Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haaruitval overkomt iedereen

  Haaruitval houdt geen rekening met de status of bekendheid van iemand. Zo is ook een haartransplantatie niet uitsluitend voorbehouden aan de rijken en beroemdheden van tegenwoordig. Met de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding die GlobalHair biedt, is de procedure beschikbaar voor een veel groter publiek. Dus voor het geval u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, hier ziet en leest u meer over de haartransplantatie die de haarchirurgen van GlobalHair toegepast hebben bij Eric de Munck. Als presentator van RTL Boulevard is Eric een veel geziene bekendheid. De uitstraling, het kapsel en de haarsnit zijn kenmerkend voor het uiterlijk. Eric had al jaren last van dunner worden haar, voordat de stap naar de haarkliniek werd gezet. De behandeling is met succes bij de kliniek in Istanbul toegepast. In zijn blog vertelt Eric de Munck hoe hij de ingreep heeft ervaren.

  Haartransplantatie op beeld vastgelegd

  Naast de persoonlijke blog, ziet u op de website van GlobalHair haartransplantatie video’s en foto’s die gemaakt zijn van de haartransplantatie in Turkije bij Eric de Munck. De beelden geven een goede indruk van dat wat u kunt verwachten. Een haartransplantatie is een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis waarvan het resultaat van invloed is op uw uiterlijk. De kosten die met de ingreep gemoeid zijn, zijn hoog en om teleurstellingen te voorkomen is een goede voorbereiding nodig. Niet iedere vorm of mate van haarverlies komt voor een haarimplantatie in aanmerking. Bovendien is elke behandeling uniek.

  Succesvolle ingreep in Istanbul

  De GlobalHair kliniek in Istanbul is zowel modern als comfortabel ingericht. U verblijft 3 dagen en 2 nachten in deze bruisende metropool, waarbij het u in uw hotel aan niets ontbreekt. Transfers van en naar het vliegveld, de haarkliniek en het hotel zijn bij het all-in tarief inbegrepen. Na aankomst gaat u voor een eerste kennismaking naar de haarkliniek. Hier spreekt u met de ISHRS geregistreerde haarchirurg de ingreep nogmaals door. De haarchirurg geeft aan hoeveel haarzakjes er getransplanteerd worden en hoe de behandeldag eruit ziet. Na een goede nachtrust, komt u de volgende dag naar de kliniek. Als het donorgebied plaatselijk is verdoofd, begint de ingreep. Op een dag kunnen ruim 4.500 grafts verplaatst worden. Voordat u teruggaat naar het hotel geeft de arts u tips om de nacht zo comfortabel mogelijk door te brengen.

  Vlot herstel haartransplantatie

  Geeft de haarchirurg groen licht om naar huis te gaan? Na een laatste controle op de derde dag van uw verblijf in Istanbul, vindt de transfer naar het vliegveld plaats. Gebruik de medicatie en verzorgingsproducten die u in de kliniek heeft gekregen, zolang dit geadviseerd is. Het herstel verloopt vlot en van ernstige complicaties is zelden sprake. Net zoals dat is gebeurd bij Eric de Munck, krijgt u van de arts het dringende advies om de hoofdhuid met rust te laten en korstjes niet los te krabben. Zonder bijwerkingen duurt het herstel 7 tot 10 dagen. Volg ook het advies om het de eerste weken rustig aan te doen op. Laat contactsporten, zwemmen en het bezoeken van een sauna 6 weken liggen. Daarna is alles weer mogelijk. Bespreek met de haarchirurg hoe snel en wanneer u uw werkzaamheden volledig kunt hervatten.

  Blijvend nieuwe haargroei

  De resultaten van een haartransplantatie zijn blijvend. Zoals u in de verslagen van Eric de Munck ziet en kunt lezen, laat het eerste resultaat een paar maanden op zich wachten. Het duurt ruim 12 maanden voordat u samen met GlobalHair het resultaat beoordeelt. Een van de grootste pluspunten van een FUE haartransplantatie is dat haarzakjes die succesvol verplaatst worden, op de transplantatie gebieden blijvend nieuwe haren produceren. U rekent voorgoed af met erfelijke kaalheid. Bent u benieuwd hoe de haartransplantatie resultaten eruit zien en wat u van de ingreep kunt verwachten? GlobalHair nodigt u uit voor een consult in Leiden. Tijdens het gesprek heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen en laten we zien wat een haartransplantatie voor u kan betekenen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp