Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Traditioneel haartransplantatie donorgebied

  Haarchirurgen oogsten en verzamelen grafts uit een donorgebied. Meestal bevindt het donorgebied zich aan de achterkant van het hoofd, maar is het ook mogelijk om haarzakjes uit andere delen van het lichaam, zoals de borst, te nemen. In tegenstelling tot de haren boven op het hoofd, valt het haar op het achterhoofd en op de borst niet uit door erfelijke kaalheid. Dit betekent dat wanneer u haarzakjes verplaatst, het haar niet uitvalt. Voor een haartransplantatie scheert een assistent het haar of uitsluitend het donorgebied, zodat extractie van de grafts vlot verloopt. Scheren is voor veel mensen de moeilijkste stap van de ingreep. Met wat planning kunt u het haar in het donorgebied op verschillende manieren afdekken. Vrouwen met lang haar zien hoe het lange haar over het korte donorgebied valt.

  Haartransplantatie technieken

  De haartransplantatie is geen nieuwe behandeling. Tot voor een aantal jaren geleden was de zogenaamde FUT techniek standaard bij een haartransplantatie. Om de haren uit donorgebied te oogsten en in het ontvangstgebied te transplanteren werd een reepje huid uit de achterzijde van het hoofd verwijderd. Na het verwijderen werd het reepje versneden tot individuele haarzakjes overbleven. De FUT haartransplantatie bood en biedt goede resultaten, maar laat tegelijkertijd een litteken achter in het donorgebied. Reden om de techniek verder te ontwikkelen en verbeteren. Dat heeft geleid tot de moderne FUE haartransplantatie techniek. Deze techniek is bekend om het vlotte herstel, het uitblijven van littekens, goede resultaten en een nagenoeg pijnloze behandeling. Bij de FUE haartransplantatie worden het donorgebied en ontvangstgebied plaatselijk verdoofd. Vakbekwame haarchirurgen oogsten de haarzakjes een voor een uit het donorgebied met een micro motor. Na het oogsten en controleren van de grafts vindt de voorbereiding op het transplanteren in het ontvangstgebied plaats. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt is de haartransplantatie een behandeling die zo’n 6 tot 8 uur duurt.

  Herstel na haartransplantatie donorgebied en ontvangstgebied

  Zowel het donorgebied als het ontvangstgebied hebben na de haartransplantatie enige tijd nodig om te herstellen. Als gevolg van de ingreep is de behandelde huid gezwollen, rood verkleurd en zijn soms blauwe plekjes zichtbaar. Al tijdens de voorbereiding op de FUE haartransplantatie ontvangt u instructies over de manier waarop u uw huid en haar na de behandeling het beste kunt verzorgen.• Haarzakjes hebben een aantal dagen nodig om vast te groeien. Doe het de eerste dagen rustig aan, slaap op een extra kussen en voorkom dat u uw hoofd stoot. • Werkzaamheden, met name zware fysieke arbeid, en intensief sporten zet u de eerste 10 tot 14 dagen op een laag pitje. • Zwemmen en het bezoeken van de sauna worden de eerste twee weken na de ingreep afgeraden. • Vermijd directe blootstelling van uw hoofd aan de zon. Ga ook niet onder de zonnebank, voordat uw huid volledig is hersteld. • Stop al ruim voor de FUE haartransplantatie met roken en hou dit langere tijd vol.Zo’n 5 tot 10 dagen na de ingreep is uw huid hersteld en is het niet meer zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. De resultaten laten wat langer op zich wachten. Nadat de getransplanteerde haren zijn uitgevallen, dit is een normaal verschijnsel, zult u na zo’n 2 tot 3 maanden de eerste nieuwe haren zien groeien. U kunt de nieuwe haren wassen, knippen, stylen en kleuren naar eigen wens en smaak.

  Haartransplantatie Turkije

  Met een haartransplantatie worden uw dunner wordende haardos, diepere inhammen en kale plekken met echt haar blijvend behandeld. De haarzakjes uit het donorgebied, aan de achterzijde van uw hoofd, worden hiervoor verplaatst naar het ontvangstgebied, de kale plekken. Dit gebeurt tijdens een ingreep die bij GlobalHair wordt geleid door een ISHRS gecertificeerde haarchirurg die samenwerkt met ervaren assistenten. U krijgt uw eigen weer terug en juist omdat de haren die uit het donorgebied afkomstig zijn een andere structuur hebben, worden ook uw leven lang nieuwe haren geproduceerd. Door de unieke eigenschappen zijn de haren ongevoelig voor het DHT hormoon dat zowel bij mannen als vrouwen erfelijke kaalheid veroorzaakt. Ook na het transplanteren van de haarzakjes in het ontvangstgebied, blijft deze structuur behouden.

  Mogelijkheden FUE haartransplantatie

  Niet iedereen kan met een haartransplantatie aan een mooie haardos geholpen worden. Afhankelijk van de oorzaak van uw haaruitval kan een behandeling zinvol blijken. Vergelijkt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie? Kijk dan ook eens naar de behandelmogelijkheid in Turkije. De kosten voor de ingreep liggen bij GlobalHair aanmerkelijk lager dan bij een Nederlandse haarkliniek. Onze kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en onze ISHRS gecertificeerde haarchirurgen volgen regelmatig congressen, workshops en conferenties om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de haartransplantatie. Tijdens een consult informeren onze consulenten u over de eventuele mogelijkheden die passen bij uw situatie. U kunt hiervoor een afspraak maken bij onze vestiging in Leiden. Wilt u iemand meenemen naar het gesprek? Dat is geen probleem, u voelt zich dan sneller op uw gemak om vragen te stellen. Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22 of vul het contactformulier in.

  Haartransplantatie donorgebied en ontvangstgebied FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over het haartransplantatie donorgebied en ontvangstgebied. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1