uw sociale contacten? Deze onzekerheid komt voor bij iedereen die met haaruitval te maken heeft. De hoofdhuid wordt zichtbaar en uw haardos ziet er minder gezond uit dan eerder het geval was. Een volledig haartransplantatie traject duurt ruim 12 maanden. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren. Een haartransplantatie is een eenmalige behandeling.

  Haaruitval en herstel haargroei

  Don van ChildsPlay vertelt hoe hij het behandeltraject heeft ervaren. Van het moment van het consult, tot het haarverlies na de haartransplantatie en de ontwikkeling van nieuwe haargroei. Het is belangrijk om te weten dat u niet direct na de ingreep een volle, gezonde haardos heeft. Nieuwe haargroei ontwikkelt zich vanaf drie maanden na de haartransplantatie. Gemiddeld groeit een haar 1 cm per maand, het kan dus even duren voordat uw haargroei er beter uitziet dan eerder. Het haar dat groeit kan naar wens gekapt en gestyled worden. De eerste kappersbeurt na een haartransplantatie is voor veel mensen net zo spannend als een ritje in een achtbaan. De efficiënte manier van werken, zorgt ervoor dat de hoofdhuid binnen 10 dagen herstelt. Het risico op bijwerkingen is klein al kunt u een aantal dagen last hebben van zwellingen, blauwe en rode verkleuringen van de huid. Koelen kan de zwellingen tegengaan.

  Moderne kliniek, comfortabel hotel

  Door de lange behandelduur is het niet mogelijk om op dezelfde dag heen en weer te reizen. Net zoals Don Hoitink verblijft u 3 dagen en 2 nachten in Istanbul. GlobalHair biedt een aantrekkelijk all-inclusive haartransplantatie tarief waarbij de overnachtingen, medicatie en VIP transfers zijn inbegrepen. Uw reis en verblijf worden in overleg geregeld, zodat de transfer bij aankomst in Istanbul voor u klaar staat. Afhankelijk van uw reisschema gaat u eerst naar de haarkliniek om de ingreep door te nemen. De haartransplantatie vindt de volgende dag plaats. Opname in de kliniek is niet nodig, de ingreep gebeurt in dagbehandeling. Als de haartransplantatie klaar is en de haarchirurg de behandelde gebieden heeft nagekeken gaat u terug naar het hotel. Normaal gezien kunt u de volgende dag terug naar Nederland vliegen. De vliegreis heeft geen nadelige gevolgen op het resultaat.

  Vlot herstel, blijvend resultaat

  De meeste mensen herstellen zonder problemen of bijwerkingen van de haartransplantatie. Don Hoitink vertelt hoe hij de herstelperiode heeft ervaren en wanneer hij alle dagelijkse activiteiten weer volledig kon doen. De eerste 6 weken is het belangrijk om het hoofd niet onder druk te zetten en contactsporten niet te beoefenen. Na deze periode kunt u alles weer doen zoals eerder. Als de nieuwe haargroei zich eenmaal laat zien, ziet u maand na maand verbetering. Uw haargroei ziet er gezond en sterk uit. Op uitgedunde, kale plekken groeit blijvend haar. Wilt u meer weten over de resultaten van een haartransplantatie? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan