Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Eczeem en haaruitval

  Seborroïsche dermatitis is een veel voorkomende, niet-besmettelijke huidaandoening. Dermatitis veroorzaakt jeukende, rode vlekken en vettige schilfers op uw huid. Gebieden met de meeste talgklieractiviteit zijn gevoelig voor dermatitis. Het vervelende van dermatitis of eczeem is, dat het een levenslange aandoening is die verschijnt, verdwijnt met een behandeling en van tijd tot tijd oplaait. In zeldzame gevallen kan een opflakkering van de aandoening de haarzakjes aantasten en tijdelijk haarverlies veroorzaken. Als de ontsteking onder controle is, groeit het haar terug. Hoe de huidaandoening ontstaat varieert van erfelijkheid tot veranderingen in de hormoonspiegel. Bepaalde factoren kunnen een opflakkering veroorzaken, waaronder de zon en warmte.

  Tijdelijk haarverlies door eczeem

  Haarverlies dat een gevolg is van eczeem is meestal omkeerbaar. Als u behandeld bent voor de ontsteking die het haarverlies veroorzaakt en stopt met krabben of wrijven op de hoofdhuid, herstelt de haargroei vanzelf. Is er na een actieve opflakkering een toename van haaruitval of littekenvorming dan is dit mogelijk niet te wijten aan het eczeem, maar een andere hoofdhuidaandoening. Om de symptomen van een opflakkering te verminderen kan een specialist een behandeling met zinkpyrithion, ketoconazol shampoo of een corticosteroïde foam voorschrijven.

  Invloed haartransplantatie eczeem

  Niet iedereen met eczeem ervaart haaruitval als bijwerking. Haarverlies kan ook bij mensen die bekend zijn met dermatitis een andere oorzaak hebben. Alopecia androgenetica is een vorm van blijvend haarverlies die serieus genomen moet worden. Zonder behandeling kan erfelijk haarverlies bij mannen volledige kaalheid tot gevolg hebben. Omdat dermatitis een aandoening is die nooit helemaal weg is en op elk moment kan opflakkeren doet u vooraf onderzoek naar de voor- en nadelen van een haartransplantatie bij eczeem. De ingreep kan alleen doorgaan als er geen actieve hoofdhuidinfecties zijn.

  Voorbereiding haartransplantatie met eczeem

  Voordat u een haartransplantatie ondergaat, is het belangrijk om te weten wat u moet doen aan de dermatitis. De behandeling is gespecialiseerd en er is geen one-fits-all oplossing. Als u eczeem heeft en een haartransplantatie overweegt, houd er dan rekening mee dat als eczeem niet op de juiste manier wordt aangepakt, dit van negatieve invloed kan zijn op het haartransplantatie resultaat. Bovendien kan een verkeerde behandeling ook het resultaat in gevaar brengen. Reageert u niet op de voorgeschreven behandeling? Een arts kan in dat geval een combinatie van verschillende behandelingstypes toepassen. In overleg met de haarchirurg kan een haartransplantatie voorbereidt worden. Om teleurstellingen te voorkomen kan het geen kwaad om de dermatoloog met de haarchirurg te laten overleggen.

  FUE haartransplantatie

  De techniek die wordt toegepast om het haar te transplanteren is de FUE methode. Haarzakjes worden uit de haarkrans geoogst en op andere plaatsen geïmplanteerd. Afhankelijk van de kwaliteit van het donormateriaal en de omvang van het probleemgebied, worden 1.000 tot 4.500 grafts behandeld. Dit aantal is tijdens het consult met u besproken. De ervaren haarchirurg heeft voor de operatie de haarlijn afgetekend en met u doorgenomen hoe en waar de haarzakjes geplaatst worden. Het resultaat positief beïnvloeden kan door de instructies van de arts serieus te nemen. Zeker als u eerder of regelmatig last heeft van eczeem is een goede hoofdhuid- en haarverzorging belangrijk. Als de huid herstelt van de operatie worden korstjes gevormd en kan jeuk ontstaan. Net zoals tijdens een opflakkering van dermatitis wrijft of krabt u zo weinig mogelijk en laat u de hoofdhuid met rust. Hoe u jeuk kunt verminderen, bespreekt u met de haarchirurg.

  Haartransplantatie bij littekens door eczeem

  Het gebeurt dat mensen last hebben van littekenvorming op de hoofdhuid door infecties en ontstekingen. Soms vallen deze littekens goed op en krijgt u opmerkingen of vragen over het hoe en waarom. De littekens kunnen met een haartransplantatie verborgen worden. Heeft u voldoende donorhaar? Is de eczeem stabiel en onder controle? Maak een afspraak met GlobalHair voor een adviesgesprek over een haartransplantatie bij littekens. Onze haarchirurgen passen jaarlijks honderden haartransplantaties succesvol toe. Ook het behandelen van littekens is een van de specialiteiten die bij onze kliniek een hoog slagingspercentage heeft.

  Kosten haartransplantatie in Turkije

  Vanuit onze vestiging in Leiden, waar het consult, nazorg en controles plaatsvinden is een nauwe samenwerking met de moderne kliniek in Istanbul. GlobalHair is meermaals beloond met de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ en is bekend om de hoogwaardige mate van zorg en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De ingreep wordt all-in aangeboden vanaf € 2.249. Bij een haartransplantatie om littekens te behandelen wordt een beperkt aantal haarzakjes getransplanteerd. Een uitgebreide ingreep is niet nodig, tenzij u verder haarverlies tegelijk laat behandelen. Wij vinden het belangrijk dat u zich in Istanbul op uw gemak voelt. In de kliniek is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig, zodat u zich bij taalproblemen altijd uit kunt drukken en toch met de haarchirurg kunt praten.

  Unieke behandeling, hoog slagingspercentage

  Dat de haartransplantatie bij GlobalHair wordt gewaardeerd, is te zien aan de gemiddelde beoordeling van 9.8. Naast de standaard FUE haartransplantatie passen onze haarchirurgen ook baard- en wenkbrauwtransplantaties toe. Ook het aantal vrouwen dat voor een haartransplantatie kiest, is de laatste jaren fors toegenomen. De haarsparende FUE haarimplantatie is een unieke techniek die vrouwen met alopecia androgenetica aanspreekt. De ingreep is minimaal invasief en het haar hoeft niet gemillimeterd te worden. Het aantal haartransplantaties met eczeem of om littekens te bedekken neemt nog altijd toe. Veel mensen zien de resultaten en voelen zich aangesproken bij het idee om weer met zelfvertrouwen in de spiegel te kijken en niet met nare littekens geconfronteerd te worden. Wilt u meer weten over een haartransplantatie bij littekens en/of eczeem? Maak een afspraak bij GlobalHair in Leiden. Om te beoordelen of de ingreep toegepast kan worden, bekijken we uw hoofdhuid en haarverlies.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1