Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Eric de Munck van RTL Boulevard bij GlobalHair

Lees hier alles over de haartransplantatie van Eric de Munck. Als u erover nadenkt om een haartransplantatie te ondergaan, dan is de kans groot dat u op internet heeft gekeken om te zien welke bekende mensen u zijn voorgegaan. Het is voor velen een geruststelling om te weten dat sommige bekende mensen succesvolle haartransplantaties hebben ondergaan. Sportpersoonlijkheden, filmsterren, modellen, influencers, YouTubers en presentatoren kiezen allemaal voor een haartransplantatie. Verslaggever en presentator van RTL Boulevard, Eric de Munck heeft een FUE haartransplantatie bij GlobalHair laten doen. Online ziet u hoe de ingreep is verlopen.

Haaruitval overkomt iedereen

Haaruitval houdt geen rekening met de status of bekendheid van iemand. Zo is ook een haartransplantatie niet uitsluitend voorbehouden aan de rijken en beroemdheden van tegenwoordig. Met de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding die GlobalHair biedt, is de procedure beschikbaar voor een veel groter publiek. Dus voor het geval u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, hier ziet en leest u meer over de haartransplantatie die de haarchirurgen van GlobalHair toegepast hebben bij Eric de Munck. Als presentator van RTL Boulevard is Eric een veel geziene bekendheid. De uitstraling, het kapsel en de haarsnit zijn kenmerkend voor het uiterlijk. Eric had al jaren last van dunner worden haar, voordat de stap naar de haarkliniek werd gezet. De behandeling is met succes bij de kliniek in Istanbul toegepast. In zijn blog vertelt Eric de Munck hoe hij de ingreep heeft ervaren.

Haartransplantatie op beeld vastgelegd

Naast de persoonlijke blog, ziet u op de website van GlobalHair haartransplantatie video’s en foto’s die gemaakt zijn van de haartransplantatie in Turkije bij Eric de Munck. De beelden geven een goede indruk van dat wat u kunt verwachten. Een haartransplantatie is een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis waarvan het resultaat van invloed is op uw uiterlijk. De kosten die met de ingreep gemoeid zijn, zijn hoog en om teleurstellingen te voorkomen is een goede voorbereiding nodig. Niet iedere vorm of mate van haarverlies komt voor een haarimplantatie in aanmerking. Bovendien is elke behandeling uniek.

Succesvolle ingreep in Istanbul

De GlobalHair kliniek in Istanbul is zowel modern als comfortabel ingericht. U verblijft 3 dagen en 2 nachten in deze bruisende metropool, waarbij het u in uw hotel aan niets ontbreekt. Transfers van en naar het vliegveld, de haarkliniek en het hotel zijn bij het all-in tarief inbegrepen. Na aankomst gaat u voor een eerste kennismaking naar de haarkliniek. Hier spreekt u met de ISHRS geregistreerde haarchirurg de ingreep nogmaals door. De haarchirurg geeft aan hoeveel haarzakjes er getransplanteerd worden en hoe de behandeldag eruit ziet. Na een goede nachtrust, komt u de volgende dag naar de kliniek. Als het donorgebied plaatselijk is verdoofd, begint de ingreep. Op een dag kunnen ruim 4.500 grafts verplaatst worden. Voordat u teruggaat naar het hotel geeft de arts u tips om de nacht zo comfortabel mogelijk door te brengen.

Vlot herstel haartransplantatie

Geeft de haarchirurg groen licht om naar huis te gaan? Na een laatste controle op de derde dag van uw verblijf in Istanbul, vindt de transfer naar het vliegveld plaats. Gebruik de medicatie en verzorgingsproducten die u in de kliniek heeft gekregen, zolang dit geadviseerd is. Het herstel verloopt vlot en van ernstige complicaties is zelden sprake. Net zoals dat is gebeurd bij Eric de Munck, krijgt u van de arts het dringende advies om de hoofdhuid met rust te laten en korstjes niet los te krabben. Zonder bijwerkingen duurt het herstel 7 tot 10 dagen. Volg ook het advies om het de eerste weken rustig aan te doen op. Laat contactsporten, zwemmen en het bezoeken van een sauna 6 weken liggen. Daarna is alles weer mogelijk. Bespreek met de haarchirurg hoe snel en wanneer u uw werkzaamheden volledig kunt hervatten.

Blijvend nieuwe haargroei

De resultaten van een haartransplantatie zijn blijvend. Zoals u in de verslagen van Eric de Munck ziet en kunt lezen, laat het eerste resultaat een paar maanden op zich wachten. Het duurt ruim 12 maanden voordat u samen met GlobalHair het resultaat beoordeelt. Een van de grootste pluspunten van een FUE haartransplantatie is dat haarzakjes die succesvol verplaatst worden, op de transplantatie gebieden blijvend nieuwe haren produceren. U rekent voorgoed af met erfelijke kaalheid. Bent u benieuwd hoe de haartransplantatie resultaten eruit zien en wat u van de ingreep kunt verwachten? GlobalHair nodigt u uit voor een consult in Leiden. Tijdens het gesprek heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen en laten we zien wat een haartransplantatie voor u kan betekenen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4