Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie en V6 hair boost Channah Koerten

Realityster Channah Koerten, bekend van onder andere deelname aan EOTB, was pasgeleden bij GlobalHair voor een haartransplantatie en een V6 hair boost. Channah is in haar YouTube vlogs openhartig over haar leven en laat alles zien van de haartransplantatie operatie. Voor de ingreep laat Channah een deel van haar prachtige, volle krullenbos scheren en wordt de haargrens wat meer naar voren gehaald. Online ziet u alles over de ingreep die in onze moderne kliniek heeft plaatsgevonden.

Haartransplantatie Channah Koerten.

In een persoonlijke vlog laat Channah zien hoe het haartransplantatie proces verloopt en neemt ze u, als kijker, op de dag van de ingreep mee naar de haarkliniek. Channah heeft een prachtige bos met krullen, maar is niet helemaal tevreden met de haarlijn. Vooraf is Channah voor een consult in Barendrecht geweest en hebben we samen de ingreep besproken. Het verschuiven van de haarlijn is een vraag die regelmatig voorkomt. Op de plaatsen waar geen haargroei is, implanteert de haarchirurg geëxtraheerde haarzakjes uit het donorgebied, zodat er uiteindelijk nieuwe haargroei ontstaat.

Haarsparende FUE-haartransplantatie

Om de haarzakjes te oogsten, ziet u hoe in de kliniek een gedeelte van het donorgebied wordt geschoren. Zo is de haarchirurg in staat het benodigde aantal haarzakjes vlot te oogsten. De ingreep zelf gebeurd met plaatselijke verdovingen. Assistenten bekijken en controleren de geoogste haarzakjes op kwaliteit en doen de voorbereiding op de implantatie in het transplantatie gebied, zodat Channah de mooie haarlijn krijgt die ze graag wil hebben.

Behandeling in beeld gebracht

Het bijzondere van de vlog is dat de hele behandeling in beeld is gebracht. Van het aftekenen van de haargrens tot het resultaat direct na de operatie. GlobalHair heeft Channah begeleidt in het behandeltraject. Onze kliniek is bekend om de persoonlijke betrokkenheid en de prima prijs-kwaliteitverhouding. We bieden niet alleen haartransplantaties aan, maar u kunt ook voor een V6 hair boost en micro haar pigmentatie bij ons terecht. De V6 hair boost is een behandeltechniek die wel of niet in combinatie met een haartransplantatie gebeurt. V6 hair boost stimuleert de haargroei en geeft het haar een geweldige oppepper. Channah heeft de behandelingen met elkaar gecombineerd voor het beste resultaat.

Een haartransplantatie is een langdurige ingreep, u zit zo’n vier tot acht uur in de behandelstoel. Om de behandeltijd door te komen, ziet u in de vlog van Channah dat u een film kunt bekijken, muziek kunt luisteren of gewoon wat weg doezelen. Tussen het oogsten en implanteren is er tijd voor een lunchpauze. Tegen het einde van de behandeling neemt de haarchirurg de komende dagen met u door en krijgt u advies voor een vlot herstel. Afhankelijk van de locatie waar u de ingreep ondergaat, gaat u in Istanbul terug naar het hotel, terwijl u na een operatie in Barendrecht naar huis gaat om te herstellen. Om uw hoofd niet overmatig te belasten, slaapt u de eerste nachten met een extra kussen. Zo ligt uw hoofd wat hoger en draait u minder tijdens de slaap.

Herstelperiode en V6 hair boost

Channah laat in haar vlog zien hoe de eerste dagen na de haartransplantatie gaan. Het herstel gaat vlot, totdat zoontje Tiger even aan haar hoofd hangt. Een pijnlijke, bloederige ervaring. Toch hoeft dit niet van invloed te zijn op het resultaat van de operatie. Zware inspanningen, intensieve (contact)sporten en overmatig zweten vermijd u de eerste zes weken na de haartransplantatie. Geef uw hoofdhuid tijd om te herstellen. Enkele dagen na de operatie mogen normale, niet inspannende werkzaamheden gedaan worden. Verricht u zware lichamelijke arbeid? Probeer in stappen terug te keren naar uw dagelijkse routine. De V6 hair boost behandeling gebeurt in overleg met de haarchirurg meerdere weken na de haartransplantatie. Zowel een losse behandeling als een volledige kuur zijn mogelijk.

De V6 hair boost stimuleert de haargroei. Een specialist werkt met een mesogun, met korte naalden om zo een snelle reeks van injecties in de hoofdhuid te geven. De actieve ingrediënten komen direct bij de haarzakjes terecht en stimuleren de doorbloeding. De injectievloeistof bestaat uit een samenstelling van vitamines en mineralen, kruidenextracten, collageen en antioxidanten. Het duurt een paar weken, voordat u verbetering ziet. De hair boost kan ook na een haartransplantatie in een kuur van acht behandelsessies plaatsvinden.

Ontwikkeling haargroei

Schrik niet als u na drie à vier weken na de haartransplantatie ziet hoe het getransplanteerde haar uitvalt. De verplaatste haarzakjes gaan in de rustfase van het groeiproces. Een aantal maanden later ziet u hoe nieuwe haargroei langzaam, maar zeker tot ontwikkeling komt. Dit is misschien wel een van de meest genoemde nadelen van de haartransplantatie: wachten op de eerste resultaten. De nieuwe haargroei is natuurlijk en gaat naadloos op in de omliggende haren. De keuze voor een ervaren haarchirurg laat zich hier zien: de haarzakjes zijn in dezelfde groeirichting als de andere haren in het transplantatie gebied geplaatst. Alleen op deze manier ontstaat het resultaat dat u verwacht en ziet uw haardos er gezond en natuurlijk uit. De resultaten zijn blijvend, de verplaatste haarzakjes blijven nieuwe haren produceren. Daarmee is de haartransplantatie de enige behandeling tegen haaruitval waarbij zowel blijvende resultaten als nieuwe haargroei mogelijk is.

Persoonlijk behandeladvies

De resultaten van de haartransplantatie die Channah Koerten zijn volop in ontwikkeling. U volgt deze ontwikkelingen op de vlogs die de YouTuber regelmatig online plaatst. Wilt u ook uw haarlijn verbeteren of heeft u last van haaruitval en zoekt u een oplossing? GlobalHair biedt verschillende haarherstelbehandelingen aan. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek in onze kliniek in Barendrecht. Niet alleen laten we u zien wat de mogelijkheden zijn, we nemen ook de opties door die het beste bij u passen. Bekijk de resultaten van eerdere haartransplantaties en stel de vragen die u heeft. Beschikt u over informatie over de oorzaak van het haarverlies of heeft u te maken met een chronische aandoening? Neem relevante informatie over uw gezondheid en medische toestand mee naar het consult. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, of door te bellen of WhatsAppen met +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4